Casnicute sexy(181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Alina,Danelutza, Monica, Miha -lor sa se faca bine.
Ionela,bun venit in grupul nostru.
Eu in sambata am fost la SKATE cu juniorii, iar duminica am dat bomburi(graffity) cu Mihai, zice el, nebuna ar zice lumea. Nu-mi pasa, eu vreau sa fiu mai aproape de el, sa ne consolidam relatia mama-fiu. Nu stiu ce sa ma mai fac cu gelozia lui.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

imi amintesc cu drag de voi si de vremurile cand aveam mai mult timp sa stau la palavre.din cand in cand mai intru si va citesc,vad cum le mai merge copiilor si ce gasca misto avesti!
fetele mele...3 la numar,sora-mea e a treia,are 10 ani si sta la mine de aproape 1 an.merge la scoala,avem destul de greu cu limba!
lucrez tot la fel de mult,6 zile pe sapt=noaptea.in timpul zilei ma ocup de casa,fete,gatit..etc,cand le am pe toate gata plec la munca!
candva s-o termina si stresul asta!
de cate ori am putzin timp arunc cate o ocheada pe aici,dar nu scriu nimic,pt ca nu siu cand am ia timp sa intru.
imi tot fac planuri sa ma apuc de studiat ceva,dar e problema de organizare a timpului.de la anu merge si carla la gradi,asa ca voi avea 4-5 ore libere.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am venit de la cumparaturi.
corina bine ai revenit la tine si la fete.
danelutza, alexa e inspre bine. cere des de mincare, adevaru' ca maninca cite putin. nu a mai vomat, nu a mai facut kk. io zic ca e bine:)
mihaela, multumim asa zic si eu dar pe cine e gelos baiatu'?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor
hai mai danelutza nu a certa
noi suntem relativ bine, ruxi nu a dormit chiar ok azi noapte s-a foit dar NU a tusit...decat dimineata la trezire...
ieri am fost din nou la piscina cu apa calda s-au jucat acolo si nu s-au mai lasat dusi acasa asa ca nu au dormit la pranz delok...aseara am fost la mc fiindca le promisesem si la un bazar arabesc sa-mi clatesc eu ochii
azi dimienata erau franti abia s-au trezit sa mearga la gradi si scoala
eu i-am dus pe ei si m-am apucat de curatenie fiindca dupa we(in care nu am miscat un ac) arata ca dupa razboi la noi in casa
va pe toate si ma duc sa mai termin una alta pe-aici ca acush se face 12 si ma duc dupa pitica la gradi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cred ca imi dati voie sa ma laud,daaa?

Amira coloreaza Sunt 2 filmulete,a trebuit sa-l impart in doua,ca era prea mare.

Corina,bine ai revenit! Te asteptam la povesti.

Monule,cu ce ti-ai clatit ochii?Cu vreun cadan?

Si noi suntem mucosi in continuare. Cred ca si Robert va incepe curand,arata a fi un pic ciupit de raceala.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miha, ce rau imi pare ca nu pot vedea filmuletele acum...poate mai pe seara...sanatate multa pentru amandoi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si un strudel cu mere pentru cine doreste.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!Eu acum am reusit sa deschid PC-ul.La noi azi bate doar vantul, aseara si azi-noapte a pluat si a batut vantul de ne era frica...Acum nu stiu ce sa mai fac de papa pentru seara ca s-au golit oalele si cratitile eu ii intreb: ce mai vreti sa mancati? ei raspund: ce vrei tu....
Voi ce ati mai facut azi?eu tot ceea ce fac de obicei....treaba ...simt nevoia de putina pauza...de la cratita...
Miha , multumesc de strudel!!!!
Miky, unde esti? la serviciu?
Monica ai luat copii de la scoala?
Mirela
Roxana
Alinuta
Danelutza
Bianca
SI la toata gasca
Liana
Ma duc sa ma concentrez ce pun la tigaie....dar mai bine ma apuc de si scap de termiteo fi bine asa?

Doina Bita

Mergi la inceput

Miho, arata bine de tot strudelul
Doina spor la gateli
da, am luat doar ruxita de la gradi fiindca alex are program lung pana la 16,30 azi...m-a zapacit copilul asta iubeste scoala asta de nu mai poate oare si in ro o sa fie la fel? i-am spus ca acasa d-nele sunt mai exigente cica se acomodeaza el...sa dea DD
Aici Duminica este ziua copilului asa ca toata saptamana asta au tot feluld e activitati faine...un fel de saptamana copilului ca sa zic asa plus ca in magazine sunt reduceri mari la hainute si jucarii...asa ca am sa bantui si eu ceva sa cumpar una-alta
pe toate...da' pe unde sunteti?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

pe toateeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!

Mergi la inceput