Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
THEA
PATTI
STEFAN
ANDREEA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, DESTEPTI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
am vorbit ieri cu miri la telefon, cum v-am mai spus, mami ei e mai bine. au gasit pe cineva sa se ocupe de dansa. dar, trebuie sa tina regim. miri si gascha se intoarce in be sambata.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
grati.ela spune:
tuturor bebicilor care au implinit/implinesc lunitze noi zilele acestea! Sa fiti sanatosi si bucurosi!
Fetelor, eu sunt capiata: Dudu s-a trezit la 6 dimineatza si a avut chef de tzitzi si antren, schimbabile la 2 minute...dupa vreo 3 ture eram deja ametzita...l-am lasat si sa urle in patul lui dar asa ma striga cu jale incat tot cu mine in tzol a ajuns.
Ieri am mers cu el la dr pediatru. Chestia cu mucii de 2 saptamani...rinofaringita si tratam cu sterimar, nurofen, rinonef. Partea mai ciudata este ca l-a cantarit si avea...7,6kg. Acum 4 zile pe cantarul meu avea 8kg. Sincer insa mie mi se pare slabutz. L-am si intrebat pe dr dak nu are aceeasi senzatie si mi-a zis ca e ok. E mai delicat dar nu are pb. Si cu galbeneala...a zis ca e de la morcov. In plus e blond.
Cristina un mare bravo Antoniei!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
anca.b spune:
Salutare!
Am fost la ortoped, totul e bine, mai trebuie sa mergem la un control de rutina dupa ce umbla bine si singur in picioare. Trebuie sa ne cumparam ghetutze cu glezna inalta si tare, desi l-a vazut cum umbla in adidasi a era ok…a fost multumit ca se ridica singur in picioare, fontanela e ok, nu sint semne de rahitism, insa trebuie sa continuam iarna asta cu 3 picaturi de vigantol pe zi.
Stefan s-a distrat de minune cind I-a verificat soldul, pt ca el se gidila la picioare…a ris non-stop, cu dr dupa el…I-a facut ferferita servetul pus pe patul de consultati…hihihi…
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
BRAVO ROBERT!!!!!
si felicitari mami...noi ma avem de asteptat pina se va intimpla minunea...dar e minunat!!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui jelimoni fetelor sunt asa fericita nu ma pot opri din plans!!si nu ma pot abtine sa nu va spun si vouca ca robert tocmai mi-a zis MAMA!!!atat de frumos si clar doamne ca m-am topit toata!apoi mi=-a mai zis de 2 ori...el nu mi-a silabisit nimic pana acum...iar acum a zis frumos mama...fara sa repete silabele in nestire...doar mama...ce frumos a sunat...m-am indragostit.. tati e un picut gelos acum.....mergem sa-l dragalim MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
stoisor spune:
sunt PRAF iara
Sara ieri a facut vaccinul,i-am pus un sup de novocalmin si a fost ok,pana la 1.30 azinoapte cand avea 38.9 i-am pus paracetamol,la 4 nu mai avea febra a adormit ,la 7 azidim avea 38.8 ,i-am dat nurofen,acum iara nu mai are si doarme,nu o papat nici aseara din 240 ml o beurt 140 sa gata iar azidim,din 180 ml numai 120 ml a papat ,am vb cu doc a zis ca i normal dar sunt asa speriata iara,ma pierd toata
o zis sa i dau pt febra tot la 6 ore pana maine la amiaza cand ar avea 48 ore de la vaccin
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
Off mai Stoisor , hai ca poate nu mai face .
A vorbit cineva cu Gatta ? Ma ingrijorez ca nu a mai intrat de can a anuntat ca Sara era iar bolnavioara . Sper sa fie doar lipsa de net.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Neata!!!
Ancab ma bucur ca a fot totul ok la ortoped.Si noi am inceput din septembrie sa luam 3 pic de vigantol.
S-ar putea totusi sa scapam si de operatia de fimoza.Nu e 100% sigur, dar poate scapam.Cand i-au luat urina cu sonda in cj, i-au tras tare putuca si e decalotata (zice doct), dar totusi ar mai vrea o parere.A zis ca totusi sa mai umblam si noi un pic pe acolo ca asa o sa scapam de tot.
Sa va mai povestesc ce face Razvanelul meu: e foarte ager, umblaret, plimbaret etc.Se plimba toata casa si in picioare si de-a busilea.Se tine de orice intaneste in cale de dulap, de scaun, masa, canapea, orice si cand nu mai are de ce se lasa jos si se duce de-a busilea pana la urmatorul punct de sprijin.Din picioare se apleaca sa ia jucaria de jos, se aseaza in fund.Nu cred ca va dura mult pana va merge singurel.Nu sta locului o secunda.Nici nu ma mir ca nu se ingrasa.In cj, era ca leu in cusca, ca nu ace aloc acolo unde sa exploreze ca nu l-am putut lasa pe jos din motive de igiena, si in patutz era groaznic ca era mic si nu avea loc sa se desfasoare.
Voi avea un copil foaaarte energic, va trebui tot timpul sa ii atrag atentia cu ceva, sa il pun tot timpul sa faca ceva sa isi consume din energie.
Scuzati daca v-am plictisit, m-am cam intins, da sunt asa de incantata de cate lucruri face deja ca musai sa impartasesc cu voi.Am uitat sa zic ca zice TATA, chiar il striga.Si tat-su moare de ragul lui.Pe mine nu ma striga astept cu nerabdare sa o faca si pe asta.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
Stoisor of , asta e efctul adevrs de la vaccin? Daca doct zice ca o sa ii treaca in 48 de ore, asa o fi. sa nu mai faca febra.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA