Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

asa am mai citit nitel:

mariak f frumoase pozele!!!

zori si io tot la + 4 kile sunt, le pozez maine si le expun

gina f frumos numele

...iar am uitat...va pup pe toate cu drag caci sunt gravida si uit repede ce vreau sa zic

mihaela io sunt legumicola de felul meu, carne mai putin...legume si prajituri cat cuprinde secretul siluetei mele...hihihihi...

maine intentionez sa merg la aerobic pt gravide...daca reusesc sa ajung va zic cum a fost in caz ca va intereseaza....

corina 19+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,

A fost o stire la pro tv in seara aceasta, cum ca s-ar modifica legislatia ptr tinerele mame. Eu am prins doar sfarsitul stirei. In bara de jos spunea ceva de genul "mai multi bani" dar nu stiu daca se referea la marirea perioadei de la 2 la 3 ani sau daca se mareste indemnizatia.
Daca stie cineva cum e situatia, va rog sa ne spuneti, ptr ca cred ca sunt multe fete interesate.

Despre mine, am fost la eco, sapt trecuta joi, bebeii aveau aproape 10 sapt, aveau 3 cm si le batea inimioara cam cu 180 batai/minut. A fost foarte frumos.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

10+

nu am vazut stirile protv, dar asta am gasit pe net : http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-4673202-senatorii-vor-diferentierea-indemnizatiei-pentru-cresterea-copilului.htm

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Maria_k frumoasa burtica !! trebuie sa o pozez si eu pe-a mea !

M_monique, felicitari pt apartament !!

Elilov, asteptam cu nerabdare bb-ul !!!

Atat am tinut minte numele, in rest toata lumea vad ca e ok, ceea ce e super !!sper ca se opresc si ploile ca m-am saturat de vreme mohorata !

Va pup, ma duc sa verific frigiderul !

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

A, si cu kilogramele ma innebuniti !!! eu care am pus deja ..8 cand vad ca voi sunteti cu 4 ( vezi ce face lasatul de fumat !!! inca un motiv sa nu ma mai apuc ca sa nu mai trec din nou prin asta !)
Una peste alta,toata lumea imi zice ca arat mai bine cu ceva kg in plus (cica eram ca Olive inainte) ce sa zica si ei !!! noi sa fim sanatoase csa, kg se duc ele apoi !

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

monique iti multumesc mult Ar fi bine daca ar trece acest proiect si de camera deputatilor.
Va doresc si eu sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va simtiti bine in el.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monique, felicitari pt apartament! Si noi ne chinuim in sensul asta, dar inca nu am gasit client pt garsoniera in care stam (chiar, vand garsoniera, e cineva interesat??).

Plici Plici,

Maria, ai o burtica superba!

Fetelor, la mine azi parca a fost bar de negri in burtica. A dat bairam individu' si a tropait... cel mai tare a protestat cand am fost la epilat si m-am fatait de pe o parte pe alta ca sa luam tot parul. A facut ca o turma de elefantei. Da' mi-e drag cand face asa

Monik 18+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mihaelacg nu era o idee rea cu pranzul copiossi apropo de kg deja am pus 5 ,as manca nonstop

monica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

imi cer scuze ca intervin in odiseea voastra, dar vreau sa o felicit si eu pe iuca, draga mea, ma bucur enorm pentru tine si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi. am vazut ca ai gemeni .

maria_k, , am vazut si pozele tale si esti o frumoasa cu asa burtica. sarcina usoara in continuare.

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Poohy(Anca),bine-ai venit si sarcina usoara !
Monique,felicitari si sa-l stapaniti sanatosi! Pentru noi ai fara alcool,da?
Mihaela cu analizele nu e de rau! Teoretic se indica la femeile peste 30 ani sau la cele care au in famile antecedente de boli genetice.Eu la prima sarcina n-am facut nici DT nici TT.Sigur a tinut cont ca v-ati facut cariotipul,asa ca stai linistita!
Zsusu,felicitari pt marirea de salariu!

Apropo de kg,la prima sarcina am pus 16;acum am plecat mai grasuta de la 61.5 si am scazut la 60.3,iar acum am ajuns iar la 61.5,deci practic am pus cam 1.5 kg pana la 16 sapt.Acum am inceput si vitaminele si ma astept sa pun mai mult,desi incerc sa nu beau deloc sucuri,sa mananc mai putina paine si dulciuri.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput