Mamici din Arad (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Carmen, am uitat sa-ti raspund ca m-ai intrebat de sora mea...a venit din Italia de 2 saptamani si a vorbit cu medicu din Szeged care i-a spus sa ia nu stiu ce pastile ptr ovulatie timp de 2 luni , 5 zile/luna si apoi sa-l sune din nou....daca nu ramane nici dupa tratamentul asta va trebuie sa mearga la el si sa o programeze la prima insamantare. Noi speram din suflet sa nu fie nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Homeopatila e primu pe care-l sun

Sau ii dai cu pietricele in geam Mai e vecin cu tine?
Miha azi cand l-am luat pe Tudor de la gradi, primul lucru mi-a zis "mergem inapoi la Alex sa ii ducem masinuta ce a luat-o Ioana?"

Mergi la inceput

as putea sa arunc cu prastia E vecinutu meu in continuare

No pana la urma care va inscrieti pe vineri? io, Ada, Gabi, Miha, Alina e cu semnu intrebarii si Flavia si Moni ...restul fetelor?? haideti sa mai iesim si noi, sa ne aerisim creierii

mi-e somn asa ca ma duc la nani! Noapte buna!

Flavia, am editat ptr tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara la toate fetele,

Va multumesc de raspunsurile legate de clipit.

Miha, ce dulce ii Matia cu hocus pocus . Astept raspuns mai detaliat de la tine daca ai timp.

Carmen, da chiar, nu te incumeti la o intalnire? Diana? Sora mea e cea insarcinata, nu cumnata ca nu am (sora lui Sorin a murit de ceva vreme) si inca nu stie ce va fi ca nu s-a vazut. E bine, se bucura ca nu s-a ingrasat nimic pt ca se ingrasase in ultimul timp.

Clau, pupici la Raul sa se faca bine.

Alina, Adelina cum mai e cu tanti? Furunculi i s-au mai facut?

Si io tot imi propun sa merg la homeopatila ca ma enerveaza herpesul ca imi tot iese si nu scap de el. Cat e consulatia si unde are cabinetul ca nu mai stiu?

Moni, cum e la lucru? Cum te intelegi cu colegii? Si noi avem 5 colegi noi la vanzari.

Niko si io vreau sa te vad cu burtica.

Trimit mesajul pana nu mi se blocheaza calculatorul iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, pa mine ma uitasi, io am propus si io raman pe dinafara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara si io ma inscriu pe vineri ,desi preferam dupa 15 tot pe acelasi motiv ca si Clau
FLAVIA e super ok la birou,am doar o colega/subalterna care face secretariat-resurse umane si avem fiecare biroul nostru,dar cu o usa intre noi mai mult deschisa o tinem,e o tipa simpatica si isi face trreaba.In rest doar patronul care a fost o saptamana in zona si n-am avut treaba cu el,mi-a mai adus cate o factura,chitanta,contract p-acolo si cam atat,e mai mult prin sectie.Alte birouri nu mai sunt ,mai e doar sefa de sectie ,cativa tehnici toti prin sectie bantuie.Si italianca ce se ocupa cu supervizarea noastra,care e simpatica si cu care m-am inteles fain pana acum,saptamana asta trebuie sa vina iar,normal vine o saptamana pe luna,dar acum ca-s noua a stat mai mult sa ma introduca in probleme .Conditii de munca super,avem de toate ,deci chiar imi place pana acum.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, nu stiu cum am inteles eu ca Raul are pneumonie. No multa sanatate si lui Clau!

Flavia, nu i-a mai iesit la Ade furuncul, a mai facut ca un cosulet mic pe nas, dar a trecut, era mic cu cap alb. Cu tanti ii place, sunt zile cand mananca destul de rau cu ea, dar ii dau eu dupa masa ca eu o mai fentez. Oricum ea mananca prost.

Merg sa o culc, dar parca vad ca adorm inaintea ei. Eu mai am de lucru, mi-am adus iar acsaa ca nu reusesc sa termin la serviciu. Lucram in 2 programe paralel si luna asta, sper ca de luna viitoare sa lucram doar in programul nou sa nu mai muncim dublu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, daca vin vineri la intalnire iti aduc un unguent pentru herpes, VIRACON se numeste si scrie pe el ca-i homeopat. Il am la lucru, daca vrei sa treci pe la mine ti-l dau...
In Ro nu-l gasesti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia eu nu am stiut ce sfat sa iti dau cu clipitul, de aia nu am zis nimic.
Ada tu m-ai intrebat de ce am blocat Jetixul...din cauza de "Power rangers" sau "forta mistica". A fost inebunit de colegii de la gradi si trebuia sa tina pasul .In timpul vacantei a uitat dar acum cum a reinceput gradi au avut colegii grija sa ii reinprospateze memoria.
Acum cred ca o sa blochez si Cartoon din cauza de "Ben 10" ca azi s-a uitat 3 ore la televizor, de cand a venit de la gradi. L-am chemat la masa si nu a venit ca trebuia sa ii inceapa desenul. Pana la urma a venit, a luat 2 imbucaturi si a plecat. Acum s-a sculat din pat de foame si am zis ca nu ii dau, trebuia sa fi mancat cand a fost ora mesei, dar a inceput sa planga si am cedat. A mancat o farfurie de paste.
Am o reteta super buna de paste ,poate vreti sa o incercati http://www.gustos.ro/retete-culinare/paste-si-pizza/paste-cu-vinete-la-cuptor.html
Eram bucuroasa ca de vreo luna nu s-a mai uitat la televizor la desene. Faceau lego in fiecare seara. Asa drag imi era de ei

Mergi la inceput

ioiiiiiii si noi avem probleme din cauza lu Ben10 si Titanii (care trebuie sa recunosc imi plac si mie). Week-end-ul asta cred ca am luat vreo 15 Cheetos (pe care ii mancam io si Clau ca lu Raul nu-i plac) ptr tazo-urile din ele...daca completezi un album si-l trimiti nu stiu unde primeste un ceas BEN 10 (daca n-ar avea vreo 6 bucati ceas BEN10as intelege)
Si in Austria singurul lucru pe care l-a vrut a fost un ceas BEN10. A fost scump (vreo 25 de euro) dar intradevar fain, mult mai fain decat cel pe care l-am luat de pe crazytoys. Adevarul e ca si noi parintii cateodata suntem cam truli

Toata vara nu s-a prea uitat la TV ca am avut grija cu totii (chiar si mami si tati) sa-i umplem timpu cu altceva, dar acummmmmmmm

Mergi la inceput