Mamici anti-stress de ianuarie-feburarie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariposita spune:

zisacami....Acum am citit ca vrei sa cedezi programarea ta la Dr. Pop din 8 oct. Eu as avea mare nevoie de ea. N-am reusit sa gasesc loc la el deloc....sunt in sapt 22 si trebuie neaparat sa fac echo saptamana viitoare. Am o programare la un dr. no name, insa medicul meu ginecolog mi-a recomamndat sa fac tot posibilul sa merg la Pop sau Herghelegiu pentru echo morfofetatla, avand in vedere o sarcina anterioara pierduta in sapt 24, in ianuarie. Evident, n-am reusit sa ma prgramez la nici unul din cei doi...

Ti-as fi super recunoscatoare daca ai putea sa-mi cedezi mie programarea ta. Astept raspuns de la tine.

Mariposita - particpant pasiv la forum, deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la voi!

Aici e o vreme din aia sa nu scoti un pisic afara. Ploua, bate vantu' si e taaare urat. Deh, Scotia! Nu ca madamele mele ar pofti in curte...nuuuu. Au mancat, au tras un maraton prin casa, plus o batuta in mijlocul sufrageriei si acum s-au ghemuit care pe unde s-si fac somnul de frumusete.

Leditia, banuiesc ca o sa-ti faca analize ca sa determine nivelul fierului din sange (sper ca nu zic prostii). Aici se fac in trimestrul 3, deja m-a anuntat moasa ca vor recolta sange la sfarsitul lunii.

Irina, imi pare bine sa te "vad".

Fetelor, aici astia zic ca bebeii tre sa miste "regulat" acum... ma rog, ce inseamna regulat nu zice nimeni concret... Se recomanda sa luam legatura cu medicul/moasa daca ni se pare ceva suspicios. A mea e cand linistita... cand trage cate o topaiala de se misca burta in toate directiile.

Mi-e cam ciuda, caci aveam "plan" sa iesim la targ la o vajaiala prin magazine... acum doua zile am descoperit ca dragele mele ghete de toamna au o ditai gaura in talpa, iar unica pereche cu care pot merge la servici are tocurile prea inalte (ieri ma dureau spatele, picioarele). Iar in cizme "smechere", bocanci sau New Rocks (bocanci din aia "goth" cu tinte, placi metalice si tocuri de senila) nu ma primesc astia la banca. Asa ca... vreau nu vreau, azi sau cel tarziu maine tre' sa ies sa-mi iau incaltari.

Vestea buna numarul 1 e ca au mai venit doua colete de haintite comandate de pe net, una cu 2 body-uri Winnie The Pooh si una cu trei bluzite.

Veste buna nr 2 e ca... I am officially leaking. Adica...curge colostrul! Tre' sa cumpar niste breast pads, tamponele pentru sani. Clar ca tre' sa ies in oras...

Dark Bendis

26+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dark, curge colostrul???

Phiii, io n-am nici urma si sarcina mea e mai avansata ca a ta... E de rau???

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Irina ma bucur ca esti ok.
Si la noi e vremea intunecata numai buna de stat in casa ca si asa nu am voie sa ma duc pe nicaieri decat la doctor.Acuma beau o cana mare cu lapte ca peste 10 minute incep monitorizarea, noua mea ocupatie de la iesirea din spital .Fetita mea are zile si zile, ieri m-a lovit foarte tare timp de o ora numai in vezica urinara nu stiu ce are cu locul ala, apoi s-a linistit.Nu cred ca exista vreo regula sau vreo frecventa a miscarilor, unii sunt ma linistiti altii mai vioi, daca ii simtim every day e bine.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Azi am schimbat semnatura desi sunt cam confuza ca in spital mi s-a spus ca sunt mai mare cu 6 zile-o saptamana, deci as avea 26 .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, stai linistita ca asta nu-i o problema. Esti abia cu o saptamana inaintea mea - DNP-ul meu de de fapt 3 ianuarie, dar pe lista a ramas... ala vechiul - ceea ce nu e mult, iar colostrul poate aparea oricand...la unele mamici mai repede, la unele mai tarziu... Nu-ti imagina ca "ies suvoaiele" din sani.. e vorba doar de cateva picaturi galbui .

Cris, ai grija de tine ... io zic sa incerci sa te odihnesti cat poti... in cateva luni nu vom mai stii unde ne e capul de cate vom avea de facut

Dark Bendis

26+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mariposita ti-o cedez cu draga inima ... activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit datele mele sau trimite-mi tu un PM cu datele tale ( nume si tel. ) pt. a putea anunta la Diagnossis schimbarea. Mult noroc!

