Dulciuri fel de fel...(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, zau n-am vrut
lasa ca tu poti lua foi de-a gata si crema instant si-l faci in 5 min

andacos, da...mi-era pofta rau da si "frica" sa-l fac...din nou mi s-a confirmat ca e super simplu de facut totul e sa vrei
foaia de deasupra(am pus-o frumos in tava, am taiat-o in patrate) am copt-o deja taiata in patrate(asa am citit pe un forum) si mi s-a parut f practic...banuiesc ca tolule ste cel estetic fiindca nu stii cum se taie dupa aceea daca o coci intreaga...asa cand le cumperi de-a gata...asa le gasesti intregi...

foile eu le-am copt la 180 grade cam 8-9 minute si apoi cu foc de deasupra inca 1-2 min pana s-au rumenit putin

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da', mai, MONICA, dar nu mai are acelasi gust! Am incercat o data si nu mi-a placut deloc. Tot mai bun este sa-l faci in casa. Eu stiu reteta ardeleneasca, mori mancand.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

cum e, cum e?? nu ne zici si noua?
Si soacra-mea e ardeleanca dar face Cremsnitul asa cum la-mf acut eu acum

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Haideti la o cafea si o feliuta de tort cu crema de zahar ars.
Sotului meu nu-i place crema de zahar ars,asa ca sunt o sacrificata. Tre sa-l pap singurica. Cu jumatate din el m-am luptat aseara,sper ca azi sa-l dau gata de tot.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miho cam la fel si la mine...tot asa ma lupt si eu
multumim de tratatie, f bine arata tortuletul

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Doamnelor ati disparut?
ce ati mai preparat bunut?
eu ieri am pregatit pentru la Ruxi la gradi un pandispan de ciocolata(pe care l-am taiat cubulete) cu glazura de cioco si am presarat nuca de kokos pe deasupra iar astazi am facut niste clatite cu nutella

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

eu am facut duminica tortuletul www.flickr.com/photos/24759233@N04/2938180384/in/set-72157607879622477/" target="_blank">asta,iar acum vreo 2 saptamani am facut o www.flickr.com/photos/24759233@N04/2937357855/in/set-72157607879622477/" target="_blank">Boston Cream Pie reteta luata de pe joyofbaking.o bunatate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

vai Ortansa cum arata
tortul este super...
nu ne dai si noua reteta de la Boston Cream pie? multumesc anticipat

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da da...bineinteles ca vrem reteta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

aparusi pofticioaso?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput