Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, in Sicilia am fost in 2005 pe cont propriu, adica avion Timisoara - Palermo si de acolo taxi pana in statiunea Cefalu care se afla la 50 km, unde am inchiriat de pe net o vila (am fost 6 pers).

Pot sa-ti spun ca noi am dat un pic chix cu alegerea vilei deoarece nu era chiar in statiune ci la 5 km, pe faleza cei drept...dar ca sa mergem in oras ne trebuia taxi, nu era nici un magazin prin apropiere si am cheltuit o gramada de bani pe drumuri.In rest totul a fost ok,statiunea era plina de nemti,fracezi, cu o atmosfera super spre deoasebire de Palermo care e un oras de port plin de toate natiile de ...

Am fost la vulcanul Etna (super ), la Corleone (mai mult numele impresionant)si in Taormina (Mamaia Siciliei) unde as vrea sa stau daca voi mai ajunge pe acolo

Am vazut ca acum au diverse oferte si agentiile de turism, pe atunci nu am gasit nimic.
Daca vrei iti mai trimit poze si iti dau toarte detaliile !

Va urez un inceput de saptamana super !!!

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Lysbeth, asteptam culoarea caruciorului !

18+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

neatza fetelor! va doresc o saptamana minunata!
eu maine merg la medic si deja nu mai am rabdare. sper sa se indure de noi si de data asta sa stea sa-i vedem putzica.
al meu bb-itz se agita mai nou toata ziua. mai ales cand pap. atunci parca turbeaza pana acum era fluturas, apoi viermisor, apoi soricel, acum nu stiu ce mai e dar e tare de tot. ieri chiar aveam impresia ca-mi misca burtica

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor
Lysbeth sa fie cum vrei tu la eco..si sa fie bine:)
ai mei bebei se misca toata noaptea..asa face si Andrei..ce e mai ciudat decat la prima sarcina e ca misca in 2 locuri uneori deodataeu mai am pana in 16 de asteptat sa-i vad, sa vedem dc ne spune ce sunt, ca sunt tare curioasa.

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Mitzica, felicitari pentru rezultat! Ma bucur ca s-a rezolvat, sanatate multa in continuare
Millie, felicitari pt fetita

Fetelor, ce fericite sunteti ca simtiti bebeii asa devreme! Eu in afara de "pulsatia" simtita acum o sapt., nu am mai simtit nimic. Si burtica tot micuta e. Da' las ca vin eu din urma.

Vineri avem si noi nitalnire cu bebe (sper), ca mergem la control.

Va pup si va doresc o saptamana buna!

16+

Mergi la inceput

POZE NOI BURTICA

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

pisik iubita stai ca abia acum incepe distractia la tine. la mine la 16 s era doar fluturas, din cand in cand , iar de cand am facut 17 s fix, il simt zilnic, din ca in ce mai tare. deci stai pe faza!

Maria 19+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Maria k ce burtica frumoasa avem ...la mai mare iubita ..imi place foarte mult si poza cu tati si burtica
numai bine si voua dragelor , sanatate si sa auzim numai de bine
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Foarte frumoasa burtica Maria. S-o duci cu bine la termen

Bogdana
16+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

eli, cum esti iubita? imediat pregatimm galeria
bogdana ai un pitic atat de dulce...