LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
eunice78 spune:
Mexxa, nu mai zici nimic..sper sa fie bine Sebi..
Pufy, odihna placuta, spor la treaba.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Monica, du fata la discoteca
Nici mie nu mi-a raspuns adminul, dar eu astept, am rabdare, sper doar sa-mi raspunda afirmativ![]()
Gety, serbati acasa? Sau la un loc de joaca? Sper sa-i treaca bubitele Mariei, cat mai repede.
Ramo, mercic!! 
Bebe
xandrutza_76 spune:
Eniko, sanatate lui Toma!
Ce mi-a placut de Petru!! Cred ca esti tare mandra de copii tai! 
Bebe
eunice78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Eniko, sanatate lui Toma! Ce mi-a placut de Petru!! Cred ca esti tare mandra de copii tai! ![]() Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Itzy, ce activa ai fost aseara!
Felicitari Anei pentru cuvintele in chineza si engleza. Copiii la varsta asta prind extrem de repede. Eu m-am trezit acum cateva zile ca-mi spune fii-mea "danke" ("multumesc" in germana). Si ea nici nu intra prea mult in contact cu vorbitori de germana, decat cand mergem la "scoala parintilor" si la magazin.
Baga un PM cu adresa ta de mail si ID-ul de pe mess ca sa-ti trimit poze cu Maria, daca vrei sa le vezi. 
Ramo,
, multumim, intr-adevar Maria a mostenit gropitele lui taica-sau. Are si in barbie dar nu asa de pronuntata.
Lilina, credca v-a topit Vladone cu ce v-a spus!
Eunice, nici eu nu am curaj cand vine vorba de operatii estetice, ar trebui sa-mi fac una la nas, ca eu mi-am rupt nasul la 4 ani intr-un accident cu sania. Dar nu am curaj pentru asta. Singura operatie estetica pe care vreau s-o fac e o micsorare de sani pt. ca efectiv nu ma mai suport asa cum sunt acum

N-am apucat sa citesc tot subiectul cu gradinitele, merg sa mai citesc pe-acolo.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eloise spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Buna dimineata! Eloise, imi dau si eu o parere despre situatia descrisa de tine. Eu zic sa mai consulti un dr. in privinta lui V. La noi a fost alta situatie: dr. de familie al Mariei nu a sesizat inceputul de rahitism al Mariei, abia dr. de aici de la Maternitate a "vazut" din prima, cum s-ar zice. Bineinteles ca primul dr. n-a recunoscut c-ar fi avut asa ceva. Asa ca pentru binele puiului tau si linistea ta, mai consulta un dr. Asa creste Maria Diana |
Gety, pai deja am consultat 3 doctori! Prima a fost pediatra lui Vladut, cu specializare si in gastroenterologie. A doua a fost doctorita noastra de familie. Al 3-lea a fost medicul pediatru si gastroenterolog de la Spitalul de copii. Primele 2 au inclinat sa creada ca e vb de intoleranta asta, al 3-lea mi-a spus ca nu e asa ceva. Plus parerea alor mei, care si ei is medici, si care zic sa las copilul in pace. De asta zic ca nu stiu ce sa fac... Unii zic ca-s mama nebuna, ca am copil sanatos, care creste frumos, si eu ii caut boli. Uffff...
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Roxana01 spune:
buna, fetelor
lili, ti-am zis cred, asta este minusul acolo: e multa galagie si mai incolo, la jocuri se si fumeaza. dar locul e foarte interesant pt ei si, o data ce s-au prins cum sta treaba, e foarte placut.
Itzy, exact asa face si daria: o spal eu putin pe dinti si dupa aia imi cere ea periutza sa se spele. la noi probl este ca de fiecare data cand mergem la baie s-o spal pe maini vrea si pe dinti : "di, di" si imi arata cu manita cum se spala. plus ca la noi trebuie sa ma spal si eu o data cu ea ca ii place si rade.
Lexi, nu cunosc personal vreun copilas amarat, dar ma mai gandesc si iti voi spune. caci e pacat sa nu dai hainutzele daca asa iti doresti. ai un suflet nobil. eu le mai pastrez pentru sora mea, in speranta ca va avea si ea copii.
am fost azi la orl-ist cu victor. concluzia: a luat rinoaden...dita(cred ca asta scrie pe reteta, nu sunt sigura) de la daria, cand a fost ea racita. nu e nimic grav, doar neplacut. mi-a zis ca nu e adepta unui alt tratam decat ser fiziologic (cate 3 ml in fiecare nara, ca sa inghita serul cu mucisorii si sa se elim prin kk), batista bb-lusului si inca niste picaturi, inainte de culcare, noaptea. o ducem asa si-om vedea cum merge.
daria s-a mai obisnuit la cresa. acum nu mai plange deloc cand o las acolo, nici fericita nu e, dar macar nu face crize. asta mi-a luat o piatra de pe inima, ca, dupa cum se manifesta in prima sapt, credeam ca nu razbesc.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Eunice, am citit subiectul, nu in intregime si pe diagonala dar cand am vazut nick-ul persoanei cu care te-ai contrat, m-am lamurit...Eu zic sa nu-ti mai faci nervi, e unul din acei useri caruia ii place sa se contrazica cu altii. Nu esti singura de pe forum cu care a avut discutii aprinse, au mai fost subiecte.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Sephora spune:
va pup fetelor
io miss cam disperata,am facut sambata prevenarul cu toate ca m mai avea ceva mucisori,dar dr a zis ca e sanatos,nu are nik pulmonar iar mucii aia ramasi de la eaceala ae fi si din cauza de polipi,chiar nu stiu daca v-am spus ca mi-a zis sa-l operez dupa 2 ani jumate,sambata noaptea febra 39 zic ok de la vaccin,dimineata durere de picior am citit si aia ok.Duminica nik,luni la fel,marti cand l-am trezit am vazut ca tramura,ai iau repede febra 36,zic mami ti-e frig,da il imbrac dus la cresa,plansetele de rigoare il las si imi zice tipa ca-i cam cald,ao zic ca i-am luat febra si n-are,dar daca ele vad ceva sa ma sune,ajung acasa si suna,ma duc il ridic,nu mai avea deja ca il rezolvasera ele.Asa ca,copilul a stat in parculet.Seara iara febra,dimineata la ora 6 un frison din toate madularele,febra 36,urmata de 38.Nu inteleg motivul,ma chinuie,dr zice ca era dupa vaccin era slab imunizat si a luat iar ceva,maine a 5a zi iar antibiotic,deja imi iau campii.
Acum febra,doarme pe mine,lac de apa.