Mamici din Arad (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Alesio!

Sa cresti mare si sa fii cel mai cuminte!

Ioana, ma bucur ca mai dai un semn. Tot asa ocupata?
Ei, plangem noi dupa CIC.

Anca, daca vii vineri iti dau numarul de telefon, daca nu, ti-l trimit pe PM.

Gabi, Dragos nu mai merge la fotbal, nu mai vrea,"s-a plictisit" (asa s-a exprimat). El ar si vrea, dar nu-i place ca ii tine vreo 2 ore si antrenorul e mai dur cu ei. A fost entuziasmat la inceput, dar i-a trecut repede.

Am facut si eu azi pastele cu vinete, super a iesit.
Merg acum sa fac o salata de Boef ca am legme fierte de la supa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, am uitat sa-ti zic ca sunt foarte bune pastele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cipri
Gabi sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.

Alesio
Sa aduci numai zambete pe buzele parintilor tai si sa ti se implineasca toate visele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ALESIO!

O sa fac si eu zilele urmatoare reteta aia cu paste,am citit-o si suna bine . Eu stiu de la italieni mai multe retete de paste ca doar am mancat 6 ani zilnic asa ceva la una din firmele unde am lucrat .Gateau sau italianul administrator,sau menajera,sau eu,sau una din cele doua colege,care cum apuca.Pe patron (care venea rar) nu-l lasam ca le lasa cam nefierte Dar retetele-s cele originale,cum mananca ei in zona Veneto.Faceam paste carbonara (cu ou,bacon etc.),al olio (cu usturoi),paste cu mazare + bacon,paste cu ton,paste ragu ,paste cu vongole (scoici),paste cu ciuperci,paste cu alte legume ... toate-s foarte bune Unele se fac cu spaghetti,altele cu farfale {fluturi),altele cu penne si alti "melci" de toate felurile
Hai ca v-am ametut,dar deja salivez

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Deci, la ce ora a ramas pe vineri? Nu de alta da sa stiu cum fac cu Bogdi.

Miha, multam de tel. Nu intentionez sa neglijez problema lui Bogdan cu ochisorii pt ca nu-mi place cand il vad cum face. Sper sa fie ceva trecator. De amenintat cu una alta nu o facem, doar cand nu e cuminte e pus la colt, dar asta nu e o noutate. In rest la noi nu exista bau-bau, lupul (chiar si povestea cu capra si trei iezi e interzisa pe motiv de frica de lup) sau alte amenintari. Posibil sa fi zis ceva careva dintre noi, acuma nu nic nu, dar la noi lumea e cam scolita de cand cu nepoata-mea cu ce e voie si ce nu. Mai sap in urma, poate imi aduc aminte de ceva ce ar fi putut declansa chestia cu clipitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani ALESSIO
MULTA SANATATE SI SA AI PARTE IN VIATA DE TOT CEI MAI BUN.

Astept rezultatul de la bowling,sa vad care va lua medalia de aur .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
La multi ani Cipri de Gabitzica si Alesio!
Vin si eu vineri, dar nu stiu daca ma pot arunca cu bila pe pista cu ditamai burtoiul.Doar daca pleaca bunicii Maiei in Honolulu nu ajung, ca Cipri e ocupat pana pe la 8, 9 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alesio
Sa ai o copilarie minunata!
Ioana, sa-ti traiasca fecioru

Si totusi are cineva numarul de la sala de bowling? Daca nu, ma gandeam sa o insarcinam pe Gabi cu treaba asta (ma injuri?) Gabi tu esti aproape de sala si daca ai putea merge pana acolo sa rezervi pe vineri ar fi super fain...ce zici, faci asta ptr noi?

Ada, uite asa o iei daca indraznesti sa ma bati si sa mai faci misto de rasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Gabi tu esti aproape de sala si daca ai putea merge pana acolo sa rezervi pe vineri ar fi super fain...ce zici, faci asta ptr noi?

Ioi tu Clau ce imi ceri!! E departe draga!De 3 zile trebuie sa ma duc dupa ceva la finante si la primarie sa semnez nu stiu ce..la finate am ajuns azi ca am gasit loc de parcare fix in fata, dar la primarie nu m-am dus ca era pauza... Ada cred ca are numaru, ea cred ca a sunat si data trecuta.
Moni mi-ai facut pofta de pastele cu scoici... eu as face cu creveti, am mancat la cineva si sunt foarte bune, dar nu am facut ca mi-e firca de ei cand ii vad cu ochii aia asa ca imi pun pofta in cui.
ma duc sa ma uit la un film...am stat mai bine de o ora sa o adorm pe Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

La multi ani, Cipri si Alesio!Alinush, pai ne vedem vineri.Ca imi pica tare bine si mie iesirea si imi e dor de voi.
Flavia, si la noi sunt interzise subiectele de speriat copiii, e acceptata doar melodia Mirunei Oprea - "Nu mi-e frica de Bau-bau!" - pe mine m-au speriat destul de mult cand eram mica, nu parintii mei ci neamurile de la Buteni (mai ales bunica-mea, mama lui tati, m-a speriat mult cu lupul) si pe urma am avut ceva probleme un timp, in sensul ca eu aveam jucariile in camera mica si daca era seara si era stins becul in camera nu intram nici in ruptul capului, de frica lupului, deschideam putin usa si o inchideam repede inapoi si ii rugam mereu pe aprinti sa imi aprinda ei becul sausa imi dea jucariile. Si m-au mai prostit cu niste case din Buteni, ba ca acolo sta lupul, ba ca dincolo sta nu stiu ce om rau care duce copiii in padure, de ajunsesem sa tremur de frica atunci cand treceam pe langa casele respective, mai ales ca se aflau in traseul nostru (una era pe strada noastra si una pe drum catre autobuz).
Alex cred ca are acum cea mai rea perioada cu mancatul, pt ca ii ies 2 masele si il doare, mananca destul de putin, noroc ca bea lapte.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput