Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 7
underqueen spune:
Doamne, simo, prin ce treci cu puiul mic...ai fost la medic cu el?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
cleme spune:
Ms Clau si Liana, sa vad unde gasesc branza de la Milli, la noi la Angst nu aveau. Asa ca am luat de casa de la Covalact, dar acasa am vazut ca are sare. Asa ca acum sunt in dubii daca sa-i dau sau nu.
Luny nasol cu centrala aia, cat despre meseriasii de la noi... ce sa mai zicem, toti stim cum sunt si cat tragi de ei.
Mimo eu am incercat sa fac branzica calcica si nu mi-a iesit
, am mai spus eu ca sunt antitalent in bucatarie
Gecko hai sa facem schimb
, ca eu m-am saturat sa vad Romania zi de zi live.
Cuscra gineri-miu ce mai face? sta in fundulet sau nu?
underqueen spune:
sta, sta, da-l mai fura salteaua din cand in cand... ![]()
ps: ascult Extreme - "More than words" si parca plutesc...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Nicoleta spune:
Salut.
Simo, dar ce are Sam, ati fost la medic? Ooof, se cam tin scai de voi... Dar lasa ca trec toate. Sanatate multa.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
gudinde spune:
Tuchi,

Sper ca merge bine invatatu'
Uite o dedicatie speciala
: http://www.youtube.com/watch?v=9ogQ0uge06o sa te faca sa zambesti![]()
Ok, eu am plecat inapoi in butoiul meu.
Pupici la toata lumea.
bitza037 spune:
hello
...am vrut sa scriu de ieri , dar nu am resuit asa ca:
CLAU eu i-am dat Antoniei cand i-a curs nasul picaturi preparate la farmacie-Farmacia Ifarm(unde m-ai trimis tu pentru preparatul pentru colici)si se numesc CARGOL....recomandate de doctorita mea.Au fost execlente....ii curatam nasul cu BB si ii punea cate 2 picaturi in fiecare nara de doua ori pe zi.I-am dat si Imunobaby si de doua ori oscilo, iar acum am sa-i dau preventiv cate o doza de oscilo pe saptamana.Daca ii dai in continuare homeopatele ar trebui sa ai girja cu medicamentele care contin menta sau orice alt excitant pentur ca neutralizeaza substanta din bilute.Eu as ai-am vindecat nasul curgator, nu a facut febra deci nu ia-m dat panadol, nurofen sau eferalgan.
URSULE si noi suntem debutanti in diversificare.....morcovul cu dovlecelul nu s-a omorat dupa ele ,dar cand i-am pus piure de morcov de la borcanel care este mai dulce....le-a mancat imediat...asa ca o luam usurel nu ne grabim.De abia am inceput de sambata
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Ia de luati,ca a fost sarbatoare mare azi:

Multzam de urari!La fel,si puilor vostri!
Urez si eu toate cele bune GINERELUI meu scump,Davidutului,Nataliei,Dariei si Rebecai,fara mucisori si fara ifose la mancare!
Si va mai dau, de vizionat:La juma de an!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bitza037 spune:
La multe luni si multi ani Tea, sa cresti mare si sa-i o asculti pe mami si pe tati!!!!!!!!!
Stela vezi ca ai PM de la mine.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Cum va mai simtiti,mai am ceva de recuperat..tot cu muci sunteti?
Noi,inca,bine.Doamne ajuta.Paracetamolul din casa mea i-a dat cu ciocanul in cap micii viroze ce se cocotzase pe mine aseara,iara la Tea nu a ajuns
.Doamne ajuta!
Am emotii pt maine,nu pt vaccin,cat sa nu ia Tea vreaun carcotash de virushoi de pe la cabinetul medical.
Doamne ajuta!
liana,ce tare ai fost cu siteul ala.
Eu l-am pus pe dea dreptul cu punct si virgula fiindca stiam eu ca farmaciile nu prea sunt mascate..
mimo,da tare inceput de noapte ai avut,bre...cu gem la greu,aa?![]()
ursu,da lung concediu a mai avut al tau randunoi..ca de-o vara stai pe craca la palavrageli pan in toiul noptii... ![]()
Arial,ia de la mine o
ca ai fost fata cuminte si te-ai culcat ca in clasa a 3a.Te cauta lumea prin camara,te-am dat disparuta,si yote ca ai aparut si tu..dar spre dimineata asa,ca un cocos.![]()
Ma duc la dushaiala,ca ma apuca dimineata daca citesc in continuare.
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Merci,bitza
Stela,
mamica fericita de