Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 16
blue77 spune:
Iubita_Tiana faptul ca te simti bine, ca nu ai dureri nu inseamna un lucru rau neaparat, la prima sarcina m am simtit excelent 9 luni fara nici o durere sau greturi si uite l pe bb ce mare e si ce ma innebuneste de cap
.
Stiu ca ti faci ganduri negre si eu imi fac si toate fetele dupa cum vezi, trebuie insa sa tii ca 80% din sarcini sunt fara probleme asa ca haideti sa ne gandim cu toate ca facem parte din procentele astea si gata.
Uite si eu nu simt nimic special in afara de sani, nu am stari de voma sau altceva, fiecare isi traieste sarcina in mod diferit, sunt convinsa ca totul e ok cu bb nostrii.
Hai ca va pup pe toate, ne mai auzim luni ca noi plecam in mini vacanta.
Week end linistit si fara griji fetelor!!!!!!
NOI
6+ si Marc 
oana_MVT spune:
WOW cate mamici noi. Bine ati venit. Sa aveti sarcini usoare si bebeii sanatosi.

mami de Tudor si
8+
xeloxel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda alinutza spuneam ca tre sa te duci la gineco ca sa iti confirme sarcina, sa nu fie extrauterina, sa nu fie ou clar, sa vezi eventual si daca sunt unul sau doi etc, si mai exista si posibilitatea sa ai colul intredeschis sau alte chestii din astea care nu sunt prea bune. eu nu vreau sa te indispun sau sa te fac sa te gandesti numai la probleme, si eu sunt o fire optimista, dar trebuie sa te duci la dr, cu cat mai repede cu atat mai bine. beca nu stiu ce sa zic de lapte si suc de lamaie, prima durere de cap am avut-o de dimineata la prima ora (5 adica) si apoi pe la 10 iar m-a luat de cap si atunci eram la serviciu. iar despre stodal nush ce sa zic. e homeopat, nu? mie dr mi-a zis sa nu iau din astea homeopate ca cica nu se stie ce efecte au. dar poate fi vorba aceea cati doctori atatea obiceiuri. Vine bebica .... Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() |
anda,te rog frumos, ma poti lamuri si pe mine ce inseamna "sarcina cu ou clar" ?? nu am mai auzit si banuiesc ca nu e ceva ok, de aceea te rog mult sa ma lamuresti si pe mine care-i treaba,acum ma sperie orice citesc sau aud

ramonarosca spune:
Ne alaturam si noi: UM 6.08.2008, DPN 13.05.2009 si data nasterii 2.01.1982.
Felicit toate gravidutele si toate mamicile curajoase sa mai faca un bebe, in special pe isa13belle, o mamica cu care am mai facut o odisee si care a nascut piticoata ei (Sofia) pe 30.09.2007 exact in aceeasi zi in care am nascut si eu piticul meu, Vlad.
Hai isa13belle, sa vedem, care naste primaaaa
, si hai sa facem schimb de data asta, tu baietel si eu fetitza, ce zici?
Va pup pe toate, si hai sa avem o sarcina usoara!
Ramona
9+ si
Vlad
Bebe Beca spune:
Buna dimineata albinutze si bun venit celor noi!!!
Ramona, este frumos tare in Qatar?
Xeloxel, sarcina cu ou clar este sarcina fara embrion.
Noi am inceput ziua cu voma de rigoare, acum mi-e putin foame, dar nu ma incumet.
Planific o iesire la munte, la calarie peste 2 saptamani
, iupii!!!
OOf, nu merge peste 2 saptamani, ca-i ocupat, abia peste 4. Eh, asta este.
Sa aveti o zi cat mai buna!
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
iubita_tiana spune:
buna dimineatza fetelor, eu ieri am avut o zi nu prea buna, putin depresiva, lipsa simtomelor ma inebuneste de tot....insa azi de dimi m-am trezit si deocamdata nu am dureri de burtica...sper sa imi vina si mie simtomele.....chiar le vreau...prefer sa vomit, sa mi fie rau decat sa nu am nimik...
5+
mara-i spune:
buna dimineata burtici dragi! dupa multe asteptari, imi fac si eu intrarea la albinute.
DN 15.03.1981., UM 17.08.2008,DPN 24.05.2009
Sa dea Doamne Doamne sa avem toate o sarcina usoara si sa ne bucuram din plin de perioada asta minunata.
pipici
mara
7+
mara-i spune:
Tiana draga mea, ai grija ce iti doresti...o sa vina si greturile!
eu pana acum 2 saptamani nu aveam absolut nimic si acum nu pot sa bag nimic in gura...asa ca bucura-te de bb linistita. ai sa vezi ca este ok.
mara
7+
Bebe Beca spune:
Tiana draga, subscriu si eu... ai grija ce-ti doresti. Greturile este posibil sa apara si la 7 si la 8 saptamani....
Eu am fost tare fericita la inceput ca nu mi-era rau si sotul meu imi spunea sa nu zic hop pana nu sar gardul... si ce dreptate avea. Acum sunt amintiri zilele in care ma simteam bine...
Ioana
10+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004