Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 5
anka.san spune:
Multam de Mirinda
.
Super tare faza cu pamantul de flori 
Andrei a gustat ieri dintr-o frunza galbena. Il pusesem pe iarba, printre frunze sa-i fac poze si s-a servit .....![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Anka, am Mirinda... te multumesti cu ea? Da, am sertare intregi ca n-a mai repetat figura... nu prea sta in camera lui ca se tine dupa mine prin casa... in schimb imi scoate cartile din biblioteca, casetele si cd-urile... odata a mancat si pamant de la flori, ca am niste plante mari pe care nu le pot urca pe mobile... Acum se joaca cu formele, incearca se le bage in burta unui coiot sau asa ceva, ca are fata de coiot... in fine, intelegi tu... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei
anka.san spune:
Andreea ai racit?
sa treaca si sa te faci bine repede.
Da-i cu ceai/ lamaie/ miere....
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
mariussimiuc spune:
Buna dimineata! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
irina_stef spune:
neatza si de la noi
!
ce fac fetele?eu sunt zombie,care a dat cafeaua,sa-mi trimita si mie o cisterna ca nu mai pot.nu am dormit toata noaptea de durere de rinichi.bine macar ca bibiloii le-au soilit k-lumea,ca daca se mai trezeau si ei cred ca fugeam de acasa.rinichi sau mijloc nici nu stiu ce ma durea,la spate jos.eu am gresie in toata casa si vreau sa va spun ca am tot umblat in picioarele goale,oare de acolo mi s-o trage pacatoasa asta?am luat vreo 3 buline acum vad ca e mai binnu mai stiu cine zicea ca a inceput sa de-a la copil aptamil2,si ca pe cutie trebuie sa incalzeasca apa la 60grade,eu il fac cu apa plata la temperatura camerei si nu e nici o problema se dizolva la fel de bine si e ok.
mai intru ..SPER ,ma duc ca am bagat la cuptor mere ptr guguluti si tare mi sa nu le fac scrum
aaa,uitam l-am vazut pe LUCAS in sertar,DOAMNE ca tare scump mai era el acolo si cu fetisoara aia de nevinovat
si m-a mai mancat undeva sa mai dau un ochi la MIHA in pozele cu ispitele si am vazut acolo un tort belea rau,la care ma abonez sa stii sa-mi dai reteta, cand o sa ma loveasca si pe mine mai mult timp liber.
adelamaria spune:
Buna si de la noi!
Multumim de cafea, chiar aveam nevoie ca pitica azi noapte m-a tinut treaza intre 12 si 1 jumate
...Nu stiu ce-a avut, da' nici macar nu mai incerc sa inteleg, m-am resemnat ![]()
Ma ingrijoreaza deja nasucul infundat...nu trece si are deja o saptamana...Sa chem dr.?
Azi o sa-i dau prima data mancarica de conopida, sper sa n-o doara burtica. Mie nu-mi place deloc, asa ca pana acu nu i-am facut; eu nu suport nici s-o gatesc, da' am zis ca nu pot sa privez copilu de asa o experienta
...Sunt chiar curioasa cum o accepta...
Da' ce liniste pe la noi? Ancadragoman e plecata cumva? Si nici pe Yasmi n-am mai vazut-o in ultimele zile...
Am uitat sa va spun ca avem si noi un dintisor micut-micut...![]()
Voiam sa felicit si fetele sarbatorite luna asta, am vazut ca sunt destule! LA MULTI ANI in avans de la noi si multa bucurie langa cei dragi! Apropo de fete, n-au mai intrat de mult Creem, g24hit, Gill...Dyamy...Sper ca sunt bine si ele si piticii...
Va pupacim tare de tot, dragelor!
Jasmin012 spune:
Irina, multam pt aprecieri... asa e, face fata de nevinovat... dar desi face multe nazbatii si a-nceput sa distruga lucruri prin casa nu ma prea pot supara pe el... ai grija ca lucrurile tale vor incepe sa fie distruse la dublu...
... dar uite un
pt incurajare... apropo de gresia din casa... si eu aveam la fel, dar in camera la noi luasem un covor, desi stateam cu chirie... unul mai ieftin, de la chinezi, dar macar tinea altfel la rece. Desi la voi, in Valencia e mai cald decat era acolo unde stateam noi... ehe, mi-e dor de Cuellar, cred ca o sa merg cand trebuie sa faca Lucas vaccinul de 15 luni...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anka.san Andreea ai racit? sa treaca si sa te faci bine repede.Da-i cu ceai/ lamaie/ miere.... Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
da, mersi anka...

problema mare e ca si piciu a fost racit, pe langa noi... ca altfel nu se putea...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dany26 spune:
va salut mamici!
La multi ani
Stefania si Antonia pt ieri si La multi ani
sarbatoritilor de azi: Elena, Maria si Radu.
as veni si eu cu bb la peterecerea aceea cu bebei (care suna foarte bine), daca se va face la Ibis-parca e la Gara de nord nu?adica aproape de noi!imi mai da si mie cineva lista cu votatul...pleaseeeeeeeee
eu cred ca adac luam baloane cu heliu toate voar ajunge rapid pe tavanul salii![]()
adelamaria si miha mersi tare mult de raspuns!
si andrei avea ore fixe de kk pana acum 2 luni
bianca...imi pare rau pt vestea cu hepatita dar ma bucur ca ai primit raspuns incurajator de la pediatra!
ellis am vazut filmuletzul : felicitari printesei tale curajoase ;zic curajoasa pt ca de 3 zile incerc sa il conving pe andrei sa meraga de o manutz si el incepe si plange cand vede ca desi o cauta de zor,nu i-o dau si pe celalalta
![]()
![]()
jasmine cu ce pofta papa bbe tau papuceii
eu de 2 -3 luni am lipit sertarele
![]()
intreba cineva de branza La vache chi ri :o gasiti sigur in ANGST si MEGA IMAGE.
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 neata si de la noi... suntem mai bine, Eric a scapat, sper, de raceala... mergem azi sa ne consulte tanti doctor... ank, am o una prietena care s-a mutat in Timisoara de ceva vreme, are o fetita dulce de 4 luni si cauta un medic bun la care s-o duca, fetita nu ia in greutate decat fff putin pt varsta ei... stii pe cineva sa ii recomanzi? ea zice ca toate analizelel au iesit ok... mersi mult... ![]() revenim...bine ca nu ma puteti auzi, am o voce de sparg geamurile... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
am o pediatra foarte buna... dar care nu e si medic de familie si vine la domiciliu...E de fapt neonato ..dar poti sa discuti orice cu ea si te trimite peste tot unde e nevoie si e si o tipa care nu sare repede cu antibioticul

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
am o pediatra foarte buna... dar care nu e si medic de familie si vine la domiciliu...E de fapt neonato ..dar poti sa discuti orice cu ea si te trimite peste tot unde e nevoie si e si o tipa care nu sare repede cu antibioticul ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
mersi ank...
o sa-i spun si daca o intere te pun in legatura cu ea sau discutam tot asa, prin interlocutori...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png