Masina de spalat cu uscator
Raspunsuri - Pagina 2
Guguluff spune:
Roxana, ai cumparat Aristonul sau Indesitul? De ce ai pus doar 2kg la uscare si nu 5, 6 sau macar 4? M-am uitat ieri prin Metro dupa astfel de masini si nu era decat un Indesit cu uscator parca la 1400lei sau cam asa. Cred ca baza e tot magazinele online; si pe mine ma bate gandul sa investesc in asa ceva deoarece nu am spatiu de uscare...Ideea e ca am acum o masina Ariston cumparata acum vreo 5-6 ani si nu m-a dat pe spate, se misca foarte mult cand starce si face un zgomot
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
roxanaz spune:
Alina, am luat ariston-ul. pe site la domo are reducere de 200 de lei fata de pretul de magazin (1798 fata de 1999).
asa scrie in cartea tehnica - primul ciclu de spalare se face in gol, doar cu detergent, pentru curatarea tubulaturii de silicon si alte alea, iar primul ciclu de uscare s eface cu 2kg rufe, la treapta cea mai scazuta de uscare, "iron dry". apoi poti spala/usca dupa pofta inimii.
nu face zgomot deloc asta - e chiar super silent si nu s-a miscat un centimetru nici la uscare nici la centrifugare. dar ma rog, nici nu ar fi fost si normal sa o faca
Roxana
felicia74 spune:
intrebare pentru fetele care au astfel de masina de mai mult timp:
cat de mult platiti in plus la curent? Ca am vazut ca un ciclu de uscare la Ariston consuma 5 kw fata de 1 cat are un ciclu de spalare. Mie mi se pare enorm.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Guguluff spune:
Roxana, merci mult. Stiu ca nu e normal ce face masina mea dar am verificat, e montata ok; sa recunosc nici nu am chemat pe nimeni... In rest e buna, spala si rapid(program de 30min) si bine, programele mai lungi, nu le sifoneaza la stoarcere, nu mi-a rupt nimic si spal si pantalonii de costum la ea si materiale mai pretentioase. Atunci e ok, imi face si mie cu ochiul modelul asta
Ieri m-am certat cu o angajata de la Media Galaxy pe motiv ca sustinea ca nu exista masini de spalat cu uscator cu clasa energetica A... Eu am zis sus si tare ca Hotpoint este clasa A. Acum vad ca e tot clasa B; sunt curioasa si eu cam cat poate consuma in plus fata de o masina simpla(mai ales ca are un program complet spalare-uscare in 60minute).
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall
roxanaz spune:
da Alina, nu sunt inca cu clasa energetica A si la uscare, ci doar la spalare. la uscare au clasa B inca. multe sunt si cu clasa C la uscare... oricum cei de la media galaxy stau foarte prost la capitolul asta, clar la Domo sunt mai multe produse.
Roxana
felicia74 spune:
revin cu intrebarea:cat ati platit in plus ptr curent, dupa ce ati luat masina cu uscator? Ma intereseaza in special consumul ptr Hotpoint Ariston, pe care am pus ochii.
kita spune:
Am mai scris ca eu am Hotpoint Ariston, modelul numai cu uscator si separat masina de spalat Ariston; eu procedez cam asa: pun masina la spalat de doua ori (de ex. rufe albe odata si rufe colorate a doua oara), si apoi le pun la uscat in masina; apoi pun rufe negre + cele care merg la un program scurt si le mai pun odata la uscat; deci, cand e zi de spalat spal cam de 4 ori si de 2 ori usuc; familia e compusa deocamdata din 3 membri si fac chestia asta cam odata la doua saptamani; daca facem un calcul lunar, usuc de 4 ori,cu un maxim de 8 ore, hai sa spun de 10 ore; cat e KWH? (in functie de tipul de abonament * 10 ore = maxim 100 000 lei vechi in plus la plata facturii; E corect?
Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz eu habar nu am cat am consumat in plus, nici nu m-am uitat, recunosc. Roxana |
Intrebare - evacuarea la uscare se face prin condens?!? (care-i principiul - se face prin acelasi furtun de evacuare al apei ca la spalare)..sau mai are vreun "device"..caci nu m-am lamurit din descriea gasita...(sper ca nu-i trebuie "burlan" ca la hota sau alte minuni)...
felicia74 spune:
mda, cred ca mi-am hotarat si husbandul sa ne luam Hotpoint
Multumesc pentru raspunsuri!