Asta este o intrebare/provocare pentru fetele cu imaginatie si cunostinte.
Buuun, la serviciu avem un spatiu verde in fata cladirii. Spatiul este de cca 30 m lungime si 8 m latime. Marginit pe o latura lungime de gard (fier forjat) dupa care vine soseaua iar cealalta latura (lungime) este gard viu.
Din loc in loc avem tufe de ienupar (pe care eu personal le-as mai rari) si, mai recent, plantat de catre ADP, niste arbusti. Care or sa fie superbi, peste vreo doi trei ani, dar acum nu prea ajuta la nota artistica.
M-am impacat cu ideea ca toamna asta oricum nu mai putem avea culori in spatiul asta, dar pentru la primavara vreau ceva grozav, superb, minunat. Sa venim cu totii la serviciu si sa ne incepem ziua veseli doar « din cauza » acelui spatiu verde.
Bineinteles ca eu as vrea trandafiri cataratori pe tot gardul, magnolii, liliac, forsythia, gutui japonez si inca niste arbusti care am vazut cum arata doar in poze (euonymus, kerria japonica, weigella). Plus ceva floricele maruntzele.
Acum spuneti si voi : din ce scrie mai sus, ce e fezabil ? Ce stiti despre plantele mentionate in paranteza, sunt dificile ? Ce pot planta in toamna aceasta? Si, mai ales: voi ce ati face in spatiul asta verde?
Multumesc,