***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A, si Maya ne dispera cu "cine?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Arcadia...ma refeream la faptul ca nu am avut raspuns,sa nu crezi ca a fost vorba despre indiferenta,nici tu,nici celelalte fete carora nu le-am raspuns...Pup,recitesc ce-ati mai scris...Intru mai tarziu...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata,

ne-a dat trezirea la 7:30 si acum bantuie prin casa...si io dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

BettyR, sunt sigura 100% ca si la noi este de la stomacel. Am ajuns sa sper sa fie giardia, macar se trateaza sigur prin medicamente, si scapam si gata. Altele, cum sunt colitele si etc sunt mai dificil de depistat si de tratat in conditiile in care nu prea vrea sa pape si mai laes de regim. A mea azi noapte a dormit mai bine, a bazait daor odata fara sa se trezeasca, si tocmai ieri ma asteptam sa nu daorma deloc ca am fost intr-o vizita unde le-a deschis frigideru si a cerut numai prostii...struguri, muschi de pui, cascaval, biscuiti, masline ... Deh foame a ajuns-o si probabil in mabcarea care nu e de acasa are mai multa incredere, se gandeste ca poate de la aia nu o doare burta :). Ii fac azi analize si de sange, sa vedem si celelate cauze, cu toate ca nu cred anemie, ea mananca de obicei ficatei si spanac in exces, chiar daca Fe nu a i-am mai dat de la 1 an.

Ella Bravo ! fetita mea nu zice cuvintele complete :) repeta aproape orice zic dar spune prima sau utima silaba daor sau 2 silabe din cuvant. Si in nici un caz nu pronunta 's','sh', 'z' ,'l' si deastea :) Ptr ea NAS este 'Naa' :)

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Carla, foarte draguta Sabina, ne-a placut mult. Cu alaptatul, eu am o prietena in parc - si-a alaptat fetita pana pe la 2 ani jumate. Mama-mama, ce mai gura facea daca ii zicea cineva ceva, imi era asa drag de ea. Mi-a placut aia cu testul de sarcina si cu vomitatul.

Ella, bravo pentru dl Bob, de acum e baiat mare.

Pupam bolnaviorii si pe mamicile lor ingrijorate.

mai voiam sa spun ceva, da' nu mai stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Pff, am fost cu a mica la analize, daca pana acu ii era frica de halate si cabinete de la vaccinu de 1 an, acu chiar ca o sa tipe numai cand vede ca intram:). De cand ii lua sange din manuta , dupa ce se potolii din agatatu de mine si suspinat vreo ora jumate, acu o tine numai cu ' tani buba, tani buba' si isi tot sufleca maneca sa imi arate ca ii facu tanti buba acolo :) Nu stiu cum mai intru ce ea acolo sa duc si probe de kk si sa iau rezultatele ca , prin tot plansu cum am iesit a vrut jos si a luat-o la fuga spre masina :)

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele peste noi numai ghinioane dau.Astazi am bagat in service masina si avem o factura..............asta dupa ce am scos-o acum 2 lunisotul zice ca o facem si o dau ca este blestemataSuntem pe 0 cu toate si cateodata cred ca suntem blestemati...........

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

doxinu,
imi pare rau sa aud ca ai ghinion cu masina.
Si a mea e zgariata/infundata cate putin pe fiecare aripa, mai putin dreapta spate care e intacta; tot felul de dobitoci m-au agatat cate putin, dauna era prea mica sa pierd timp pe la politie si pe la asigurator, asa ca am zis ca o sa-mi repar pe casco cand oi avea timp de umblat.

