MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Anca pai eu si asa sunt fana mare dulce , ia gandeste-te cum sunt acuma?!! Binenteles ca am inceput ziua cu inca o felie din tortul Denisei.
Si am intrat sa va vad pe voi mobilizate si sa imi faceti si mie pofta.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

elle cu intarziera iti spun LA MULTI ANI fetitei tale dulci

AAAA nu sunt trista in poze, asa par poate , poate putin obosita, da sa stii ca eu asa am ales pozele in care sunt sobra , chiar ma chinui sa stau serioasa cand pozez ... mi se pare ca sunt urata cand rad ... vezi ca am mai pus si alte pozici tot din aceeasi zi cu mine mai vesela ...nu am probleme in casnicie deloc .... ooo ce veselie e la noi in familie, cat ne giugiulim si jucam in trio .... suntem chiar prea ok, multe prietene ma invidiaza, am un sot excelent care ma iubeste, un baiat cuminte, silitor si iubitor, am tot ceea ce-si poate dori o femeie ca mama si sotie ... singura chestie care ma streseaza este grasimea asta care nu se mai duce, deja din iunie nu am mai slabit deloc si am inceput sa fiu obsedata de chestia asta .... da nu cred ca se vede chestia asta in poze ia si vizioneaza pozele mele razand sa vedem .... mai par trista

puisorule ai primit parola si userul ??? le mai vrei ???? sti care e chestia cu mancatul in familie, nici macar nu conving pe nimeni sa manance ca mine, eu fac mancare la fel pentru toata lumea, in schimb din cand in cand mai fac si cartofi din care eu nu mananc, in rest toti mancam la fel , macaroanele le fac monti, orezul la fel, sarmalele la fel , deci nu fac separatisme , lor le mai iau paine alba sa nu planga (avem langa noi brutarie cu paine alba pe vatra, plangi ce buna e mai ciugulesc si eu cate o fura de coaja crocanta si ma intorc la integrala mea )

sanse mersic pentru aprecieri nu vrei concurs

ica ti-am trimis pm cu parola

anca esti pe pozitii, imi placi tu mi-ai vazut pozicile ???

androix gata ... arunci chestia cu concursul si dispari

lumea ma tot complimenteaza ca arat fff bine ca nu mai trebe sa slabesc , da stii cum ma simt groaznic .... imi atarna inca grasimile .... offff stiti care e chestia .... mananc putin , muncesc mult , acuma zu zugravitul si fizic , nu am timp de sala da fac miscare acasa ...da probabil de stres si oboseala nu slabesc ... singura chestie

va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Auzi la ea....e urata cand rade

Cand incepem concursul?

Eu i-mi revenisem putin ,dar am fost la ziua unei fetite simbata si iarasi m-am dat peste cap doar pentru ca am papat seara...Nu am gustat nimic dulce sau alte porcarii ci doar m-am intins cu halitul pana pe la 11-12

LA MULTI ANI!! si de la mine pentru fetita ta Ele

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, am vazut pozele! mie nu mi se pare ca esti trista deloc. iar cu stresul, sa stii ca si eu patesc la fel...ma ingras sau in cel mai bun caz stagnez cind sint stresata, cu toata cura de slabire.

ghiciti ce pap eu acum? inghetata elion de vanilie, cu fructoza....care cred ca e dietetica mai ales pentru ca e greu de deschis capacul....m-am chinuit ceva vreme sa-l desfac si sa ajung la bunanate.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca, Mirela, Dani..multumesc de urari!
Dani am vazut pozele noi...mama ce imi plac!!! Cum sa fii mai urata cand razi???? Imi plac la nebunie cele noi. Probabil e chestie de perceptie dar eu unde nu rad cat de cat zici ca am inmormantare in familie.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

ele, cu intarziere intru si eu rapid sa-i urez fetitei tale La multi ani si o viata fericita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Venii si io!Iupiii,nu m-am ingrasat deloc!Nici n-am mancat prea multe porcarii,prima zi mi-a fost raaaau,n-am mancat decat 2 felii de paine prajita si o gura de apa!In rest,paste,nu integrale,dar cu salata langa ele,souvlaki si tzatziki,o chestie misto,piept de pui imbracat in piure de cartofi si apoi prajit,dar eu am dat crusta la o parte si am mancat numai puiul,sucuri nu,dulciuri nu,bere odata,mi-a fost rau,cum va spusei!Am mers pe jos muuult si vistorie,n-am pus nimic,d'acu cu monti iarasi pe baricade pana la post,ca por'ma nu prea mai pot tine!
Bine azi,am dat-o nitel in bara ca am mancat o bucatita de praji ca e ziua unei colege si maine a alteia
Ma duc sa va citesc!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai nu te mai da cuminte Mai bine baga niste poze!

Andanii, nu am aruncat faza si am fugit, sunt in zona dar ma agit ca un pepsi ca tot vreau sa fac una alta si nu ca nu-mi ies dar merge atat de inceeeeet si mie mi se pare ca nu mai am timp de nimic si cand colo la sfarsitul zilei cand fac bilantul nu se vede mare lucru in urma.

Concursul ramane pentru 1 nov. E ok? Cine se baga? Nici n-ar mai trebui sa intreb, nu ramane nimeni pe dinafara. Aaaa, data de inceput am stabilit-o dar data de sfarsit? Care aveti curaj sa va prindeti pentru O LUNA INTREAGA FARA ABATERI? Deci gata, fara scuze ca e ziua colegei sau mai stiu eu ce. Vreti si meniu? Sunt muuuuulte retete monty pe culinar www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Retete-Montignac/" target="_blank">AICI

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc, Andanii, dar am primit parola si contul de la AncaB.
Sa va spun meniul meu de azi:
MD: filet de pastrav la cuptor rece cu branza telemea si ridichi
P: ciorba de legume si tocanita de ciuperci(ceapa, ulei de masline, ciuperci si frunze de patrunjel)
C: ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa.
Nu stiu ciorba de fasole daca e monti dar a fost foarte buna .
Am gasit printre retetele monti hummus. Eu am mancat o singura data adus din Israel si mi-a placut foarte tare. As vrea sa fac si eu dar nu am gasit tahini( am fost in Carrefour). Stit unde ar trebui sa mai caut?
Si ultima intrebare pe ziua de azi: untul de arahide e Monti? Ca mie imi plac mai mult saraturile decat dulciurile.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ani, tahini gasesti la magazinul arabesc din spate de la central...acolo sint si condimente pt falafel si naut ... stiu de la o colega care e fan mincare arabeasca. sper ca nu ti-am dat o informatie gresita. naut ai gasit? unde?

vali, bravo pentru stagnare. imi pare rau ca ai fost bolnavioara.

androix, concurs din 1 noiembrie, o luna fara abateri...sa vedem ce iese. cine poate baga si un supliment de sport! eu ma bag cu capul inainte, ca de o luna n-am dat jos nimic....

au zic sa dam o strigare pe 1 noiembrie, sa ne zicem kilele si la sfirsitul lunii sa facem clasamentul...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput