Dulciuri fel de fel...(2)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
Monule,te tii de sperieturi? Placinte cu fantome zici?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui osna numai bunata ti vad pe aici.eu am facut niste cornulete cu nuca de kokos -60g nuca de kokos -200g unt rece -75g zhar pudra -1ou -300g faina se framanta si modeleaza cornulete care se coc la 180 grade 10-12 min. poza aici mamica fluturasului Matei |
am facut in seara asta reteta ta, au iesit super bune, doar ca eu nu am facut cornulete am facut fursecuri in diferite forme si au iesit super bune!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mariussimiuc spune:
Am cumparat acum cateva zile o crema de branza La Dorna.Tartina,parca ii spune. O porcarie. Nu mi-a dat mana s-o arunc asa ca am facut crema de la prajitura Brownie.
In mod normal,daca e facuta cu o crema de branza buna,gen Almette sau Philadelphia,e o crema dementiala,acum a fost...bunicica.
Am facut si un blat de pandispan si gata prajitura
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
mmm...ce de bunatati ati facut
fursecuri cu kokos si tortulet...pot sa servesc si eu?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
nicolle6792 spune:
Osna draga, astept cu nerabdare retetele de fursecuri pentru Craciun.
Dragele mele, eu nu am mai scris de mult timp, insa va citesc mereu.
Pe la noi deja lumea vorbeste despre sarbatorile de iarna, care sunt minunate prin magia pe care o aduc pe pamant, cred ca e singura perioada a anului cand parca traim ca in povesti.
Eu ador sarbatorile religioase, iar Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare pentru mine.
Si, s-ar parea ca in acest an vom avea si zapada de sarbatori, ar fi chiar ca in povesti, mai ales ca eu locuiesc la munte.
Astept cu nerabdare orice reteta potrivita pentru aceste sarbatori, idei de decorat casuta, orice idee vizavi de frumusetea Craciunului.
Va pupacesc cu pupici pupaciosi, o zi buna tuturor si felicitari pentru activitatea voastra in bucatarie.
Ortansa spune:
am facut ci eu niste www.flickr.com/photos/24759233@N04/2971093667/in/set-72157607879622477/" target="_blank">muffins cu ciocolata,asortate cu dovlecii Monicai
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
monica-elizabet spune:
Vai Ortansa ce frumoase sunt
zii repede cum si din ce ai facut...multam anticipat
eu am facut un Pandispan cu ciocolata cu stafide si bucatele di cioco amaruie prin el...pus in forma de tarta...ceva asa...doar pentru a papa la cafelutza dimineata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
catutza spune:
Ortansa , ce bine arata fantomele tale!!!
Monica , tu ma omori cu zile nu mai pot de pofta
eu nu mai fac nimic dulce saptamana asta, ca duminica viitoare e ziua Biancai si fac atunci totruri si alte dulciuri, am zis sa evit sa fac dulce o saptamana ca sa nu manance fata prea mult
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mariussimiuc spune:
Ortansa...mai mare dragul de asa fantome.
monica-elizabet spune:
Booo...sa ne zici Ortansa sa nu ne lasi in ploaie
catuta, multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post