LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
eunice78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eloise Eni, am mai citit cite ceva, inteles mai mult despre disputa :). Persoana cu care te certi pledeaza pentru home schooling asadar:). Eu nu m-am documentat prea mult in domeniul asta asa ca nu ma pot pronunta, oricum conceptul e extrem de controversat, din motive lesne de inteles. Cind il voi da pe V la gradi, cred ca voi opta pentru ceva tip Waldorf, intr-adevar strinctetea si programul riguros aplicate la o virsta atit de frageda mi se par si mie, daca nu traumatizante, cel putin absurde. Inteleg insa necesitatea socializarii, a activitatilor antrenante si educative si stiu multe cazuri in care copiii se duc cu placere la gradinita. "Today is the tomorrow I was so worried about yesterday". Andra si Vladut (14.10.2006) |
Eloise, m-am documentat si eu cu privire la persoana in cauza si am inteles ca e sustinator al acelui sistem. Dar am vazut si ca nu face decat sa critice peste tot orice alt sistem. Mie nu mi se pare normal sa iti justifici o optiune prin criticarea dura a altor optiuni. Asta inseamna, din punctul meu de vedere, lipsa de toleranta. Genul de om care zice ca doar anumite lucruri, anumite natii, anumite religii sunt ok, restul..
Dar, in topicul indicat m-a iritat cumplit ca tot bate moneda pe mersul la toa incolonat si respectarea opiniilor unui copil de trei ani chiar in detrimentul sigurantei unui copil.
In fine, nu vreau sa intru aici in detalii. ca prea sunt of topic.
O zi buna sa aveti!
O sa citesc ce s-a scris si revin.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Monique_new spune:
Neata.
Am dat un mesaj la admin pentru schimbarea nikului, acum astept raspunsul.Incerc poate reusesc
.
Alina Ni Hao
. E tare draguta Ana cu parul mai mare. Chiar am vrut sa-ti spun cand am vazut pozele, ca i-a crescut mult si ii sta f bine. Cred ca e tare haioasa cand vb in alte limbi
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza
ce aveti suratelor cu schimbarea nick-ului ? daca nu o sa va mai recunosc ?![]()
io sunt tare ravasita, Vladone saracutzul a inceput sa planga dupa noi cand il ducem la bunici. Ieri i-a spus lui tati "te-am asteptat toata ziua. dar stiu ca vine tati in fiecare zi la mine" ne-am socat amandoi cand am auzit ce a zis, sigur l-a invatat mama sa zica asta, dar faptul ca spune el asa ceva...este incredibil....bine, a spus pe bucati, nu toata fraza dintr-o data, si asa stalcit, cum zice el cand nu stie bine unele cuvinte...e un scump
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Buna dimineata!
Eloise, imi dau si eu o parere despre situatia descrisa de tine. Eu zic sa mai consulti un dr. in privinta lui V. La noi a fost alta situatie: dr. de familie al Mariei nu a sesizat inceputul de rahitism al Mariei, abia dr. de aici de la Maternitate a "vazut" din prima, cum s-ar zice. Bineinteles ca primul dr. n-a recunoscut c-ar fi avut asa ceva. Asa ca pentru binele puiului tau si linistea ta, mai consulta un dr.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lilina, chiar asta ma intrbam si eu. Eu zic ca o sa le recunoastem dupa semnatura si dupa numele copilasilor din dotare.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
Lilico eu vreau doar sa scap de codita cu "new" de la nick.
Vladonee cel istet, sa nu mai planga.
POZE COSMI 1 ANISOR

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Andra, eu zic sa continui testele, pana afli ce anume are Vladut. Eventual, incearca sa vezi si un alt doctor. Fa si teste de sange, tot ce este necesar. Succes!
Eniko, o sa-mi fac timp sa citesc subiectul.
Itzyshor, felicitari Papusicai pentru "Ni-hao"
Alina, multumesc pentru detalii, trimisesem deja mesaj la admin, sa vad poate imi accepta cererea. Daca nu, ramane nick-ul asta. Ma bucur ca Ade se intelege bine cu bona.
Monica, cand poti sa-mi dai reteta de tarta, stii tu care![]()
Lilina, foarte dragut Vladone!!
Lexi, mercic 
Gety, pe mine sigur o sa ma recunoasteti
Incepi pregatirile pentru maine?
Bebe
Monique_new spune:
xan
sa sti ca nu am uitat, doar ca nu am avut timp. Ajung tarziu acasa de cateva zile.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
am uitat sa va zic, ieri seara am fost la Iriss Mall la locul de joaca recomandat de Roxana, a fost asa pe nepregatite, ma asezasem in pat, eram rupta de oboseala si sotzul l-a luat pe Vlad de la mama si m-a sunat sa ma imbrac sa merg cu ei la joaca
locul e suuuper frumos dar e super galagie, e muzica prea tare, dar daca intri in tarc cu copii nu se mai aude asa de tare...Vlad era cam derutat, pt.ca sunt multe locuri pe unde intri si te sui, se pierduse pe acolo, ma striga si eu il auzeam dar nu-l vedeam
el tot iesea din tarc noi il bagam, la sfarsit nu mai vroia sa plece, bineinteles, s-a tavalit pe jos, tot circul deja binecunoscut
era sa ramanem si fara telefon, am intors un pic capul si mi-au dat tarcoale 3 copii "colorati" pusi pe rele, mama ce i-as fi batut, sincer nu suport astfel de oameni, i-as calca in picioare sau chiar 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
pufymic spune:
fetelor!
Am apucat din cand in cand sa mai citesc si pe aici, in diagonala....ca de cand cu serviciul asta nu-mi ajunge timpul nici sa ma spanzur!
Acum am iesit din tura de noapte si ma gandesc ce sa fac: sa dorm sau sa fac curatenie + tort pentru ziua lui alesio....
UF!
Andra nu stiu dk ai fost pe faza cand am anuntat ca mi-am uitat parolele de la mailuri, asa ca acum am alt ID: la cel vechi pui un 1 la coada....pe voi pe toate cate v-am avut in lista de mess acum nu va mai am
!
Ma duc totusi la culcare ca deja simt ca imi suna neuronii a gol.....