Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)
Raspunsuri - Pagina 5
greierash spune:
Buna dimineata.
Simo, ce frumos e la voi... la porumbei.. Matei m-a topit ...iar tu esti o frumoasa.
Michidutza lucrez la o agntie care este in subordinea Min Dezvoltarii si lucrarilor publice..cand cele doua ministere erau "cuplate" putem zice ca am fost "colege"..
In legatura cu wireless .. hm, nu m-am gandit la asta, si acum ca veni vorba, voi incerca sa nu ma gandesc... pentru ca oricum nu as avea ce face(sau nu vad eu, acum, solutii), si in plus, e ceva gen drobu' de sare.....fara suparare
Si avand in vedere ca nu il voi putea feri de toate pericolele, acesta va intra in categoria celor .. "permise ca n-avem incotro"...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
arhdy spune:
Buna fetelor.
Revin si eu dupa o scurta pauza. Am avut o perioada mai plina. O delegatie si ceva munca mai multa.
Iar de 5 zile ma lupt cu cea mica. I-a mai iesit un dintisor sambata si de atunci a inceput sa faca scaunele tot mai moi incat sambata psre duminica i-am facut dus la ora 2 noaptea. Dar asta nu a fost tot duminica spre luni a facut apa de a trebuit sa o dezbrac in baie si sa-i fac dus la 3 noaptea, pe urma la 6 si apoi la 8. A trecut imediat pe regim, dar este foarte greu ca nu accepta nici ceai de menta, nici zeama de orez cu morcov, nici Smecta.
I-am dat doar pilaf, covrigi, banane.........deastea. Din pacate noaptea nu doarme fara lapte si nu am gasit la 10 farmacii lapte fara lactoza. Asa ca a trebuit sa-i dau pasteurizat de care ii dadeam si inainte. Asta cred ca n-ea tinut pe loc. Acum sunt legate, dar sunt inca moi. Am stat 2 zile acasa cu ea, azi sta mama, dar maine din pacate trebuie sa o duc la gradinita. Totusi imi este teama sa nu recidiveze.
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo78 MYCHY fetita e Maia, o stim din maternitate ..imi place ca se joaca f frumos impreuna, cred ca e mai pe stilul lui. Simo mami de Matei Poze noi |
mai Simo, eu ma refeream la poza in care erai tu cu el........era un "complement", ca arati bine! cati anishori ai? 20?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
gata, mi-am luat o piatra "dupe" inima: mi-am montat folie pe oglinga mare "dupe" hol.aveam asa neste emotii,de fiecare data cand trecea andrei pe acolo. macar asa am o siguranta ca nu-i cade gramada in cap, daca doamne fereste o sparge........eram ca in pov cu drobu' de sare: daca o sparge si-i cade in cap???????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
citat din mesajul lui mychydutza mai Simo, eu ma refeream la poza in care erai tu cu el........era un "complement", ca arati bine! cati anishori ai? 20? decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! |
[:d]....vezi ca-s tzoapa?
Simo mami de Matei
Poze noi
brazuca25 spune:
Neatza! Simo e un dulce Matei fugind dupa porumbei! Multi mai sunt!
mychy ai pus folia la care se facea reclama pe forum pe aici?
Ar trebui sa ii fac ROR-ul lui Deni zilele astea dar e cam mucoasa. Nu stiu daca o sa fie vreo zi de frig cand sa fie total fara nimic in nas.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
Dana multumesc pt reteta, de-abea astept sa fac. Singura problema e plicul de budinca dar sigur gasesc la magazinul polonezilor.
Simo ce fain va distrati voi cu porumbeii. Sunteti frumosi amandoi, sotul tau isi mai incape in pile cand iese cu voi la plimbare?
mamii am uitat sa-ti zic ca v-am admirat si pe voi si m-am "inverzit de invidie" cand am vazut ce frumos si soare e la voi.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Simo78 spune:
Timi, sotul saracu intreaba pe toata lumea cu care ne intalnim..."nu-i asa ca seamana cu tati?"...Ieri un coleg l-a intrebat "si unde-i tati?"
Simo mami de Matei
Poze noi
ghinetz spune:
citat din mesajul lui cafera Mai e cineva care nu a facut vaccinul de un an? Mamica de printese |
Noi. Da cica nu-i nici un bai.
(dar ROR-ul l-am facut. Nici nu stiu...e o ironie, nu?)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza spune:
porumbei in Bucuresti gasesti in zilele frumoase in Piata Dorobanti (parculetul din mijlocul pietei)........ noi am fost, am cumparat special o painica sa dam firmituri la porumbei!
Simo nu cred ca mai trebuie sa confirm eu ce stii de mult (din surse proprii si straine ) ca Matei e un baiat de nota 10! am vazut si filmuletele si tare mi-o placut; am vazut si 2 aspecte despre care ne mai spui si tu din cand in cand: cum ti-au cerut seminte si i-ai indrumat frumos la "Alimentara" si cea de-a doua chestiune observata si chiar m-a enervat si pe mine, tanti aia care tot voia sa ii arate aripa porumbelului si lui MATEI si chiar il tragea de mana "vino-ncoa, pune mana! pune mana! uite aripa mama......" [bleah!] ........ ma enerveaza asa tare femeile astea care nu-si vad de treaba lor!
bon, si ca sa fiu in ton cu ultimii nervi 'esprimati' ma duc eu frumusel acu' o ora la piata si pe drum se gaseste o hidoasa de baba sa imi zica: "vaaaaaaaaaaaaaaaaai, cu capul gol?!!!!!" ......... si eu "si ce?" dar asa imi venea s-o iau de ciuf sa isi vada de drumul ei "astazi si maine"!
si inca o fraza si merg sa culc Adeluta.... NICI NOI nu am facut vaccinul de 1 an dar il vom face cat de curand cred. Tocmai ce i-au trecut mucii Adelutei, sper sa o prindem sanatoasa tun si i-l facem pe cel de 1 an. Despre ROR cred ca discutam altadata.... mai intai sa intelegem bine ce e cu el. Eu cat am vazut discutiile pe aici, dar nu mi-am format o parere buna despre DA-ul sau despre NU-ul spus ROR-ului. Chiar daca e mai tarziu, mai bine mai tarziu decat niciodata!
karligutza
sunt mamica Adelutei