Casnicute sexy(181)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
Foarte frumoase pozele de la nunta Marilenei. A fost o mireasa super...si rochia...
Dar dintre toate www.flickr.com/photos/21299120@N04/2911540645/" target="_blank">asta mi-a placut cel mai mult. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Cuscra ai vazut ce domnisoara de onoare frumoasa a avut Gusta ? E o scumpa Mara si are un par superb
.
Helou, restul pe unde umblati ? 

Elvetia in miniatura
gusta spune:
Buna.
Eu apar mai greu dar acuma ca sunt doamna cu act in mana si casnica ,nu prea sexy sper sa scriu mai mult pe la voi.
Danelutza multumesc ca ai zis la fete de nunta.
Miha ea e domnisoara de onoare care a dansat toata noaptea
.
Marilena si Mara Augusta
CRISMIR spune:
MARILENA,wauuuuuuuu,ai fost o mireasa superba!
...Casa de Piatra!!!...sa fiti fericiti 1000 de ani!
...foarte frumoasa rochita
...iar de Mara,ce sa mai zic,intotdeauna mi-a palcut,o frumusica

DANELUTZA
,multumim de poze!!!![]()
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
am vazut pozicile de la nunta superbe si d-ra de onoare si miresica...casa de piatra gusta sa fii sanatoasa 
Danelutza...mmm...ce buna tavalita ![]()

Miha
alex pana acum nu prea a facut crize de gelozie...chiar el o lauda pe ruxi si zice ca deseneaza frumos ![]()
Alinutza si eu vreau clatite...ma inscriu pe lista ![]()
si spor la facut bagajelul
cuscra, unde disparusi aseara? 

Ruxi mai tuseste doar dimineata cand se trezeste, mai are inca muci(dar din aia de stau asa...intre gat si nas cum sa zic) daca o pun sa sufle nu iese nimik 
azi a fost la club cu gradinita, o intreb ti-ai pus casca pe cap...NU...de ce???? eu disperata...tcia a zis ca pot sa ma ud(aste-a de la ea ca tcia a zis ca eu am zis ca poate sa se ude)
ti-ai pus colacul? nu ca era apa mica, frate pentru toate avea raspuns nici nu vreau sa ma gandesc ce-a facut pe=acolo fara mine fiind 
e mai neagra decat brazilienii se prinde bronzul de ea cu tot cu protector solar cu factor de protectie 60
nu degeaba e fata bronzatului ![]()
Liana e bine, am vb cu ea azi doar juma' de minut...sta cuminte in patut, va pupa pe toate
si eu la fel ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
aaa...deci inca mai poti sa dai din picioare dupa aerobic?
e bineeee ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Eu am mancat juma din tortul ce l-am facut azi...acu mananc niste pop corn sa ma desclei [:D...si p-aia fug la nani. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...