Mamici din Arad (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ,La multi ani lui Cipri!Sa va traiasca ,tie si copiilor !
Flavia ,scuze.M-am zapacit.
Clau ,sper sa nu fie nevoie de inseminare.

Eu sunt fericita ca pot sa o tin pe Mela departe de TV, de la minimax ca altceva nici nu avem memorat .I-am cumparat carti de povesti,am stricat 100Ron ca popa si acum citim povestile.Inainte de culcare seara si la pranz si cand se trezeste la pranz.Mai face puzzle,mai mergem afara si uite asa.La un moment dat am mers chiar si afara cu cartea .Serban a dormit si eu i-am citit.
Azi m-am intalnit cu Ildy in zona.Venea de la faculta.Arata tare bine.M-a salvat de la o discutie interminablia cu o vecina.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina Rubi ma bucur ca ti-au placut pastele. si mie mi se par tare bune, am faxcut de 2 ori pana acum si au avut mare succes si la copii.
Cristinacsa tie ti-au esit bune?
Multumim de urarile dei ziua lui Cipri!Al meu se chefuieste de dimineata la birou cu colegii
Clau de unde ai luat album de ben 10? la alimentara de un de iau nu este...bine ca au chipsuri. Da am vazut ca trebuie vreo 30 de discuriSa fie sanatosi ca eu atatea chipsuri nu ii iau la copil
Am o durere de cap... Ma duc sa ma intind 10 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi sa-ti traiasca sotul!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salutare! Alinush, am fost azi si ne-am inscris la Dr. Bulboaca, dar nu te-am nimerit in tura. Ma bucur f mult ca ne-am inscris la ea, asa de mult imi place de ea... I-a dat lui Alex bomboane si pansamente din alea cu desene animate.Tare draguta a fost. Alex nu a vorbit nimic cu ea, ca ii era rusine.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Cipri, la multi ani! Gabi sa-ti traiasca sotiorul!

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cipri
Multa sanatate si multa fericire
Gabi, sa-ti traiasca sotioru!

Dei s-au inscris asa:
- Flavia
- Ada
- Gabi
- Miha
- Moni
- Cristina
- Cristina M
- Alina.a
- Alina M ???
- io
...pe cine am uitat pe afara? Restul fetelor nu veniti? chiar si la cele noi ma refer.
Fausta daca ne citesti te asteptam si pe tine la intalnire

Carmen, te intrebam ce mai stii de Diana? Oare ea nu vine vineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ti-a trecut durerea de cap?
Clau ,Diana sigur nu vine.V-as spune mai multe dar stiti voi cum e cu cine intra pe aici si ne citeste.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI LA MULTI ANI LUI CIPRI!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI CIPRI

Nici eu nu pot veni la intalnire cu toate ca mi-ar fi placut sa va revad ,dar ramane pe alta data. Distractie placuta .
Carmen mersi de compliment dupa cum ti-am si spus tu arati si mai bine ,iar Serban e un dulce .Ti-am trimis pm.
Clau timem pumnii surorii tale sa aiba si ea cat mai repede bebele mult dorit ,fara sa fie nevoie de inseminare.
Flavia sa fie vorba la Bogdi de tic ,dar astea se fac pe baza psihica, o fi ceva trecator .

Na numai stiu ce vroiam sa zic ,merg la ,am vrut sa ma uit la un film super romantic,Love in the time of cholera ,dar nu ma mai tin balamalele
si inca odata distractie placuta vineri

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No intru si eu rapid sa semnez condica. Bine ca maine sunt dupa masa si pot dormi dimineata.

La multi ani Cipri!
Gabi, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti!
Maine incerc si eu pastele, am cumparat azi vinete.
Nu stiu ce sa mai fac de mancare, mai ales sa fie rapid.

Anca, da, eu am fost de dimineata azi, am stat pana la 15,30. Tu la ce ora ai fost?

Clau, scrie-ma si pe mine pe lista, sper sa pot veni, eu vreauuuuu.

Si noi am desfiintat Jetix-ul demult, dar Dragos mi-a zis ca la gradi ii lasa sa se uite la Jetix.
Am fost si noi in "febra" Ben 10, dar a trecut.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput