revelion 2009
Raspunsuri - Pagina 4
doruletz spune:
Autor: Bratu Monica
Subiect: UNDE VA PETRECETI REVELIONUL?
Trimis la: 29/10/2008 21:33:00
Deoarece in acest an sunt multe zile libere va rog mult ,poate-mi puteti da o idee ,o destinatie la noi in tara,undeva la munte unde se pot petrece sarbatorile de iarna.
Ma gandesc la o pensiune la munte cu mancare traditionala si toate acele bunatati preparate pentru Craciun-revelion acolo in casa.
Daca ati fost undeva si ati ramas cu o impresie placuta, va rog mult indreptati-mi pasii spre acel loc.Vreau anul asta neaparat sa ajung de Revelion undeva la munte,sa arda focul in soba si masa sa fie plina de bunatati,sa ninga afara cu fulgi mari si sa ma gandesc cu speranta la anul ce va veni.
Va rog,astept parerile voastre.
Monikka
vacanta Moeciu 2008
geo_ionita spune:
Salut!
Noua ne-au propus niste prieteni sa facem revelionul la o cabana foarte frumoasa pe langa GURA HUORULUI - CAMPULUNG ,nu stiu exact unde. Am vazut poze de acolo, cu cabana, cu camerele...totul este superr...numai ca eu sunt cam indecisa, pe langa sotul meu care este in al 9-lea cer. Nu stiu ce sa fac, sa mergem sau nu pentru ca noi avem o fetita de aproape 11 luni ( face 1 an de Craciun) si nu am mai fost la drum lung cu ea...si la un drum foarteee lung pentru ca noi suntem din Ploiesti.
Ea este o fetita cuminte de obicei dar nu stiu atunci ce se va intampla: daca o sa fie cuminte, daca o sa ii placa numai cu oameni mari, sa nu raceasca sau sa nu o apuce pe acolo ceva...ma tot gandesc la toate amanuntele.
Dati-mi un sfat! Este cineva din partea aceea? Cum e vremea pe acolo? Cum sunt iernile? Avem ce sa vizitam?
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
fritz spune:
Georgiana, nu ati testat pana acum deloc fetita la drum mai lung, 2-3 ore macar? Daca nu ati avut probleme si aveti scaunel de masina nu cred ca vor fi probleme, dar eu ma gandesc in primul rand acolo ce va fi. Mai este vreo familie cu copil mic? S-ar putea sa sfarsesti singura in camera cu copilul, eventual si cu sotul. Fiind Revelion ,lumea vrea distractie, poate se va fuma...etc. Restul, iarna, zone de vizitat, mi se par mai putin importante. Depinde deci cu cine mergeti...
geo_ionita spune:
Pana la urma am discutat serios cu sotul meu si am ajuns amandoi la o intelegere...daca era primavara-vara era altceva, dar fiind iarna , nu stim cum e pe acolo, sa nu ne inzapezim sau Doamne fereste altceva , asa ca am spus pas chiar daca era ceva de vis.
POate la vara ...
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Candy spune:
Daca e cineva interesat, niste prieteni de-ai mei au de inchiriat 2 cabane de lux la Ranca, in M-tii Parang, jud. Gorj, la 150 m de partia de ski. Cabanele sunt de busteni, dar in interior au tot confortul - jacuzzi, sauna, plasma TV, semineu, panorama superba spre Parang, bucarie complet echipata, cu toate facilitatile. Daca vreti sa va trimit poze sau alte detalii dati-mi un PM. Nu e o locatie clasificata si nu e prin agentie turistica, e casa de vacanta a unor amici.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.