Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Hello, hello, ce este cu voi de nu ati terminat un capitol pana acum
?
Ma bucur ca v-au placut pozicile. Roxana, tunica aia este de fapt un costum indian compus din fusta f f larga si lunga si tunica (pana la genunchi). Este brodat manual (cred ca a muncit o generatie la el). Imi place la nebunie, dar din pacate nu am unde sa il port (poate doar la Halloween).
Voiam sa va spun mai multe dar am uitat. Ieri m-a intrebat cineva unde locuiesc, bey...nu mi-am mai adus aminte, era un gol in mintea mea...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Alina1976 spune:
Bee, dar nu mi se pare mult,pe bune....adica e OK. Acum depinde de cantitati e adevarat.
Sa-ti fie de bine! Imi facusi o pofta de CLATITE!!!!!!!!!! Imi ploua in gura 

Cristi, dar la culori? sunt frumoase?
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cristi_2003 spune:
mie imi plac culorile - nu e albastru din ala industrial, e albastrul frumos. si rosul e frumos si am doua pijamale una galbena si una portocalie care sunt adorabile
26+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Alina, daca mi-a fost pofta de toate alea, ce sa fac? Si da, portiile sunt marisoare, dar si eu sunt...marisoara.
Cristi, cand imi vorbesti despre hainute si culori, imi vine s afug de la servici in primul magazin de bebei si sa cumpar tot ce imi place. Cu...cardul de credit...
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
miereamara spune:
Mi-am adus aminte: aveti idee daca portocalele ingrasa? De cand mi-a spus doctorul sa renunt la sucul de portocale care contine zahar si care la un pahar are 120 de calorii (eu beam cam 2 litri pe zi), am inceput sa mananc portocale (ca astea cresc in copacul din spatele casei
, ma rog, glumesc, ca le-am terminat demult pe alea) si mananc cam un kg pe zi. Stiu ca sunt mai bune ca orice prajitura, dar totusi cate kalorii au? aveti idee? Am ajuns sa cumpar cate un saculet de portocale la 3 zile:)))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
Alina1976 spune:
Mire eu stiu asa. Tot ce inseamna suc natural ingrasa pt ca este foarte concentrat si are multa cant. de fructoza. gandeste-te ca la un pahar de suc intra zeama de la 5-6 portocale.
Si daca te pui pe baut suc poti da gata 2 l intr-o zi fara probleme. Ia gandeste-te cate portocale intra la un suc de 2l!!! cateva kg lejer.
In schimb daca mananci fructul in stare naturala nu sunt probleme la citrice. Ele au cele mai putine calorii din toate fructele. In concluzie, mai bine papi fructe decat suc.
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinazah fetelor am descoperit un site cu hainute ptr bebe si ma gandeam poate va este de folos www.laredoute.fr/. eu deja am cumparat cate ceva |
Intr-adevar sunt hainute foarte frumoase.
Tie ti-au si venit?? Daca da,cum sunt in realitate?
Cum este cu plata? Cu livrarea? In cat timp vin?
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Uitati-va cat de misto poate sa fie fusta asta!!! Mor dupa ea!!!
www.laredoute.fr/vente-jupe-montage-bas-denim-stretch-cocoon.aspx?productid=324133803&documentid=344708&single=true&categoryid=46671493" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-jupe-montage-bas-denim-stretch-cocoon.aspx?productid=324133803&documentid=344708&single=true&categoryid=46671493
Alina
27+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cris30 spune:
Ciufik ai grija cu maseluta,mi s-a spart si mie una acuma de cand sunt gravi dar nu ma deranjeaza cine stie ce, am sa astept dupa ce nasc si sa o rezolv.
Mvp ardei iuti
, nu te-au apucat arsurile dupa aceea?/Ma bucur ca l-ai vazut pe bebe.
Am avut si eu faze ciudate la doctor, ca daca nu iesisem afara de 8 zile nici cum ma cheama nu mai stiam.Abia mi-am gasit cuvintele in engleza sa-l intreb una alta, m-am balbait de numa numa.El zicea ne vedem peste doua saptamani, eu tot o dadeam cu I'll see you next week, cred ca vorbea terbutalina din mine.
O intrebare pentru voi, revin la subiectul cu vopsitul parului.Pana acum m-am vopsit cu balsam care se duce dupa 28 de spalari dar ma bate gandul sa ma vopsesc cu vopsea permanenta, ce ma sfatuiti e bine sau nu.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
24+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Cris, nu stiu ce sa-ti spun. Fetele au zis ca e ok, am intrebat si eu mai demult. Eu m-am vopsit de doua ori, o data cand eram in vreo 12 saptamani si acum de curand, in urma cu o saptamana.
Martin Luther King Jr.
Aidan