invatatoare buna in cartier Tineretului/ Timpuri N

invatatoare buna in cartier Tineretului/ Timpuri N | Autor: mussette

Link direct la acest mesaj

fetelor, va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre o invatatoare buna la scoli din cartierul Tineretului/ Timpuri Noi care sa ia clasa I in 2009/2010

multumesc
mussette

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

Scoala nr. 97, str. Viorele.
Dna institutoare Elena Nica are acum clasa a IV-a.
Este o femeie exceptionala, fata mea face lectiile cu ea, dupa amiaza, la semiinternat. Se ocupa cu mare grija de copiii de la grupa pe care o are la semiinternat. Fac temele, si in limita timpului pe care il are, face si cate ceva in plus, iar in zilele calduroase a iesit cu ei la joaca(copiii de la semiinternat au program pana la ora 18 - iau pranzul, isi fac temele si mai au cate 2 ore in fiecare zi - combinatii engleza, educatie fizica, informatica, jocuri si miscare)
Poti culege mai multe informatii despre dumneaei, la ora pranzului, de la parintii si bunicii care isi asteapta copiii/nepotii.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

multumesc mult gabib.
Eu am auzit si de alte 2 invatatoare din scoala 97: dna Turlea Steluta si dna Carapanceanu care au acum clasa a 4a. Despre ele stii ceva? Fetita ta ce invatatoare are?

mussette

Mergi la inceput

Alexandra este clasa a II-a si fiind la semiinternat, nu am contact decat cu personalul didactic de dupa amiaza.

V-am recomandat-o pe dna Nica, pentru ca lucreaza cu grupa Alexandrei din luna martie si suntem foarte multumiti, spre deosebire de dnele invatatoare pe care le-a avut inainte la programul de la semiinternat.

Se spune ca, in general, echipa de cadre didactice de la clasele A si B din fiecare serie, este una valoroasa.

Eu m-am interesat la persoanele care ii asteptau pe copii la ora pranzului (m-am dus la scoala mai multe zile la rand).

Dupa ce am obtinut ceva informatii, am trecut pe la secretariat si am rugat-o pe dna secretara sa ma sfatuiasca, care dna ce urma sa ia clasa I-a ar fi mai buna. Sfatul dumneaei a coincis din fericire cu orientarea mea, asa ca a fost OK.

Apoi am cautat-o pe dna institutoare si mi-am manifestat dorinta de a inscrie copilul la clasa dumneaei. A notat numele copilului in agenda, dar a tinut sa faca precizarea ca repartizarea pe clase se face de catre dna directoare, dupa incheierea perioadei de inscriere.

Am depus dosarul de inscriere si totul a decurs conform reglementarilor Ministerului Educatiei.
Am fost repartizati unde ne-am dorit si nu ne pare rau de alegerea facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barsines spune:

Buna gabib,

Poti sa-mi spui, te rog, numele invatatoarei la care este Alexandra ?
Baietelul meu va fi clasa I in anul scolar 2011-2012, adica ar putea fi la invatatoarea Alexandrei.

Multumesc,
Isabela

Mergi la inceput

multumesc gabib pentru informatii. Sper sa ma descurc. Directoarea mi se pare o persoana deschisa si amabila.
Spune-mi te rog, fetita ta a avut optionalul de engleza din clasa I?

toate bune
mussette

Mergi la inceput

multumesc gabib pentru informatii. Sper sa ma descurc. Directoarea mi se pare o persoana deschisa si amabila.
Spune-mi te rog, fetita ta a avut optionalul de engleza din clasa I?

toate bune
mussette

Mergi la inceput

Pe fisa de inscriere am avut de optat pentru engleza sau franceza din clasa I si bineinteles ca am optat pentru engleza.
Exista posibilitatea sa nu se intruneasca min 25 cereri pentru lb. franceza, astfel incat sa se constituie o clasa, si apoi nici nu aveam siguranta ca acea clasa va fi luata de dna institutoare la care am vrut sa mergem.

La nici o sedinta nu am primit informatia cum ca exista "X" materii optionale, si ca putem alege 2 dintre ele. La noi cele 2 optionale au fost lb. engleza si religia.

Am aflat abia prin ianuarie (citind pe forum), ca religia este o materie optionala, si ca se putea opta pentru o alta materie si chiar pentru 2 ore de limba straina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Citat:
citat din mesajul lui mussette

multumesc mult gabib.
Eu am auzit si de alte 2 invatatoare din scoala 97: dna Turlea Steluta si dna Carapanceanu care au acum clasa a 4a. Despre ele stii ceva? Fetita ta ce invatatoare are?

mussette

Mami de Pisoias Bogdan

Mergi la inceput