Va spuneti unul altuia " te iubesc"?
Raspunsuri - Pagina 5
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Uite eu i-am tot spus, ea mie nu. Smuls cu clestele poate. Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video Pagina legislativa |
si la noi la fel! adica el da, eu nu!
deci nu suntem singurii!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
AILUI spune:
Da, noi ne spunem f des TE IUBESC, si suntem casatoriti de 16 ani!
Am facut acest lucru de la inceputul casatoriei, si, probabil ca la un moment dat a devenit ca un fel de tic...
Cand mi sa parut ca nu o mai spuneam asa des parca, am inceput sa-i trimit sotului meu SMSuri doar cu aceaasta declaratie....am fost super inspirata, pt ca am constatat ca a fost(si este) super incantat de acest lucru !
Ca o concluzie: parerea mea este ca nu trebuie sa astepti sa auzi aceste cuvinte, pur si simplu spunele TU, de cate ori simti nevoia, pana la urma, probabil ca o va face si el, sau chiar daca nu poate sa o faca, cu siguranta ii va "declansa" un sentiment placut, nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa asa o declaratie!
Rala,, sotul meu este balanta, si vreau sa ti spun ca face mult mai multe declaratii decat mine (eu sunt leu), asa ca nu cred ca asta poate fi un motiv....
Chiar nu stiu daca are sau nu vreo importanta "antecedente" de genul acesta... vreau sa va spun ca nici in familia mea, nici in a sotului meu, nu se obisnuiesc declaratiile de dragoste, inainte de 89 nici atat, deci, noi doi am fost cei care NE-AM IMPUS vointa, inca din primele zile de casatorie sa ne spunem Te Iubesc ori de cate ori simmtim nevoia, si, ceea ce este si mai important, dupa parerea mea, sa nu ne aruncam cuvinte urate, indiferent de cat de tare ne-am certa! Spre bucuria noastra, am reusit aceste lucruri pana acum, si sunt convinsa ca si de acum incolo o vom face, de altfel, eu am o vorba: Daca tot deschid gura sa vorbesc, macar sa spun ceva frumos!!!
mami ailuI
Katyuscha21 spune:
si sotului meu la fel nu ii place sa spuna TE IUBESC eu mai tot timpul ii spun asta cand il sun cand sunt prin casa imi vine asa deodata sa ii zic ca il iubesc si mai ales cand facemsi eu ii zic ca il iubesc el imi zice SI EU TE IUBESC dar as vrea sa vina el sa imi spuna inainte sa ii zic eu asta.e chiar asa de greu sa zici TE IUBESC persoanei pe care o iubesti?
Mindy spune:
citat din mesajul lui AILUI Ca o concluzie: parerea mea este ca nu trebuie sa astepti sa auzi aceste cuvinte, pur si simplu spunele TU, de cate ori simti nevoia, pana la urma, probabil ca o va face si el, sau chiar daca nu poate sa o faca, cu siguranta ii va "declansa" un sentiment placut, nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa asa o declaratie! |
Parca nu mai imi vine, e al naibii de greu daca nu ai mai spus-o o vreme. Inainte o tineam cu declaratii si te iubescuri dar am vazut ca nu il dau pe spate asa ca am renuntat.
Nu e genul care sa fie dragastos deci nu e vorba numai de exprimarea verbala, daca miine as pleca cu fetita nu ar veni dupa noi cu toate ca ar muri de durere, dar mai bine moare decit sa isi arate suferinta sau orice alt sentiment profund.
Or fi si sechelele copilariei de vina nu stiu.. vine dintr-o familie tare ciudata, a primit bataie multa pina la 19 ani, mama lui mereu l-a facut bun de nimic, e incarcat cu amintiri urite si gesturi ale parintilor pe care nu le-a iertat.
Nici la mine nu au fost toate roz dar eu nu pot fi asa rece..
Ii spun fetitei mereu ca o iubesc.
E minunat sa iti poti exprima dragostea in cuvinte.
Cineva intreba de zodie - e peste.
gabriella1 spune:
da',oare,dragulescu i-o spus "ti iubesc" inainte de a-i invineti ochiu' nevestii sau dupa?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
aura_m spune:
Da, dar mai mult sotul meu, in fiecare zi imi spune ca ma iubeste si nu este o rutina.
AURA
Mindy spune:
citat din mesajul lui gabriella1 da',oare,dragulescu i-o spus "ti iubesc" inainte de a-i invineti ochiu' nevestii sau dupa?! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. ajutati-l pe Bogdanel! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245 |
moni_k spune:
Da, ne spunem "te iubesc", insa nu sistematic, nu din reflex. Spre exemplu: sunt la servici, plina de nervi, ocupata si cand sunt pe punctul de a exploda...ma suna el si im spune " Te iubi, imi era dor de tine!"... Sau are momente cand ma ia de la servici si mergem la un restaurant dragut si imi spune "te iubesc" sau imi ia flori fara motiv si imi scrie o decaratie pe o felicitare... nu ma intelegeti gresit..nu face asta tot timpul...uneori, si mereu, atunci cand nu ma astept! Sunt gesturi, imbinate cu cuvinte, care te fac sa simti ca esti unic in lume..ca numai tu poti fi atat de iubit! Eu ii spun...atunci..cand imi este atat de drag...ca nu ma pot abtine! Stiu ca te poti simtii iubita si...punct, dar nu este minunat atunci cand simti, auzi, stii?
Moni
http://tt.lilypie.com/J4oNp3.png
gabriella1 spune:
o crapat ranza-n mini di atata iubire ce 'vad" la topicu' asta
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
carla2005 spune:
Noi ne spunem foarte rar "te iubesc", dar zilnic ne aratam iubirea intr-un fel sau altul! Oricum, sotul meu este omul care mi-a facut cele mai frumoase declaratii de dragoste, mailuri si mesaje pe care le pastrez si ma minunez de cate ori le citesc! Este omul care mi-a recitat poezii de dragoste, mi-a cantat si mai avem nopti in care imi face serenade :) (asta cand nu ne face copilul)! Imi face complimente, ma alinta - nu toata ziua buna ziua, dar suficient de des cat sa nu uit ca sunt iubita :)! Si sincer, in afara de maica-mea, doar el ma mai vede aproape perfecta!
mama din 16 nov 2006
Draga mea