Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 10
Dia1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Eu sunt cu stomacul-n plop...adica azinoapte am tot frecventat bathroom-ul...de vreo 4 ori...mai gastroenterita ne lipseste ca in rest avem de toate Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
si io, si io
.. si de vineri seara tot rau, vomitat la greu, in ture, dureri de cap, noaptea cred ca si febra, ameteli... si nu mai trece, bre
.. sper ca nu baga si oana o tura 
si oana a experimentat faza cu cerut lapte la 2, la 4 si la 6 dim, 3 nopti la rand
... si exact cand eram numai noi 2 acasa
... de baut, cam 20-30 ml de fiecare data... nush de ce ... si nu, n-a vrut apa nici de-a naibii flore avea dpn-ul prin 20 si ceva parca... sa nu nasca inca, ca am programat o iesire la cafea sapt asta :))
Dia1609 spune:
desiree, asa a fost si oana in per cand i-au strapuns caninii... acum i-au mai iesit si 2 molari cu toate cele 4 colturi... asa ca mai avem inca 2 masele si gata, am terminat cu dintii!
si cand ma gandesc ca imediat terminam cu chinul dintilor inaintea multora, desi a fost fulguletul caruia i-au iesit dintii ultima, mereu la coada (pardon, mai erau pe acolo bea si fetele lu' mamaana)... dar si-a luat revansa, si se pare ca la ea a functionat sistemul niciodata mai putin de 4 dinti odata :))... s-a chinuit mult , dar acum parca se vede luminita de la capatul tunelului :)
Dia1609 spune:
hei, era sa uit: dandusa, crinuta 

asa ma bucur ca ati revenit si va "auzim " din nou... crinuta e bestiala
.. abia astept sa-l vad si pe raducu
... si pozeeeeee te rog!!!!
acestea fiind zise, ma duc sa ma arunc in pat langa fiica-mea si sa dorm dusa, sper ca fara drumuri la baie pt vomitat (ca tocmai am mancat o supa), ca-s ostenita tare. si batrana. si bolnava.
kikineata spune:
Ruxandro, n-am zis de indopat Grigore ci io sa indop Gargarita, dar nici la noi nu merge. Deschide gura cat ii e foame si basta. In rest nici o firmitura. M-am minunat ca a mancat atat de mult de bunavoie.
Da repetam figura si-mi iau suba. Si da sunt vorbareata, pot mai multttt chiar dar slaba nici pe departe. Nu mi-a trecut prin cap sa le sperie putin Garga pe femeile alea cum se lasa ea pe vine si latra ham, ham, fugeau ca speriatele. Data viitoare nu uit:)))
Dbunnny, da sunt pt. zilele de sarbatoare care vin.
Acs, stiu cum e cu poneii astia. Era innebunita in parc dupa ei. Urmarea fetitele mai mari care aveau. I-am luat unul mic dar se pare ca nu ii e suficient. Frumos e ca-mi plac si mie.
Bambo, cat de dragut citeste Antonia sus pe masina de spalat. Mie una mi-era dor de voi!
Saryta, ce frumoase-s chinezoiacele, sau japonezele?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Dia, e o vorba....batran, bolnv si mizantrop:))) ....dar la dvs. nu e cazul! Ia-ti si tu o olita aproape de pat:))
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
desiree spune:
dia, exact, se vad cel putin 3 umflaturi...de 3 luni nu am mai avut eruptie dentara..cand iesira vreo 3 masele in cor....bine ca stiu ca e de la disconfort fizic si ca au mai trecut si alti copii prin asta, ca altfel mi faceam o gramada de ganduri negre
adeju, motanul tau e un copil normal, cu nimic mai ne-evoluat decat altii,..doar ca isi urmeaza ritmul propriu si tu faci bine ca-l lasi in ale lui...si daca te-ai concentra mai putin pe aspecte negative (trantit, aruncat, spart..pe care aproape toti copiii le fac, si al meu, inclusiv) si mai mult pe restul lucrurilor pe care le face, sunt convinsa ca ai gasi motive sa fii mandra de el...si nu putine... 
apropo, tre sa me retrag..ca mi-a imprastiat punga cu ceapa si cojile aferente pe jos 
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
acs spune:
Mamaana, ce scumpe sunt fetitele! Mi-au placut tare mult pozele, mai ales cele in care sunt in scaunele de masina (cu degetelele in gurite) si cea in care Tudor se joaca cu una dintre ele!
Lacramioara, Stefy e asa de expresiva! Ochisorii aia ma dau gata! Cum mai e cu gradinita?
"Ale tata calabus" :)
Desiree, tin pumnii sa iasa mai repede dintii si sa se simta bine Octavian! Caninii sunt cei mai durerosi (cu astia am avut si noi ceva probleme).
Dbunny, Dia, multa sanatate!
Kikineata si mie-mi plac poneii :). Si desenele si jucariile si cartile / revistele cu ponei si cai. Asa ca de multe ori raman cu gura cascata la jocurile bursucilor :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, fetelor!
Imi pare atat de rau sa citesc despre Marc si dianarus, offff, cat de greu trebuie sa-i fie... Avea o presimtire...Multa sanatate si putere!
A_deju, inteleg ca probabil traversezi o perioada mai grea, tara noua, job nou, da pe bune ca asa ma-nervezi!!!! Niciodata nu ai scris asa un mesaj de dezolant...cum adica nu te regasesti in discutiile noastre, ca motanul tau nu vorbeste, nu scrie, nu inmulteste???!! Hai, mai, termina!!!!daca scriam io mesajul asta era de inteles, dar tie nu-ti sta bine asa, pe tine nu te caracterizeaza manifestarile astea!!!
Stii prea bine ca aici nu e un top al fulguletilor sau al laudelor despre ei, normal ca povestim fiecare si ne laudam puii, dar asa ai facut si tu la randul tau, ne-ai povestit despre nazdravaniile lui Eric, despre faptul ca e f.f.f energic, Eric e asa un copil frumos, bine dezvoltat, e absolut perfect, jur ca am ferma convingere ca nu are absolut nicio problema! Si n-o zic numa' asa! Asta cred!
Uite, prietena lui Ionut, fratele meu, e studenta la psihologie si lucreaza intr-o echipa cu ceva prof. univ, fac tot felul de studii, filmeaza copilasi tocmai pt. a urmari dezvoltarea limbajului, ii filmeaza cate 2 ore pe zi, la baitza , masa, noteaza cate cuvinte spun, mai fac nu stiu ce activitati practice, laboratoare, etc si chiar mi-a povestit ca dintre toti copilasii pe care a avut ocazia sa-i cunoasca in timpul studiilor astora, copii pana-n 3 ani, f.f.f multi nu vorbesc, nu spun nici "mama" sau "tata", dar sunt absolut normali, deosebit de dragalasi, vioi, inteligenti. e adevarat ca altii vorbesc perfect la varsta asta. Si chiar a intrebat-o pe prof. coordonatoare daca faptul ca unii nu vb absolt nimic ridica un semn de intrebare. Prof. i-a spus ca daca respectivul copil intelege ceea ce i se spune, raspunde la cerinte simple: "ada-mi carticica aia" sau "ada pantofiorii sa iesim afara" sau nu mai stiu ce, atunci totul e absolut normal.Si chiar la tine m-am gandit, sa nu uit sa-ti spun asta. Mi-am adus aminte cum te-a chemat Eric sa-i inchizi geamul sa poata dormi linistit intr-o seara, mai stii?? Asa ca te rog, stai linistita, nu-ti face mai multe ganduri negre decat e cazul!!!!
Ma agit asa pt. tine pt. ca stiu ca uneori asa sunt si eu, toata un zambet si voie buna, glumite si aparente incantatoare, dar in sufletul meu e furtuna. Si uneori se isca furtuna asa nemotivat, din mici exagerari si griji inutile, si io sufar ca proasta in loc sa ma bucur de o zi faina, sau de cei din jurul meu si timpul trece...asa ca nu te las sa faci greseala asta!!!
Cu laptele de noapte, sa mor io ca n-o-nteleg nici pe asta!! david de cand e pe lume bea lapte noaptea, si acum se trezeste la 4,30-5 si striga din rasputeri " Mamiiiiiiiiiiiiiii, apte!!!!!!!!!" de ma trezesc cu parul valvoi, speriata de moarte. drept e ca bea urgent laptele si adoarme, ziceai de Eric ca sta cate doua ore treaz..hmmm, pai io zic asa, daca pana acum n-a aparut ceva semn de boala, atunci fie sunt dintii, chiar daca nu se vad inca, fie pur si simplu acum incepe sa cugete motanul la schimbarile petrecute in viata lui, realizeaza poate ca a schimbat domiciliul, aerul, apa, apoi a intervenit si gradi, tu probabil esti mai stresata cu noul job, Mihaila la fel, stiu si io, toate astea cumulate, coroborate duc la trezirea de la ora 4
Chiar asa, cum e la gradi???
No, sper ca nu te-ai suparat pe mine, da asa senzatie naspa mi-a lasat mesajul tau suparat ca parca nu erai tu! 

