Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

off , acum sunt la munca , cum ajung acasa caut prospectul , pt ca l-am pastrat si va scriu exact ce era. mi-e asa fricaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Onutza, imi pare sincer rau! Sunt alaturi de tine si te inteleg.....
Daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, imi poti da un PM...
Clodyac, stai linistita. Stiu o fata care a luat o doza soc de Ketonal nestiind ca e gravida si acum mai are 4 saptamani si naste si e totul ok. Nu te gandi la ce e mai rau, pentru ca gandirea pozitiva te ajuta sa treci cu bine!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutel83

SARA HS, iti multumesc pentru incurajare si tie iti doresc o sarcina usoara si reusita.
Chiuretajul a fost dureros? Nu ca gindesc urit, dar imi pina la urmatoarea ecografie. Ce spui, sa insist sa fac eco transvaginala, ca astea 2 care le-am facut au fost abdominale.

Draga Nutel83, trebuie sa faci o eco trasvaginala. Dr. meu mi-a facut-o de la inceput, fara sa ii cer eu.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Onuta, imi pare rau; stiu prin ce ai trecut. Asta mi s-a intamplat si mie acum 6 luni. La 5 saptamani faceam a doua eco si totul era ok , desi nu mi-a dat nimic de banuit faptul ca dr. a zis ca nu vede embrionul si ca activitatea cardiaca nu e perceputa; la 9 saptamani, intoarsa in tara, dr. meu mi-a spus ca sarcina se oprise din evolutie de vreo 2-3 saptamani si am facut chiuretaj... Se intampla, dar.. cu Dumnezeu inainte.
Acum am tot felul de temeri, devin paranoica; ma sperie ca nu prea am simptome de sarcina, desi testul a iesit pozitiv ( As mai face unul, de siguranta); ieri noapte am visat ca aveam sangerari ( si exact asta am visat prima oara, cand mi s-a intamplat necazul...), azi dimineata am avut niste secretii cam ciudate... nici cu dr. de familie nu am vb. inca.. nici eu nu stiu ce astept.

Mergi la inceput

.. plus ca, acum vreo 3-4 sapt. am avut o raceala puternica si am luat vreo 6 pastile de nurofen si niste mucosin... nici nu ma gandeam ca e posibil sa fiu insarcinata!!!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

multumesc mult oana de incurajari, pt ca chiar am nevoie , eu si sotul ne dorim foarte mult acest bebe oricum o sa va scriu ce medicament era, eu sunt optimista si cred ca totul va fi bine pt ca inima mea deja e in al noulea cer mersi inca o data si sa dea dumnezeu ca toti bebelusii sa fie sanatosi va pup si va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

va doresc si eu un week0end frumos fara stiri proaste......ne mai auzim,,,

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Salut albinutzelor,
DN 20.03.1974, UM 29.08.2008, DPN 08.09.2009
Draga Iubita Tiana, te anunt ca nici eu nu am avut niciun simptom pana acum. Pana ieri mi-am cautat dr de fam iar miercuri sunt programata la primul control. Sunt si eu tare ingrijorata avand in vedere k e prima sarcina la mine.
burticile pofticioase
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bun venit Ertina!
Iubita, te rog sa incerci sa fii cat mai linistita...

Ioana 10+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Onutza
Bun venit noilor albinute!
Ce luati voi cand ca va e greata si are efect? Eu sunt in prag de disperare,mi-e greata non stop, inclusiv noaptea ma trezesc cu greata. As incerca orice....ORICE.
Nu pot manca si bea nimic. Trebuie sa ma fortez... mi-e cam teama ca sunt deshidratata dar pur si simplu nu pot inghiti nici apa.
Iubita Tiana ai grija ce iti doresti ca nu-i usor deloc. Eu sper sa te numeri printre fericitele care au o sarcina usoara. Totul va fi bine, trebuie sa gandim pozitiv

mami de Tudor si 8+

Mergi la inceput