MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
cris-gabi spune:
Incep eu povestea.
Ca de obicei aseara nu am fost cuminte. Toata ziua este OK si seara ma apuca dependenta de dulciuri.
Meniul de ieri:
D: lapte, paine, equisa cu marar
Gustare: mar
pranz: rosie, castravete, telemea, ou fiert
gustare: mar
cina ( ora 18):pui cu salata, cioco, fursecuri+ bomboane
rusine sa-mi fie
cina tarzie: o cana de lapte cu 3 biscuiti Monti si gem dietetic
Sunt de tot rasul, toata saptamana asa am facut. Bine, macar ca s-au terminat fursecurile. Promit ca nu mai cumpar
Deci azi la raport : stagnare. Trebuie sa fiu multumita ca nu am pus nimic.
Pupici
latrishia spune:
Neata fetelor
Ieri am papat la fel ca alataieri in afara de cina, care a fost un castron de orez inegral fiert, care m a mai pus pe picioare, ca deja aveam ameteli din lipsa de carbohidrati.N a fost totusi cel mai fericit moment sa l consum, trebuia sa l bag la pranz si sa pap supa seara.Oricum de ieri pana azi nici o modificare la cantar.
Dani dc ai timp sa schimbi tabelul, schimba si la mine data de inceput de azi si greutatea actuala 79.5kg.
Pup
Lori&Luanna(5.11.2005)
valentinag spune:
Eu nu inteleg,de cateva zile mananc foarte putin,chiar exagerat si nu se vede mare lucru!Pai cand oi incepe sa mananc normal la loc,ce pana mea mai fac?
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
sanse spune:
Am sosit...
Am lipsit 2 zile si doar o singura abatere .Am papat SEARA ,dupa o zi cuminte o felioasa de tort .Asta este,o data face fi'mea 5 ani .
Azi am zi de pascut pentru ca este vineri.
Am mancat dimineata zacusca de fasole si castraveti.
Crisstinuta ce parere ai despre zacusca asta?E cea normala numai ca in loc de vinete am pus fasole.E cat de cat ok?
Nici eu nu sunt de acord cu pastilele pentru slabit.Pui mult mai mult dupa ce le intrerupi.
Tot Monty este sfint
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
valentinag spune:
Neata!
Eu am zis ca iau normoponderol,care este facut din plante,da oricum il iau degeaba,ca nici macar nu ma ajuta sa ies afara,ca eu asta voiam de faptNu sunt impotriva pastilelor,am luat si eu diverse,unele cu efecte adverse serioase,dar nu zic ca n-o sa mai incerc!
Azi am inceput cu o para si strugure,mai am niste supa si imi fac paste cu ciuperci!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
cris-gabi spune:
Ce fac fetele?
Am intrat sa ma laud, ca dupa o luna de Monti, ieri am avut prima zi fara calcat in strachini
Am reusit sa ma abtin de la dulciuri -cu toate ca ma apucase rau. Sper sa resesc sa mentin starea asta ca vine WE si ............sunt toate langa mine.
Meniul de ieri:
ora 7.30: o cana de lapte
ora 10: 2 felii de paine cu tarare cu branza cu marar
ora 12: un mar
ora 14: o cutie de branza cu smantana
ora 17: un mar
ora 18: pastrav la gratar cu mujdei de usturoi
Spor la slabit fetele, eu in WE nu am acces la calculator
sanse spune:
Buna fetelor
Azi am papat:
md:zacusca cu fasole si castravete
p:tot zacusca
c:1 felie paine secara cu dulceata fara zahar
Nu stie nimeni daca zacusca cu fasole e ok?
POZICI
KG MELE
crisstinuta spune:
Uite ma scol cu noaptea in cap sa-ti zic ca e ok zacusca ta.
Si mie imi place tare mult.Eu de multe ori cand fac fasole uscata o fac asa ca pe o zacusca si o mancam proaspata ,nu o mai pun la borcan.
Nu stiu de ce te-ai stresat puteai sa pui si carnati si tot comforma e.Acu nu stiu de ai pus morcov( prin partile noastre nu se pune) dar si ala e permis asa,putin.
Partea a doua e ca nu stiu cum reactioneaza organismul tau la fasole(desi ar trebui sa stii asta deja) chiar daca-i comforma....
Eu stagnez sau mai pun ceva pe mine....si-mi place mult...dar nu-i o regula,depinde de organism
sanse spune:
Iar eu am cazut din pat cu gandul la zacusca asta afurisita
Multumesc Crisstinuta .Am luat reteta de pe culi. si am pus si morcovi.Data viitoare o fac fara ca sa nu mai iasa asa de dulce .
De obicei ma balonez de la fasole sau varza dar acum daca nu am mancat nimic greu toata ziua(a fost vineri) nu am avut probleme.
Ma bucur pentru ca aproape am ajuns la greutatea din tabel ,mai am 200g
Vara asta am luat-o razna.....
Va pup fetelor
POZICI
KG MELE