Ajutor-taxa serviciu public de radiodifuziune!

Ajutor-taxa serviciu public de radiodifuziune! | Autor: mababei

Link direct la acest mesaj

Buna! Am primit si eu, probabil ca alte cateva mii de persoane juridice din tara, o notificare prin care sunt instiintata ca trebuie sa platesc aceasta taxa in cuantum de 360 Ron calculata pentru perioada 2006-2008. Intrebarea mea este: daca sediul social este inchiriat de la doua persoane fizice ( in speta, parintii ) care platesc aceasta taxa pe factura de electricitate, ar trebui sa o platesc si eu-S.C. numai pt. ca sunt persoana juridica? Mie mi se pare ca mi se solicita sa platesc la dublu pt. acelasi serviciu! M-am uitat un pic pe lege, am vazut ca nu distinge daca societatea are sau nu venituri, sau detine astfel de aparate ( in cazul pers. fizice existand posibilitatea de a declara lipsa acestora), dar poate cunoaste cineva o portita de a scapa de plata acestei taxe, care neplatita se dubleaza, zic ei, si mai primesti si o amenda contraventionala. Nu incerc sa ma exonerez de plata acestei taxe, dar daca o platesc odata ca persoana fizica, nu inteleg necesar sa dublez plata numai pt. ca ascult un radio si ca persoana fizica si ca administrator. Multumesc mult! Scuze daca m-am "desfasurat" prea mult!

Mihaela Ababei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Plaseaza intebarea despre taxe la topicul corespunzator.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput