Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Cum spun si fetele, cel mai important e sa te simti tu bine.Asa ca alege rochia cu care sa te simti ok

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE
Bebeii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

test

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE
Bebeii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetele vad ca si la voi parerile sunt impartite...eu una ma simt bine in rochita eu chiar sunt mandra de burtica, doar ca mama m-a facut sa ma indoiesc. iar mama mea nu are deloc pareri invechite, are 45 de ani si e super de gasca, deasta tin cont de ce zice.
problema e asa...daca fac poza imbracata tre sa ii dau apoi cardul fratelui meu sa imi descarce poza si apoi sa o puna pe un cd si sa mi-o dea. o sa incerc sa fac poza (pe care tre sa mi-o fac singura in oglinda)florin fiind in cursa, duminica ma intalnesc cu fratele meu la aniversarea mamei ii dau cardul si mai vad apoi...

luni eu merg la medgidia la dr balasa. sper ca bb e bine, sper sa aflu si eu culoarea caruciorului si sa vad si maternitatea unde am sa nasc.
asadar ne reauzim pe forum abia miercuri. pana atunci poate am si poza ca sa va dati cu parerea ...


silvi 15 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Si eu am sa merg pe 8 noiembrie la o nunta, dar am noroc ca mi-am cumparat o rochita anul asta (pe care am imbracat-o deja de 2 ori): este maro-roscat, are un fel de sutien in partea de sus, iar sub sani are o bentita aurie, din care pleaca rochita plisata, din voal. Este captusita cu un material elastic, iar in partea de jos are aceeasi terminatie de voal plisata, si in spate si in fata vine in colt.
Am luat-o dintr-un fel de angro (Flora - pt cine stie), a costat 190 lei, dar era singura, si nu am mai vazut.
Rochii de ocazie gasesti peste tot in Bucuresti, numai ca unele magazine (chiar si in Unirea, Cocor, etc.) aduc marfa din Europa si Niro, si le dau la preturi duble (stiu sigur pt ca matusa mea lucreaza la o patroana in Unirea si mi-a spus ca are preturi aproape duble fata de standul pe care il are aceeasi patroana in Titan, si ca marfa o ia din angro - pt. ca mai demult a fost si matusa mea cu ea la cumparaturi).
Pentru ca nu vreau sa dau milioane bune pe o rochie, eu mai intai dau o raita prin magazine, si incerc sa iau ceva ce nu am vazut prea des, de frica sa nu am surprize la nunta si sa fim 2 cu acelasi model.


ada 14+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

eu am alta problema: o sa trebuiasca sa ma duc la un botez, si nu stiu deloc ce as putea sa-mi iau, ca ce am nu prea ma incap, iar cu rochie de ocazie nu vreau sa ma imbrac.
Astept sa aflu data exacta si o sa ma apuc de cautat

ada 14+ si ana-gabriela 3ani + 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Silvi, imi dau si eu cu parea asa uitandu-ma la fizionomia ta...., cred ca mama ta are dreptate.
Eu te vad intr-o rochita care porneste de sub sani,nu foarte lunga - pana la jumatatea genunchiului (gen rochita romna),de culoare deschisa(bleo deschis, verde spre kaki... nu neagra)si cu niste balerini draguti eleganti(comozi in acelasi timp).
Parul vad ca-l ai lung, daca-l prinzi poti pune o floricica naturala si draguta care sa se asorteze (o orhidee...un drandafir mic).
Oricum tb sa te simti bine pentru o zi frumoasa si lunga.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am si eu inca o nunta saptamana viitoare la care chiar nu stiu cu ce sa ma imbrac ptr ca tre sa merg in masina 2 ore pana acolo gata imbracata si e si la tara...

florinela, chiar o sa fie o zi lunga dar eu ziua am sa port alta costumatie mi-am luat un costumas ptr acte si biserica si pantofi f josi ca am sa stau in picioare...in schimb seara vreau sa fiu f eleganta, doar o data se casatoreste fratele meu. chiar daca schimb rochia tot ceva elegant iau. si pantofii i-am cumparat deja si sunt cu toc destul de inalt dar nu renunt la ei. iar ptr cosmetica si coafor mi-am facut deja programare...oricum nu imi place stilul asta de fetita dulce cu balerini si floricele si nici nu cred ca mi se potriveste. si nici cu sotul meu care va purta un costum f elegant nu s-ar potrivi...
asa cum zici tu m-as imbraca mai degraba la nunta de saptamana viitoare. mi-as pune si niste bigudiuri singura si o floricica si gata...


silvi 15 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut fetele
azi am avut o intalnire neasteptata........cu bebitaaaaa. am fost cu mama la endocrinologie si i-a facut ecografie si doctorita a zis sa-i faca o bucurie sa-i arate nepotelul. si ne-a facut ecografieeeee- asa cat sa-l vada si bunica cat de frumos si zglobiu e, ca a dat un adevarat spectacol si de data asta. cred ca nu-i plac ecografiile deloc, se zbate ca un viermisor. vai fetelor mor de dragul lui, nu-mi imaginam ca e posibil sa iubesti asa mult un copilas inainte de nastere. deci azi sunt in al noualea cer, nu ma gandesc decat ce senzatii o sa avem cand ii luam prima data in brate

diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai momentul ala te face sa uiti 9 luni + orele de travaliu instant. Ce mai tin eu minte de la fetita: fatuca alba sidefie, obrajii roz bombon si ochii maaari mari de tot si cenusii parca zicand unde sunt?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Fetelor, eu sunt un pic suparata, mi-a zis ca am placenta jos inserata, era cam un cm distanta fata de col. Sa imi fac griji? Sunt in saptamana 12, medicul a zis ca nu e asa grav, dar eu nu ma pricep.
Bubulina
FLORINELA79, SI GINA 2008 SI eu ca si voi am placenta jos inserata si dr mi-a zis sa nu mai facem sex, si sa iau 3 no spa/zi si 3 utrogestan/zi, si cel mai important fara stress, ceea ce la mine la birou este extraordinar de mult stress; tot dr mi-a recomandat sa iau ot stress magne B6;
acum sapt viitoare merg la control si vedem ce mai zice, si poate aflam si sexul lui bb...cred ca la 16 sapt.cat voi avea atunci ar trebui sa se vada putulica nu???
mihaelacg tu la ce medic mergi pana la urma, ai facut triplul test, 3d?unde le vei face..felicitari celor ce au aflt sexul lui bbb si celor ce au simtit miscarile lui bb...in curand va trebui sa le simt si eu
un weekend placut tuturor burticilor

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput