Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (104)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
help. am o intrebare "informatica": andrei a apasat pe taste in asa fel incat mi-a intors ecranu la lap-top!!!!!!!!zau daca stiu cum sa rezolv problema,..............
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Simo78 spune:
clic dreapta pe taskbar si iti apare Tile Windows Horizontally si Tile Windows Vertically {asa cum presupun ca e acum...altfel "invers" nu-mi imaginez)si alegi orizontal.
Simo mami de Matei
Poze noi
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fianna Eu am ajuns sa ma relaxez spaland vase numai pt ca e o activitate ce nu-mi cere atentie. |
...asa-i! asa-i! am ajuns sa ne intrebam "speli vasele/dai cu aspiratorul.....sau il schimbi?" si amandoi vrem treburile casnice ...dar de spalat aragazul tot nu-mi place
Simo mami de Matei
Poze noi
fianna spune:
Eu am aragaz electric, fara butoane. O placere sa-l sterg!
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
karligutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cafera
Chiar asa? Mamica de printese |
DA, MARIA TA! tu de ce credeai c-am scris mesajul de aseara? doar ca sa va spun o gluma?
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
Si eu pe aici, asteptand sa adoarma Daria ca denaturati ce suntem ne-am intors acum cu copilul din vizite. A dormit saraca in carut. Macar numai pt excapadele astea si tot merita ca am schimbat carutul- asta- i mai lung si mai lat, are copilul loc.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Adi s-a culcat deja. Ia sa-l pun eu sa stea cu fata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Antoanela23 spune:
Neata gagici,
Hai ca o sa vorbesc incet, ca sa nu va trezesc, vad ca v-ati culcat tarziu azi-noapte.
Oricum, e gata, pt cine e amatoare.
Raportez si eu una bucata pitica mergareatza . Acum cateva zile a facut cativa pasi singurica si de atunci, de la o zi la alta face progrese. Stiu ca fata de restul strumfilor suntem printre codasi la capitolul acesta, dar asta conteaza prea putin, important e ca merge, pinguina mamii, e asa de haioasa si de mandra de ea, de-ti vine s-o mananci.
Si noi avem dialoguri de genul:
"strangi masa sau stai cu copii?"
"strang masa!"
Pupici, o zi buna,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Simo78 spune:
Neatza!
Anto ms de cafea. Buuuna...sa-l trezesc pe sot sa-mi faca si una reala [:d] ...ma ofer sa stau cu copilul
Sonia!!!!!!!!! Si ce daca e mai la urma? Noi ne bucuram pentru toti la fel
Simo mami de Matei
Poze noi
karligutza spune:
sau "te duci tu si iei paine? sau stai cu Adeluta?" ... "ma duc sa iau paine!" (eu ca intotdeauna exagerez; ati dat multe exemple, dar trebuia sa mai zic si eu unul )... semn ca toti tatii functioneaza dupa aceleasi principii: ar prefera sa stea cu copilasii numai cand sunt cuminti, si numai daca au ei starea necesara! finanna sa nu te aprinzi iar! te pupam, ai si tu dreptate!
Anto felicitari pentru primii pasi ai SONIUTEI! ; de-acu' spor la alergat dupa ea!
Simo pup... fain filmuletul cu Matei care te ajuta la "imprastiat" rufele? oricum ce am observat, ca da sa se imbrace asa cum o face si Adeluta!
karligutza
sunt mamica Adelutei