Buna ziua tuturor! va rog, dati-mi niste informatii pe care sa ma bazez cand aleg frigiderul, de fapt combina frigorifica.Care marca ar fi cea mai buna?
Multumesc!
Toate marcile cunoscute sunt bune.... trebuie sa te gindesti de ce ai mai mare nevoie...caci sunt cu congelatorul sus sau jos.... depinde daca pui sau nu pe iarna .Cunosc multe persoane care au luat cu multe sertare de congelator si atunci e mai mica partea de frigider...adica destul de ingust si acum le pare rau....du-te uita-te citeva zile atent...compara pina alegi...eu personal am ales whirpool.... a aparut ceva mai lat dar nu f inalt//// e super ok si spatios..dar astea cu congelatorul mai mic fara rafturi sus am impresia ca sunt la categoria frigidere nu combine. Oricum sunt combine cu 1 motor sau cu 2 separat pe frigi sau congelator, sunt no frost adica tu nu mai ai treaba cu decongelarea...alea sunt super .Succes la cumparaturi!
Multumesc mult!Mai caut si pe google si o sa studiez putin magazinele cu electrocasnice.
Eu as face asa: as stabili care parte imi trebuie mai mare (congelator-frigider), apoi cat de mare sa fie fiecare, sa aiba garantie cat mai mare (trei ani, de ex), dezghetare automata (macar frigider), daca mai am bani, sa aiba doua compresoare. Dupa aia ma uit la marca, macar sa fi auzit de ea...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
1. sa fie cu doua compresoare, diferenta de bani nu e mare si merita, ca le poti opri separat....
2. sa aiba congelatorul jos, cu cel putin 3 sertare. mai pui ceva pt iarna, etc etc......
3. sa aiba frigiderul destul de mare, si sertarele de jos, pt fructe, sa fie suficient de mari. iti spun din proprie experienta ca merita....
eu am Zanussi...pana acu sunt multumita
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!