Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Foarte frumoase pozele de la nunta Marilenei. A fost o mireasa super...si rochia... Dar dintre toate www.flickr.com/photos/21299120@N04/2911540645/" target="_blank">asta mi-a placut cel mai mult.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra ai vazut ce domnisoara de onoare frumoasa a avut Gusta ? E o scumpa Mara si are un par superb .

Helou, restul pe unde umblati ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io's pe aici, da' n-am chef de nik

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Eu apar mai greu dar acuma ca sunt doamna cu act in mana si casnica ,nu prea sexy sper sa scriu mai mult pe la voi.

Danelutza multumesc ca ai zis la fete de nunta.

Miha ea e domnisoara de onoare care a dansat toata noaptea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

marilena, felicitari! casa de piatra si multa sanatate!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARILENA,wauuuuuuuu,ai fost o mireasa superba!...Casa de Piatra!!!...sa fiti fericiti 1000 de ani!...foarte frumoasa rochita...iar de Mara,ce sa mai zic,intotdeauna mi-a palcut,o frumusica

DANELUTZA,multumim de poze!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
am vazut pozicile de la nunta superbe si d-ra de onoare si miresica...casa de piatra gusta sa fii sanatoasa
Danelutza...mmm...ce buna tavalita
Miha alex pana acum nu prea a facut crize de gelozie...chiar el o lauda pe ruxi si zice ca deseneaza frumos
Alinutza si eu vreau clatite...ma inscriu pe lista si spor la facut bagajelul
cuscra, unde disparusi aseara?
Ruxi mai tuseste doar dimineata cand se trezeste, mai are inca muci(dar din aia de stau asa...intre gat si nas cum sa zic) daca o pun sa sufle nu iese nimik
azi a fost la club cu gradinita, o intreb ti-ai pus casca pe cap...NU...de ce???? eu disperata...tcia a zis ca pot sa ma ud(aste-a de la ea ca tcia a zis ca eu am zis ca poate sa se ude) ti-ai pus colacul? nu ca era apa mica, frate pentru toate avea raspuns nici nu vreau sa ma gandesc ce-a facut pe=acolo fara mine fiind
e mai neagra decat brazilienii se prinde bronzul de ea cu tot cu protector solar cu factor de protectie 60 nu degeaba e fata bronzatului
Liana e bine, am vb cu ea azi doar juma' de minut...sta cuminte in patut, va pupa pe toate si eu la fel

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaa...deci inca mai poti sa dai din picioare dupa aerobic?
e bineeee

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am mancat juma din tortul ce l-am facut azi...acu mananc niste pop corn sa ma desclei [:D...si p-aia fug la nani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput