indignare- plafon epuizat pe 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Iertati-ma fetelor ... o sa intelegti imediat .. pe data de 2 am deschis acest subiect iar pe 3 dimineata inca am mai scris la el; insa pe 3 dupa-amiaza am apucat copilul sub brat si am urcat in taxi spre spitalul de copii; tusea de credeam ca-si varsa plamanii; cu tot cu reteta pe care cheltuisem parale cu o zi inainte; in aceeasi seara - pe 3 - i-au intrerupt medicatia de acasa si i-au introdus antibiotic (ampiplus cu hemisuccinat - sper sa scriu cat de cat aproximativ denumirea ca nu ma pricep deloc) plus sirop Paxeladine; suplimentar, aerosoli cu Dexa la spital; am iesit din spital pe data de 8, adica ieri dar am ajuns acasa dupa-amiazasi inca nu avem un rezultat de la un EKG- va trebui sa mai fac un drum; diagnosticul la externare este "ameliorat" dar tuseste aproapela fel detareca la internare dupa ce vre-o 2 zile se ameliorase si au schimbat tratamentul - Prednison si ACC ... acum mi-au dat acasa sa continui cu Prednisonul si tot felul de medicatii pentru anemie - vigantol, fier ... Ideea e ca vin foarte multi pacienti si nu prea erau locuri caci eu nu prea voiam sa plec acasa cu ea ne rezolvata desi - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare m-am saturat sa ma cert cu celelalte paciente pentru ca faceam dus si eu si fetita si stateam "prea mult" in baie ... nu mai comentez;
Oricum, personalul medical a fost de exceptie, chiar s-au ocupat de fetita - ca si de ceilalti pacienti de altfel - le multumesc sincer sincer si jos palaria in fata lor;
In consecinta, am ajuns acasa, am dat jos "jegul" adunat si ne-am linistit putin dupa care ...poc pana de curent generala; a tinut pana de curent de ieri seara si pana azi undeva in jur de 10 sau 11; nu apucasem sa spal rufe ... ce nasol ... Ma rog, s-a rezolvat si am intrat acum dar, auzind despre stirile cu ata chirurgicala m-am grabit si am deschis alt subiect inainte de a citi raspunsurile voastre de aici; iertati-ma ... acum stiu ca m-am grabit dar sunt indignata fiindca stiu ckar clar ca sunt victima acelei ate pe langa fostele complicatii; Am mers la pansat la chirurgie si am apelat mereu la cineva sa stea cu micuta cat eram eu plecata; acum e muuuult mai bine pentru ca suntem acasa; Dar aceasta sedere a avut,desigur si o parte buna ... am cunoscut o mamica fantastica, de fapt, proaspat mamica, cu care am stabilit ca tinem legatura (salut Mihaela, te asteptam pe forum sa beneficiezi ca si noi de tot ce inseamna acest forum si nu cred ca poate cineva sa exprime suficient de sugestiv ce inseamna acest forum pentru o proaspata mamica).
Draga karligutza este coincidenta ... nu am predat niciodata la Univ. Cuza doar la Apollonia si la U.M.F. dar mai demult, inainte da pleca sa lucrez in Bucuresti. De cand m-am intors in Iasi am mers in invatamantul preuniversitar.

Multumesc pentru sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

uffffffffff.. imi pare rau ca a trebuit sa va internati amandoua... sanatate multa fetitei tale!

si imi pare atat de rau din nou pentru ca spui ca e posibil sa fii si tu victima acelei ate chirurgicale! daca ai mai avea timp, putere si bani sa umbli prin tribunale, da-i in judecata pe nenorociti! suntem saturati de atatea greseli si cu toate astea si lehamitea ca orice am face tot nu se rezolva favorabil pentru noi amarastenii! ....

succes mult Lacra!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Desi tardiv ...eu cand nimeresc o fata prietenoasa la farmacie o rog sa verifce in sistem care farmacie din oras mai are plafon.

Sanatate si tie si Dianei..e groaznic prin ce ai trecut@!

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

Eu verific pe net ce farmacie mai are plafon dar chiar daca e raportat cu o seara inainte, am facut odata o excursie superlunga prin toata zoana care se poate numi centrul orasului cu listuta in mana si nici o farmacie nu mi-a eliberat; si a trebuit sa mergem pe jos, evident ... dar degeaba.
Acum,degeaba as fi verificat pentru ca ma durea operatia cumplit, Diana era bolnava si am cedat putin nervos dar am tras o repriza sanatoasa de plans si pe urma m-am infiintat frumosla farmacia cea mai apropiata si am rezolvat problema; Nasol e ca am schimbat medicamentele ziua urmatoare la spital dar daca nu o cumparam?
Cu medicatie si a fost rau insa fara ... mi-as fi reprosat 3 ani de zile ... asta e ... tine si de norocul fiecaruia;

Mergi la inceput