Dia, Dbunny, gretzuti, varsaturi??!!
Acs, bine ai revenit! Zici ca a fost superb in vacanta...asa si trebuie sa fie saptamana anuala de miere!Poze din Londra avem??
Saryta, Bambo, Antonia, iedutele Sara si Antonia
frumoase moldovencele astea, mai, mai!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
dragele mele, azi am revenit acasa, eu sunt deja la birou
, marc e acasa cu tanti.
a facut o criza obstructiva pe fondul a "ceva" nu se stie ce. poate sa fi fost viroza, poate sa fii fost alergie la acarieni (au locuit cateva zile intr-o cabana care are mobila veche). in fine, se pare ca astia suntem si asa defilam. cum iesim din gaoace, cum captam cate un "ceva" care ne inflameaza bronhiile si mai-mai ne sufocam.
vineri la 5 a inceput sa tuseasca urat si sa respire mai greu, seara la 10 ne internam, era deja sub 90% saturatia de oxigen. nu e bai la 90%, dar ajunge in 60 la 80% si tot asa. am stat pana azi de dimineata, totul e ok acum, criza a trecut, ramane bronsita. sirop de tuse, puf-uri si singulaire.
trebuie sa ma apuc sa citesc serios despre wheezing si astm ca vad ca suntem fani. ma rog ca intr-o buna zi, peste ani, sa fie doar o amintire.
va pup si merci (se stiu ele care
)
am multa treaba la birou, sper mai pe seara sa si citesc un pic din urma.
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanica2006 Dia, Dbunny, gretzuti, varsaturi??!! ![]() |
Nu nu, nu la noi in musuroi...(a se citi: daca prind barza ii tai picioarele, ii sucesc gatul, o arunc in fantana, sting becul, inchui usa si plec de-acas...cu telecomanda cu tot)
De vomat nu vomit...am baut un ceai de musetel, ma cam taie-ntre matze
Dianarus... e mai bine deci

dia...batrana zici?
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...