Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(91)
Raspunsuri - Pagina 11
vrabiuta spune:
carmendu - in seara asta vine sling-ul comandat din state. o sa exersez maine cu un bb de jucarie si o sa pun poze cu el daca vrei.
pentru inot recomand baby spa, cumnatul meu este instructor de inot pt bebei acolo si mi-a povestit ce sisteme faine de filtrare au si pentru apa si pentru aer, instructori individuali, jucarii, etc. din pacate pentru noi e foarte departe - pe langa mall vitan. au website cu poze, info, preturi.
impresii de calatorie
VonHelen spune:
Buna burtici!
eu nu am mai rezistat pana la morfologia de maine!!! cu durerile pe care le-am avut si ieri si azi, si care nu m-au scutit nici noaptea, am dat fuga la dr. mea. Concluzia: SUNT NEBUNA !!! numai cat nu mi-a zis femeia in fata asa ceva. nici o scurgere, colul inchis, tonus uterin foarte bun, copilul e in pozitie buna, nici nu e coborat, contractii nu am..doar dureri. oi fi eu bolnavul inchipuit??? dr. mi-a interzis sa mai abuzez de no-spa sau gynipral. mi-a zis sa uit de jena aceea pelvina, si daca nu am dureri de spate, contractii, pierderi de lichid, sa nu ma panichez degeaba. probabil creste copilul, sunt solicitate ligamentele,apasa pe simfiza..nush ce sa zic! cert este ca de cand m-a asigurat doctorita ca sunt ok nu am mai avut nici o durere 

.
sa vedem ce-o sa-mi zica maine celalalt dr. la morfofetala !!!
32+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
alra spune:
vonhelen si cine mai are dureri de burta - si eu am, de aia stau acuma in medical. la mine se trag de la constipatie si faptul ca burta apasa pe niste intestine care nu functioneaza normal. apoi mi se mai si intareste burta destul de des si apasa pe toate alea. e normal sa doara, se mareste mult in perioada de sfarsit si muschii nu tin pasul.
am si niste contractii usoare insa din acelea pregatitoare. incomparabile cu cele de nastere, credeti-ma pe cuvant
am urlat 3 ore (la modul propriu si in miez de noapte) ca sa mi se scurteze colul de la 2cm pana la dilatatie 1cm cand in sfarsit mi-au pus epidurala. din cauza asta nu imi fac iluzii ca ceea ce simt acuma mi-ar scurta sau deschide cumva colul. nu scap asa ieftin.
Vacanta cu Laura in Romania
bebecris spune:
bine ca te-ai linistit, VON HELEN...
eu mai am o saptamana si ajung la eco...pe mine ma deranjeaza durerilea alea in jos....care vin pe col....si se simt pana in dansa....de la ce or fi?
Cristina
in asteptarea 33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Fetelor, au venit hainutele care le-am comandat ieri pt motul finutului.
http://family.webshots.com/photo/2328686860103625916wdRpWA
Am luat si 2 caciulite super, dr n-am poze cu ele, in seara asta il luam si mergem prin magazine pt. ghetute ca e musai sa i le probam.
Abia astept sa vedem cum ii vin, le-am luat ca pt . 2 ani ca e maricel, 13 kg si 85 de cm, la 1 an si 4 luni.
Ramo
29+ 
Puiutul meu scump
cata_myky spune:
fetelor am citit pe DC ca arevenit moda infasatului.voi ce parere aveti?
cit despre sindromul mortii subite la bbelus,am citit si eu atricolul de la ALRA.foarte interesant,de aceea va intreb de infasat,cel putin in primele 2 luni ,macar noaptea.cred ca si asa putem reduce acest risc.BB fiind infasat nu mai apuca cu minutele paturica si atunci nici nu mai este nevoie de o patura foarte groasa pt ai tine de cald.voi ce ziceti?
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
oceanborn spune:
Cata in urma cu ceva timp am citit si eu intr-o revista de specialitate despre infasat. o sa caut revista si o sa recitesc , ce tin minte e ca exista ceva paturici foarte finute pt nou nascuti in care se pot infasa , cica ar fi indicat infasatul(lejer..nu cum ne infasau pe noi ca pe niste sarmale) pt ca ii calmeaza pe pitici...nu tin minte amanunte ca deja eram gravi cand am citit deci e clar...a doua zi jumatate din info mi s-a sters din creierul de dinozaur...
31+
Thomas 
cata_myky spune:
intrebam pt ca eu sincer as pota pt aceasta,bunenteles mai lejer nu asa ca pe noi cind eram mici.numai ca aici din cite am inteles daca imi vede moasa care vine acasa dupa ce nasc copilul infasat ,imi face tam-tam.si de unde mama lu proces verbal sa iau eu acea banda cu care se leaga dupa ce il pui in pled?aaaaaaaaaaaaaa?
cit despre creier gravid ,stai linistita ca eu am comiso mai devreme.plec sin casa dar nu iau cheia ,si cu usa automata intra de mai poti.noroc cu soata ca e la 10 min cu serviciul si mi-a adus cheia lui.asadar neuronu batal vina.
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
maria215ro spune:
Buna fetelor!Va citesc zilnic, sunteti tare dragute toate, insa nu am scris niciodata.Indraznesc sa va cer si eu parola de la contul comun,daca nu va suparati.Multumesc anticipat
Maria 27+
elilov3 spune:
seara buna fetele
creatoooo bine ca mai scri si tu chiar azi contabilizam cate dintre fete nu au mai dat nici un semn de viata...cat despre poze
vb fetelor bah da unde le-ai pus???
...a si scuze felicitari de vestile bune 

vonhelen...
bine ca te lamuri femeia...deci te relaxasi, da...vezi ca scot si la tine biciul ![]()

mamiseli na na saturati-va microbi na na
...bah ia baga niste lichide acolo fuga, caldurica, papica si somnic...hai executarea ! 
33+
Dimitrie