Madalin Voicu
Ziua buna,dragi forumisti!
Aseara,dupa meciul Stelei,butonam de zor sa gasesc niste comentatori de specialitate,reluari si la Realitatea dau de eternul domn Madalin Voicu .
Efectiv m-am saturat sa-l vad pe d-l asta peste tot:la emisiuni de divertisment...hop si el,la emisiuni despre sex,iubiri,amante....hop si el,acum si la fotbal...nu indraznesc sa mai zic de emisiunile politice si muzicale(de toate genurile) pen'ca are formatie muzico-politicala .
Nu ma leg de inteligenta d-lui chiar daca uneori comentariile lui sunt superficiale (),subiective si pe-alaturi dar..ce-i prea mult strica .
Mai sunt forumisti obositi/saturati de d-l Madalin Voicu?
Alina
Raspunsuri
wonderful spune:
Cred ca-l invita realizatorii pt. ca are un stil mai frust de a se exptima,mai pitoresc.Personal nu inteleg de ce la unele emisiuni ca 'rai dar buni' si altele sunt invitate tot felul de toante,pitipoance care n-au nimic de spus pt. ca ori sunt blege ori nu stiu decat 10 cuvinte.
grodear spune:
Si aseara era la televizor si ma gandeam la topicul asta...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
IonescuOana spune:
Acum daca esti mare politician e la moda sa ai gagici, si d-aia il cheama toti, ca omul e in pas cu moda
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O S-O IA CINEVA!
gabriella1 spune:
aaaaaaaaaaaa,da' tu n-ai prins epoca becalli!si inca nu s-a terminat
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
natynic spune:
Hai totusi sa nu-l comparam pe Madalin Voicu cu Becalli! Nu tine, nici la capitolul frecventa a aparitiei pe ecran (cred ca nimeni nu se poate masura cu Gigi!) si nici la capitolul inteligenta sau..."a avea ceva de spus". Madalin din multe puncte de vedere poate parea sau chiar este antipatic (pt ca, asa cum zicea wonderful, pare mai "altfel" in opinii)dar barem chiar are ceva de spus, nu e un incult, un needucat, un necivilizat!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
goldi spune:
Mie mi-e simpatic, este spontan si cu replica.
Bey, se pare ca cine gusta din fructul dulce al celebritatii si sticlei isi pierde mintile si apare ors'cand, ors'unde , numai ca sa se vada si sa fie vazut.
Bine ca nu ma invita nimeneaaaa .... ca o pateam si eu
Alina spune:
Da,in ultima vreme nu am mai dat de el pe vreun canal(recunosc ca nici nu m-am uitat din lipsa timpului)doar de iubita lui gravida,la emisiunea lui Maruta.
A explicat tinara ca desi el s-a laudat in toate partile ca o paraseste daca ii va face vreun mostenitor,asta e genul lui "bla,bla",vorbeste mult si face putin...cam asa a dat de priceput.
Nu,nu prea avem ce compara cu Becalli,Madalin are alta stofa,se vede ca e un intelectual dar cind incepi sa te bagi in toate,e riscul sa iesi sifonat .
Na,apropo de iubita gravida si bebelusul ce va sa vina:mama mia ce mai ridea d-l Madalin de Irinelu-Virinelu ca impinge la carucior la virsta lui...se pare ca va avea aceeasi soarta .
Alina