Histeroscopie la Giulesti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Ali,

Cred ca o sa faci tot cu dr. Drcea si histeroscopia, ca si eu fac vitro cu Niculescu, de-aia mi-a facut el analiza.

Apropo, si eu tot 39 de ani!
Si nu ca n-as fi mers demult la doctor, dar am tot pierdut sarcini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna,Cristina sa aduni la aceasta virsta inca 60 si sa fii inconjurata si de nepotei,ma bucur ca suntem de aceeasi virsta,la noi ar fi problema la sot,iar sarcina pierduta a fost prin IAD si nu am urmat nici un tratament de mentinere si nici nu am fost la ginecolog sa ma ia in evidenta,am sa trec si peste aceasta anza,daca ei gasesc ceva in neregula se amina FIV-ul pina ce se vindeca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

21Ali,

Eu zic ca e de bine ce zici tu: ca ai mai ramas insarcinata. Cel mai probabil nu e nimic in neregula daca deja ai avut o sarcina.

Iti doresc mult succes, poate tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna ziua,Cris cind faci FIV-ul ,ai inceput trat.,scuze dar nu mai retin in ce stadiu esti!Poate stii daca am estradiolul in ziua 2 a cm -26,167 este bun?-din partea mea si sa fim cit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

In urma cu 7-8 ani am facut si eu o histerografie la Giulesti, filmul a iesit voalat, dupa ce ca a fost extrem de dureroasa, nu m-a ajutat cu nimic - nu se observa nimic concret pe film.

Mergi la inceput