21+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna,

Dark, felicitari :-) si la mai mult. dar nu acum, dupa ce se naste BB

Legat de colostru, nu va faceti probleme daca nu aveti. Eu nu am avut nici o picatura decat dupa ce am nascut. Nu este o regula.

Alina27+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Hello burtici

Eu sunt putin euforica

Tocmai a venit soful din delegatie ( a fost la Praga) si a adus primele cadouri pentru Daria-bb din burtica
A cumparat 2 seturi a cate 5 compleuri ( pijama), 1 set cu 5 body cu maneca lunga si 1 set 5 body cu maneca scurta.
Astea din urma sunt pana la 1 luna, si nu stiu daca o sa le pot folosi decat daca ii dau ceva deasupra...inca nu ma pricep deloc la haine pt bb
in genul asta astea sunt http://www.marksandspencer.com/gp/product/B00113ZQVS/ref=pd_sbs_1/026-1209825-3557210?ie=UTF8&mnSBrand=core

Nu ma mai satur sa ma uit la ele, asa delicate...micute
sunt primele ei hainute

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna gravidute dragi! ce harnicute sunteti! imi place ca sunteti active, dar din pacate nu reusesc sa citesc decat cam jumatate de capitol. as vrea sa raspund, dar pana ce ma adun eu , deja subiectul nu mai e de actualitate.
vreau sa le urez multa sanatate, rabdare si o sedere cat mai placuta, multa odihna fetelor cu probleme.
noi, ce sa va zicem, azi am fost la control, bebelina a ramas tot fetita, are 654g, e bine, la ora 10 facea nani. i-am vazut fetisoara, o scumpica, e totul ok, se incadreaza in grafic. colul tot lung, de 5 cm si inchis. din pacate eu de candida tot nu am scapat, of, of. tratament nu mai fac, asteptam la ult sapt sa vedem cum stam. azi am facut testul pt clamidia, ce dureros a fost.
eu aproape mereu merg cu o mamica de a unei colege de gradi de-a lui Stefan. azi au fost si copii si taticii cu noi. Stef a intrat cu mamica si fetita repectiva, l-a vazut pe bebele resp, se pare ca e baietel, a ajutat-o pe mamica sa isi traga bluzita peste burta. cand ajung eu in cabinet, sta cateva clipe si apoi urla ca vrea la prietena lui. tati nu a reusit sa vada in liniste pe bebelina si spre sfarsit a iesit de raul teroristului.

cat am avut zona zoster, beblina a miscat mai rar, poate de la agitatia si strsul meu. acum , si-a cam facut program, intre 23-24 si 5-6 cand ma trezeste cu miscarile ei de karatista. la 5 ma trimite si la toaleta, are o placere sa loveaca in vezica. ziua mai rarut si mai finut cu miscarile.

de cateva sapt nu ma mai pot odihni noaptea, adorm tarziu, ma trezesc des noaptea am vise urate sau/si ciudate. mai trag cate un pui de somn, uneori ziua.

sunt din ce in ce mai rotunjoara, sper sa nu ajung la cat m-am ingrasat cu Stefan, 22 de kg.

azi am fost la o intalnire cu cateva prietene, a fost ziua uneia dintre ele, a primit niste chestii faine, pt femei suple, ce geloasa mai eram. dar imi revin eu si o sa fiu bat, fotomodel ce mai. am vazut Hankock, apoi cina la un rest italian, ieftin si bun.

Selene_Bunny, multumesc!
Adina (yashi) ce mai faci? ai aflat ce e bebelina sau ai zis si am uitat eu? unde ai hotarat sa mergi, clinica sau spitalul? cum reactioneaza Luca la faptul ca va avea o surioara/un fratior. Stef are momente cand sa transforma in bebe.
Roxi, vazut pozele de la munte! unde e bebelina ascunsa, burtica se vede ff putin, in rest tu esti neschimbata. si peisajele si personaljele, frumoase foc.
zicea cineva de o educatoare cu 30 de copii in grupa. program scurt?
la stef, de la 9la 16 sunt 3 educatoare la 17 copii, dupa aia e program prelungit, in functie de coii se fixeaza nr educatoarelor/ingrijtoarelor. masa o ia fiecare grupa in clasa ei. au pranz si gustare la 15, dupa somn.
alina (sper sa nu gresesc), multa sanatate la fetita!
am scris un roman. va pupacim dulce, weekend placut si vreme superba!
restl puiuti;or, cum e cu acomodarea in noul an?

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput