Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Am reusit si eu sa citesc repede-repede.
Tare prinsa am fost si eu cu treburi. Am citit ca multi bebei sunt cu raceli :( le trimit un pup la toti mucosii crengutei si le doresc insanatosire grabnica!

Kya, felicitari pentru pasii adaugati spre casa de vis! Doamne Ajuta! Am vazut pozici cu micuta 4x4, care are si ea "cuib nou"

Liana ti-am admirat locatara superbei veste galbene Sper sa ii treaca repede fornaiala. Eu cred ca imi voi lua aparatul de aerosoli de aici http://www.buymed.ro/list.php?categoryID=57 ori nebby ori speedy.

M-am amuzat si cu filmuletele de Mimo, cred ca ai descoperit praful magic de pus in mancare :))
Vladutul pare ca evolueaza exponential, tare m-am minunat de el! cum isi cauta el suza.

Stela, nici sash nu suporta cerealele cu 100% lapte praf, azi am avut rabdare sa mulg numai 40 ml de la mine. am pus doar apa p la 80 si i-a placut! ieri am incercat numai cu lapte praf si n-a vrut nicicum. La legume are alte reguli se pare.
Pozele cu sash in maieu au fost facute exact inainte sa vina frigalaul. Acum am 20 grade.
Cubul e de la quelle. ii zice zar cu activitati daca il cauti. Sash e tare interesat de el! nu stiu de ce zice ca e bun pt copii de 1 an.

Cristina prichindeii sa le treaca virozele!

Mihu, la multe jumatati de an! Sa fiti sanatosi si veselosi!
CUm mai sa aibe peste 7 kile si sa fiti cu greutatea doar la 75%?? dar cat ar trebui sa aibe?

Un mare pup pentru doamna Baloo care mai are putin si pleaca la munte

Clau, ai dormit 3 ore? valeu ce boierie!
Ursuleata felicitari pentru noul statut de "free"
Kitzy, 16 ani, huh? La multi aaaaani! mai cu intarziere, dar sper sa se puna...

Ariel, eu cand a patat sash bluza cu suc de morcovi, am pus aproape imediat vanish peste pata si a iesit. Si mai zicea cineva de o solutie buna de la Amway?
Fii cu ochii pe Teo cand mai dai drumu cincinului
De unde iei tu figurine de ceramica? imi place ideea. Nu le faci o poza?

Luny, ce karma aveti voi cu centrala :( Trebuie sa se rezolve pana la urma!
Simo :(( ce grozavii povestesti tu acolo de barosanel! Sanatate maxima!

Gecko, long live the queen, sau munca sau recolta!
eu te-am luat la primul CM! un singur tampon cateva ore...

Eu in urma activitatii din ultimele zile, am decis ca "i need profesional help" deci caut tanti care sa vina la noi de 2x/sapt sa ma ajute cu menajul caci era sa o iau razna si m-a certat si cu Omul, ca il rugasem sa ma ajute cu curatenia si el n-avea chef ca era fiert dupa o lunga zi de lucru...

I-am luat jucarii de baie de aici http://www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/ -au ceva reduceri la cateva chestii, mi-am luat figurinele acelea care in contact cu apa lumineaza, un crab, ratusca, testoasa cu 21 ron bucata, sunt tare dragalase! si lumineaza chiar puternic... Am facut si eu baie cu ele in cada -asta ca sa dau apa la moara omului care cica el crede ca am avut multe frustrari cand eram mica
A, si delfinasul care fluiera de pe pagina aia l-am luat si cand il bag in apa fluiera, nu tare, dar nu stiu ce il supara pe sash la tonul ala ca s-a pus pe un plans amarnic in ambele datzi cand am incercat...

Piure i-am dat azi cartof dulce-ardei gras si pastarnac. cu putin ulei de masline, fara lapte. Moama ce mai deschidea ciocul! chiar daca nu plescaia ca vladut :)

Hai ca m-am intins cu vorba
pup, noapte buna!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

pentru cele cu copii umblareti
pentru cele care sunt racite
pentru cele obosite
pentru cele care inca alapteaza
www.dailymotion.com/video/x2pjoh_holly-dolly-dont-worry-be-happy_music" target="_blank">pentru toate cele care sunt in butoi

sa inceapa petrecerea Stela, mai e tort?
Ursuleata, mai e lambada? Gecko, mai e dulceata? Ariel, mai e rosii?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny ....da' da-le frate-n cap la aia, ce te freaca atat...noi am patit cu aerul conditionat asa, apoi cu un termopan....si inainte cu altele (servicii romanesti)..si nu mai iertam: reclamatie direct la forurile superioare, dar nu asa, pe vorbe...pana-n panzele albe: cu nr de inregistrare, cu solicitare de raspuns in termen legal, tot tacamul ....mai toti se poarta de zici ca dau de pomana si ne fac un favor....tara de kk......aoleu ma aprind si nu e bine ...luny si...da-le-n freza
am vazut tea mumusicaaaaa, si maaaaareeee, ca de 6 luni
teutza mea e tot mucoasa tare si fornaita, si plange(am stat numai cu ea azi, nimic nu am reusit sa fac) si a si vomitat azi odata ....papa fff putin....desi nu are febra si e energica...oofff, ce de puiuti bolnaviori....

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Dupa ce-am bocit o ora in seara asta pe motiv de epuizare si de randunoi mult prea ocupat , nu credeam sa mai fiu in stare sa rad( nu mai am nici tigari si nici bere!)!
Iti multumesc , Mimo, pot sa ma duc sa ma spal pe dinti, ca au iesit din buze!

Va pupez pe toate!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Stela, Tea e din ce in ce mai frumoasa si m-ai omorat cu tortul tau. Sotul meu a avut concediu o luna fix, de pe 1 pana pe 30.
Mimo, misto pozele.

Am fost si noi la dr. sa facem a doua doza de rotarix si mi-a dat o schema de diversificare. o sa imi iau inima in dinti ca nu mai am ce face:))). In rest suntem bine si sanatosi.

Mergi la inceput

aoleu se pare ca ne "incearca aceleasi simptome" pe mai multe: copii mucosi, plangaciosi, randunoi ciufutosi care cred ca doar ei au nevoie de odihna iar noi avem timp si de copil si de curatenie si de altele ...
sovi interesante site-uri; m-as balaci si eu nitel cu niste jucarele din alea, tare dragalase sunt ; o sa "studiez" nitel nebulizatoarele alea, si am sa ma uit si in farmacie sa compar un pic; mai ales ca poate fi folosit si la adulti si la copii, cred ca merita sa iau unul

Mergi la inceput

mimo...nu stii ca la nebuni nu mai sunt locuri, vrei sa ma culce astia in pat cu vreo necunoscuta ? iar am ras si am comentat singura de nebuna aici....bine ca n-am trezit trupa sa cheme salvarea
ursu curaj si bafta la diversificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ariel plange , ariel pune bomba in spital!!! ariel turbeaza!!! ariel se transforma in johnny Q!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

ariel! ce-a patit ariel de e asa suparata?

Mergi la inceput

ariel sa-ti distrag atentia: si eu am reusit sa aduc "cu fata curata" hainutele si bavetelele patate cu morcov; am pus vanish direct pe pete (da fara zgarcenie, din plin ), si am lasat asa cateva ore (la petele mari si urate); apoi am bagat la masina de spalat si in detergent am mai turnat iar vanish

Mergi la inceput