Ariel, ma bag oricind. Pot sa ma creada englezii neiubitoare de planeta, dar ciocolata mi s epare una dintre cele mai mari inventii :) SI mie imi place aia cu menta, cu cit mai amaruie cu atit mai bine.
laura - si eu strang separat hartia si plasticul, sotul bate tot cartierul sa le puna in containerele speciale (ca 90% dintre ele sunt in bulevard, de ochii lumii). cand a venit nasul meu sa imi povesteasca cum masina de gunoi a strans de la ei de la firma gunoiul punand toate containerele la gramada (desi erau puse pe categorii si exista chiar o mica amenda pentru angajatii care nu arunca gunoiul selectionat)... am avut o strangere de inima. si ma gandeam, oare nu cumva fac la fel si la cele de pe strada? si uite ca fac! mi se pare o mare bataie de joc!
cum putem schimba lucrurile???
impresii de calatorie
Dar ce ...biiiip...,de ce se pun doar cateva containere in tot Bucurestiul?Asa mult costa sa puna pe fiecare strada containere pentru sortarea gunoiului??? Adica eu, daca stau in Tineretului de exemplu,ce fac,ma plimb cu sticlele de plastic pe tot B-dul Catemir sa caut tomberoane???
Eu am bunavointa sa sortez gunoiul,ok? Dar da-mi dom´le container unde sa-l pot sorta,nu ma face sa ma plimb aiurea.
Bataie de joc,tipic romaneasca.Nici containere nu avem....