Informatii utile Constanta 16
Raspunsuri - Pagina 10
mari_lolutza spune:
FETE FRUMOASE, va multumesc tuturor pt. urarile ce mi le-ati facut si va doresc ca D-zeu sa va ajute sa va tineti micile comori in brate cit mai repede.
MARIA 08, mai ai foarte putin pina la marea intilnire cu dr, Dracea. Mult noroc iti doresc !
CRISSIS 81, BUBU 73, cum stati cu procedura de adoptie? Va doresc din suflet sa va gasiti pui care sa va semene din toate punctele de vedere si sa fiti fericite alaturi de ei si de familiile voastre.
IOANA P76 .
MADALUTA, KERSTIN
6+
bubu73 spune:
Seara buna la toate fetele.
Am reusit sa ajung la dr Chazli, am stat cam trei ore pana sa intru.
Mi s-a parut un dr foarte sufletist si atasat de paciente.
Mi-a dat o serie de analize...analize pe care nu le-am facut la FIV-ul trecut. Una din ele trebuie la Bucuresti s-o facem.
Va pup pe toate si sa ne dati numai vesti bune.
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Fetelor, deocamdata am vesti bune. Ieri mi s-au recoltat 6 ovocite din 6 foliculi si s-au fertilizat toate. Dr. mi-a spus sa sun miine din nou sa-mi spuna cum evolueaza si luni imi face ET-ul, deci ajung la blastocisti. Sper sa fie cu noroc si sa aveti si voi toate parte numai de bucurii. mari_lolutza |
Buna! cred ca esti o fericita...spune-mi si mie cu cine ai facut tratamentul premergator fiv si in ce consta acetsa.Cate luni trebuie sa te pregatesti pt fiv?Cat te-a costat si...cat mai multe detalii daca ai timp scrie pe pm pls...Pupici pt tine si pt bebici
Kerstin spune:
Salutari!
Sapt viitoare voi merge sa fac HSG la Euromedic, am reusit sa fac analiyele premergatoare HSG, astept rezultatele .... Ioana P stii dak sunt fete care au ramas insarcinate in urma trat date de Dr. Dantes sau in urma IA facute tot la dansul... nu stiu ce sa fac dupa HSG , la ce medic sa merg....
Am fost la Lutescu dar in cazul meu au tratat situatia superficial, stiind ca am sotul acasa doar 3 - 4 luni / an....
Multumesc mult!
dear_bambie spune:
Buna!
Mari_lolutza, ce mai faci? ai fost la doctor?
Maria, cand ai intalnirea cu Dracea?
Kerstin, multa bafta la HSG! Eu am hotarat sa fac HSG sau histeroscopie, cand vom merge la Bucuresti, in ianuarie!
Restul fetelor, unde sunteti? Ce mai faceti?
Va doresc, o saptamana frumoasa si sa auzim numai vesti bune!!!
Va pe !!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
maria08 spune:
Fetelor, marea mea intalnire cu dr. Dracea nu a mai avut loc!!! Se pare ca toata luna noiembrie nu va fi la Giulesti!!! Asa ca astept cumintica data de 04.12 cand ne vom intalni la Gynera! Asta e....probabil vom incepe procedura dupa sarbatori.....
Kerstin: Iti doresc ca interventia sa fie fara prea mari dureri. Ce tip de anestezie vei avea? Sau o fac fara?
Mari Lolutza: Iti multumesc inca o data pentru programarea de la Giulesti, dar se pare ca nu a fost sa fie! Ce mai face mamica cu burtik!? Sunteti bine?
Ellanik: Bine ai venit printre noi! Eu ma pregatesc pentru FIV, dar nu stiu prea multe detalii. Din momentul in care medicl iti va da ok-ul pentru inceperea procedurii nu poate dura mai mult de 1-2 luni, in functie de protocolul ales. Daca vrei, intra la subiectul FIV si vei gasi acolo foarte multe informatii!
Madaluta, Ioana, Dear_Bambie, Kerstin, Bubu:
Ce mai stiti de Mamacita, Cornelianeli, Angelique, Mav??
Mamacita: Daca mai citesti subiectul , te rog sa nu uiti ca sunt pe lista celor care vor anestezia la nastere facuta de tine!!!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Maria nu fii suparata ca nu incepi fiv-ul cum ai fi vrut, bucura-te de sarbatori si relaxeaza-te. Iti dai seama ca daca l-ai fii facut pana in sarbatori, ar fi fost mai dificil, poate ar fi fost mai greu de gasit dr., etc, plus drumurile aglomerate, plus ca de sarbatori ati fi fost in tratament, cu stressul aferent. Te !
Kerstin nu stiu daca dr Dantes are reusite la inseminari, mai ales ca de curand s-a apucat de ele, insa el mi se pare cam superficial, dr. Lutescu sunt altfel, au mai multa rabdare si sunt mai atenti, deci daca ai de ales la inseminare intre dr-ta Lutescu si Dantes, mai bine mergi la d-na dr. In ce fel ti s-a parut ca au tratat Lutestii superficial situatia ta? Bafta la HSG!
Dearbambie e f bine ca te-ai hotarat sa faci histero si e bine ca poti sa faci la Buc. Daca faci fiv nu are rost sa faci HSG, doar histero, ca sa se vada starea uterului si poate si laparo (daca tot faci anestezie, poate se fac amandoua si stii cum stai inainte de fiv)
Nusy , Marilolutza pt bebicii din burtik
toate fetele!
Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
dear_bambie spune:
Buna.
Maria, cum spunea si Ioana, nu fi suparata, bucurati-va de sarbatori si o sa vezi, ca la anul, pe vremea asta, iti vei tine in brate bebelusii!
Ioana, singura mea teama, este sa nu-mi creasca nodulii si sa fiu nevoita sa intrerup fiv-ul! Si alta operatie nu stiu, daca mai pot face, cel mult o embolizare! Doamne ajuta sa fie bine si sa putem face si noi fiv pentru a avea copilasul mult dorit!
Nusy, Marilolutza, pe la noi nu mai veniti?
Va pe cu drag!!!!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
Citat: |
Ce mai stiti de Mamacita, Cornelianeli, Angelique, Mav?? |
Maria:raspund eu in locul lor caci stiu k toate sunt foarte ocupate( numai eu nu..)Mav a avut-o ca anestezist pe mamacita si a avut numai cuvinte de lauda atat pentru profesionalism dar si pentru sustinerea psihica pe care i-a oferit-o.
Mav e in perioada de alaptare haotica, oboseala, refacere posnastere, iar mamacita e foarte ocupata atat la serviciu cat si acasa. posteaza cand are timp la subiectul celalat, deci poti trage cu ochiul sa vezi mai multe amanunte. Angi este si ea bine, este tare incantata k Viktor a capatat oarecare independenta de cand a inceput mersul de-a busilea si nu mai trebuie sa-l tina mereu in brate...
Mai multe le las pe ele sa va scrie sau va invit sa cititi\scrieti la subiectul de la odisee, chiar daca nu va regasiti in titulatura lui. Mie chiar mi-ar placea sa fim asa, o "familie" si sa nu mai fim despartie...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
maria08 spune:
Ioana, Dear- Bambie: Multumesc pentru cuvintele frumoase!! Acum nu stiu daca vom putea pleca undeva de sarbatori, astept intalnirea cu dr.! Doamne Ajuta!!
Madaluta: Cum esti tu atenta la toate!! Multumim pentru detalii si le asteptam pe fete sa mai scrie si aici!!
Criss-2081: Pe unde esti??????