si eu sunt cam suparata, de fapt mi-e ciuda pe mine ca n-am avut prezenta de spirit; azi am fost in herastrau cu si de cum am intrat in parc, un copil, sa fi avut ceva peste 2 ani, s-a repezit la si i-a ars o palma fix in fata , de sarcau nici n-a stiut ce i s-a intamplat; greu l-am linistit din plans; asta in conditiile in care ma-sa copilului se uita si nici macar nu si-a cerut scuze; inteleg ca e prea devreme sa faci educatie unui copil asa mic dar totusi la 2 ani si ceva trebuie totusi sa stie ca a lovi nu e chiar ok; la 1 an si 5 luni intelege o gramada de lucruri si atunci cand vede ceva fragil si care trebuie protejat spune "coco" care la el inseamna ceva foarte mic si mangaie.
Si am avut feelingu ca asta o sa se intample de cum am vazut copilul ala ca vine spre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Angiutza & miniuta, in legatura cu cresele, nu trebe neaparat sa fie sept sa il primeasca. la mine asa s-a intamplat, coincidenta dar de ex locul apare cand copilul implineste 3 ani, in luna urmatoare el este trecut la gradinitza, doar nu va ocupa locul daca el este de gradinitza. Adika, david va intra la gradi incepand cu 01 iunie, 2010 si nu abia in septembrie. Ar fi un regres si pt el sa il tii cu bebelusi dar si pt altul, care nu ar fi primit la cresa.

da-ti cautare dupa Kindergaten plus cartierul in care locuiti si va apare cam asawww.mannheim.de/io2/browse/webseiten/gesundheit/fb51/kindereinrichtungen/seckenheim" target="_blank">la mine. Io am evitat gradi catolice/ evanghelice, nu ca as avea ceva impotriva lor decat impotriva orarului, care trebe sa duci copilul pan' 8.30 si la 14 il salti, cee ce la mine nu se intampla.

David e bine, momentan e la acomodare, dar il are si pe R cu el, ultima oara a stat 90 minute, e in mare veselie, luni va ramane intre 9.30 si dupa pranz, marti cu mic dejun si abia de miercuri cu somnul. E nervos ca nu il poate insoti pe Robert si il vede prin usa, uneori :)

Ancamari multzumesc, stiam dar nu pot incarca pozele. Arcadia, multzumesc, are dreptate Anca

Frumoase pozele din Corfu, nebunaticilor, unde ati fost voi?

Miniutza, si la noi noptile sunt cu treziri si urlete si sticle de lapte, i-am culcat si pe amandoi in pat, am ajuns sa nu imi mai pun nici pijama ca inghet, nu mai tin socoteala..dar stiu ca trec..
In fine, io l-am dat la cresa pt ca statul langa mine nu mai e eficient. Ma rablagesc, mai ales ca io is si la bb2 si noi stim cum e cu strainatatzurile :)
Am gasit mail tau, multzumesc

An, Irinusha &co, a trecut pe la noi, nu am dovada, vezi ca are ea in album niste poze cu MA, fara noi, io eram in pana de aparate foto, m-am delectat cu Cris & Melie, care-s niste ingeri de cumniti, in schimb Irinelul nu l-a cunoscut pe R pt ca era vineri la 12 si era la gradi si David dormea, si l-a vazut la plecare. Sper sa repetam figura :)

gata pauza..R mi- dormit 3 ore..si avem ora de construit, jocuri povesti ca doarme terorica, vb Ralucami, oare pe unde o fi, ca-mi e datoare cu o poza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, am vazut filmuletul cu Bob vorbaretul, ce scump e! Si sa mai zici ca nu e baiat ascultator ca ti-a raspuns de cate ori l-ai intrebat. Imi pare rau de incidentul din parc, cred ca de acum tot or mai fi, si Andreea a fost piscata de mai multe ori, o data o fetita i-a ars o palma peste cap (ea se uita in jos) si tot asa biata de ea plange f tare si nu intelege ce se intampla. Acum mai avem aici in apropiere, o mamica cu care de altfel mai povestesc, si fetita ei baga degetele in ochi si mi cam frica, dar nici nu vreau sa o feresc de copii ca incepe sa ii placa sa se joace pe langa ei si chiar cu ei.

Dar cu degetele in ochi nu e de gluma, ca Andreea de altfel i-a bagat la taica-su din greseala, a vrut sa ii smulga ochelarii si i s-a umflat rau de tot, ca a trebuit sa mearga la dr sa se trateze ca s-a infectat.

Fata mea cred ca s-a setat dupa ora de iarna, se culca mai devreme cu un ceas, dar se si scoala la 6 jumate, dar nu ma plang ca vad ca doarme noptile si daca dorm 6 ore continuu ma simt bine, nu am nici o treaba. Sper sa o tina tot asa ca tare bine e.

Am fost ieri in parc si am facut cateva poze de toamna, tare frumos a fost, pacat ca iar au inceput ploile. www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">POZE

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput