***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Poohy - felicitari! Sa ai o sarcina usoara, bebe sa creasca sanatos in burtica! Te mai asteptam cu vesti! Si Manu sa creasca mare!

DidiAlex

Carla

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

FELICITARI ANCA!! sarcina usoara!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

felicitari!!!!!Sa ai un bebe sanatos si frumos frrumos frumos.
Oare tu erai surpriza de care ne zicea Chris????

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Felicitari Anca!

Subscriu celor de mai sus privind copii in parc. Intr-adevar, parintii nu ar trebuie sa stea indiferenti cand odraslele agreaseaza alti copii; dupa parerea mea ar trebui sa intervina si sa-si ia copilul din mijlocul incaierarii (ca-i explica ca nu e bine ce a facut sau nu e optiunea fiecaruia - fiecare isi educa micutii dupa cum considera ca este bine).

Dar copii nu ar trebui invinovatiti - la varste asa mici nu au discernamant si isi exprima sentimentele intr-un mod mai direct si brutal. In plus, fiecare copil are un temperament diferit, unii sunt mai extrovertiti, mai curajosi, mai nazdravani, altii dincontra, sunt mai pasivi.

Eu personal nu as certa niciodata un alt copil indiferent ce ar face (stiu ca sub nici o forma nu as accepta ca un alt adult sa-mi certe fetita, numai noi - cei din familie avem acest drept). Pentru a aplana conflictul, mi-as lua copilul din mijlocul certei, si gata.

Sper sa nu fi lezat pe cineva, dar asta este parerea mea.

Catalina, 10+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Fetelor, va citesc de multa vreme dar nu prea am timp sa scriu.Inca nu prea stiu sa ma impart intre servici si fata mea.
Acum va scriu in legatura cu o problema. Ce sa-i iau finului meu de 3 ani de ziua lui?
Orice idee e binevenita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Bravo Poohy! Sarcina usoara iti dorim.

Kid, noi iesim si cand ploua. E distractie mare, sunt baltoace de incercat, e altceva.

Noi am trecut la lapte Parmalat si apoi la Milli, zuzu, ce gasim, ca Parmalat nu gasim mereu. L-a acceptat fara probleme.

Am vazut ca vorbiti de somn: Ana se trezeste pe la 8-9, doarme dupa masa de pranz de la 2 la 5-6 si seara se culca pe la 10.

Cu parcul, eu prefer sa o iau de acolo (pe nr 2, ca pe nr 1 o las sa se descurce singura). La leagan incerc sa fiu corecta: astept sa se dea jos copilul, nu intervin, dar nici n-o dau pe Ana jos decat daca urla vreunul rau de tot (adica nu cedez din prima)

Liviana, asa e si la noi, nr 1 vrea mereu sa fie prima, sa fie cea mai frumoasa, cea mai cea. O si zgarie uneori pe nr 2, dar abia astept momentul cand o sa riposteze victima si o sa fie si ea zgariata, ca degeaba ii explic, pana nu vede ca le ia si ea nu se potoleste. gelozia, bat-o vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Teodora, in afara de masinute, robotei, chestii "clasice", mai sunt carti de colorat care au si abtibilduri de lipit. Mai sunt puzzle-uri cu piese mai mari pe care le pot face, seturi de bricolaj, de construit.

Du-te intr-o librarie mare, o sa-ti vina mai multe idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy bravo, sarcina usoara!

liviana din pacate nu am rezolvat nimic cu cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

poohy felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

teodoral poti sa-i iei o masinuta cu telecomanda sau o tabla magnetica sa scri /deseneze.Stiu ca la varsta asta jucariile sunt de baza.Altceva nu-i prea intereseaza

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

poohy, sarcina usoara!!!! doamne, ce de-a gravidute din nou pe aici..bravo, fetelor!

eu ma cam duc cu capul, david are rosu in gat, de doua nopti face febra 40, culmea e ca peste zi nu mai are febra, dar e marait si carait.

am obosit rau. nu mai stiu ce sa zic: ma dor mainile? le mai simt?

sanatate multa tuturor si numai bine.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput