Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 80
Raspunsuri - Pagina 7
georgia_c spune:
aloooo ... doamna rala .. tovarasa omida ... cum asa baiat .. pei io ma dau aici de colo colosea , sa gasesc nume de fata , ma uit dupa rochite , am gasit nuanta care imi place la camera ..l-am convins pana ca si pe cooautor , ca e ok o fata ca seamana mai mult cu tati ..si tu cu bobii matale imi strici toata randuiala ... ??pei frumos ii ?.. nu vorbesti tu cu Sefu' sa fie cu pasa ...ca nu's de ce te banui ca ai pile la El ... hai te rog ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Mai fete, ce-i cu poftili astea pe voi? E fruna bortoasa si nu ne-a spus si noua?
Rala, e bun si iarna, oricand il primesc!!! Te pun nasa daca nemereste globu cristalin!!!!!
Luca, tu asteapta cumintica la etaju 2, ca vine el careva sa te pescuiasca! Stiu cum e cu varsta intrebarilor, eu inca mai am nelamuriri!!! Si lasa morcovu cadou lu sotu, sa ti-l dea alta data, poate uita de el... Sau ia-ti un iepure cu tine sa pape leguma! Hai cu rezultatu bun!
Mada, ce gasi Tutuleanu la tine in burtik? Nu ne tine pe jar, te rooog!
Mai Lilica, si io uitai de tine azi... Mea culpa si un pupic dulce
Rocsylica cea tacuta, tu ce ne mai povestesti?
Poooop,
Felix
rala spune:
Pai atunci Georgia bine-ar fi sa ma insel! Pana una alta cauta si niste nume de baietei si daca o fi sa iasa imi pun eu pelerina si astept rosiile.
Good things happen to good people!
rala spune:
Felix, sa stii ca as fi tare fericita. Macar nasa onorifica aici pe forum, ca de mult vreau si eu sa botez un copil.
Cu poftele, vai ce m-as baga si eu in vorba. Dar de luni sunt la regim, deci vorbiti de lucruri sfinte. Mi-am dat seama, probabil ca imi pierd mintile de inanitie si m-a lovit clarvizioneala.
Luca, ma scuzi, e o problema cu serverul dc si nu-mi permite sa caut mesajele tale. Tu ce interventie faci si cand?
Good things happen to good people!
aerlilian spune:
Rala !!!Imi strici linistea in casa!!!Pai noi amandoi suntem bruneti cu ochi caprui.De unde sa iasa copila cu ochi albastri?Poate de pe la vreun bunic...Desi ma indoiesc...Asa ca opreste-te cu profetia la sexul copilului,te rog!!!
Felix ,te iert ca m-ai uitat,ca mi-esti draga!
Georgic ,sa facem noi copil,ca sexul nu mai conteaza!Si daca nu ne incuscrim,ce,copiii nu pot sa-si imparta portofoliile ministeriale?Prieteni sa fie,ce mai conteaza apoi daca unul e ministru de externe si altul al finantelor?Abia astept sa ne vedem!Nu se mai face odata ora 17 sa plec de la serviciu ca sa ma vad cu fetele mele dragi...
luca2008 spune:
Mei Cosi, pai daca este praji de gravideala sti cum are loc...
Felixut mama deci asa...pai la laparo nu avusei timp nici sa ma dumiresc ,ca ma lua Ioana de-o aripa ..
Da un morcov tot as pastra
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rala Luca, ma scuzi, e o problema cu serverul dc si nu-mi permite sa caut mesajele tale. Tu ce interventie faci si cand? Good things happen to good people! |
Face cu mine histeroscopia , dar pe rand, nu amandoua odata .
Luca, cum zisesi tu, cred ca e bine. Mai putin partea cu morcovul. Parca nu l-as prefera, m-as lipsi. Da' acu sa vedem .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
luca2008 spune:
Rala..histero..duminica..
Aerlilian pai adica cum...tatal meu avea ochii verzi, si eu sper...
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
felix76 spune:
Luca, pastreaza morcovu dar ia si iepurele! Nici acu nu cred ca te vei dezmetici prea repede ca vine si te ia unu din rezidenti pe sus!
Lilisor, n-ai nici o bunica cu ochii albastri? Nasa mea de cununie are bebe cu ochii albastri. Nici unul dintre ei nu este cu ochii asa, nici bunicii lor daaaaaar strabunici da. Deci nu stii de unde vine gena recesiva si face ochii colorati mumos!
Magdi, stiu io ca tu n-ai morcov! Tin pumnii si ma gandesc la tine!
Jorji, si ce daca e baiat? Sanatos sa fie, indiferent daca e cu cuc au ba! Sincer, si eu tot pasarica as vrea sa fac dar daca nu se nimereste aia e! Spun "saru`mana" si mai trag odata, poate nimeresc data aviatoare! Ce vorbesc io, nu facui nici unu si ma gandesc la al doilea deja!
Pupici pe burtici care vor purta sau poarta deja, bebici!
Felix
mmc_nd spune:
Luca, eu am facut asa:
- cum am intrat in spital, mi-am facut foaia de prezentare
- cu aceasta foaie am urcat la etajul 2 si am gasit-o pe Ioana (ea mi-a iesit in cale si cred ca-i mai usor de gasit oricum).
- i-am spus pentru ce am venit, mi-a scris diagnosticul pe foaie si am coborat iar la triaj si mi-am facut foaia de internare
- m-am schimbat si cu foaia de internare in dinti am mers iar la etajul 2, mi-au luat sange pentru analize si de-acolo totul curge lin
Anestezia la histero este FARA intubare.
BAFTA!