Nou stil de viata (229)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna ziua!Gusta - CASA DE PIATRA ! Ai fost superba la nunta ,mi-a placut tot (rochie ,buchet ,coafura)Tumpi ,sunt bine ,azi am zi de relaxare Mephala ,luna asta lucrez in toate we-urile.Azi sunt libera ,ma duc la servici maine dupa-amiaza .De obicei avem cam un we liber in fiecare luna ,dar nu este o regula.Daniela ,vineri am fost libera pt. ca trebuia sa imi lucreze o colega, o tura.Mi-a prins foarte bine pt. ca nu prea m-am simtit bine ,abia am facut o salata orientala, in rest am stat mai mult prin pat. Am avut o stare de oboseala ,o senzatie super aiurea si nu stiam ce am ,dar cand am inceput sa respir mai greu ,mi-am dat seama . Am luat un calciu-magneziu-zinc si mi-am revenit. Am lipsa de calciu de cativa ani ,dar acum recunosc simptomele din timp si nu mi s-a mai facut rau de mult. In legatura cu inceputul curei ,,de luni,,de obicei e un pretext ,pt. a amana ceva ce nu vrei sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu ma faceti sa plang de emotii si va multumesc ca v-ati uitat la poze.Am mai pus cateva si am sa mai pun cateva de la petrecerea de vineri si credeti-ma ca m-am simtit tare bine si a fost super.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Nu ma faceti sa plang de emotii si va multumesc ca v-ati uitat la poze.Am mai pus cateva si am sa mai pun cateva de la petrecerea de vineri si credeti-ma ca m-am simtit tare bine si a fost super.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Intru si eu pe fuga, toata ziua am trebaluit si acum ne pregatim sa plecam la niste prieteni.
Zuzi, Daniela ca v-ati gandit la mine. Inca nu mi-am intrat in ritm, am f. mult de lucru la servici, apoi fug sa-l iau pe Dany si ajung tarziu acasa, deja franta de oboseala. Dar sigur in curand o sa-mi intru in ritm si voi intra zilnic.
Cuscra, ce mine imi pare ca ai revenit alaturi de noi Am vazut pozele, ai fost superba...mi-a placut rochia si Mara asa frumusica a fost Casa de piatra!

Va pup pe toate

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gusta, casa pe piatra si fericire multa! Ai fost SUPERBA

...na, ca am ramas de carutza!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Gusta, ai fost foarte frumoasa! Va urez sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!

Tzuni, n-ai ramas singura, nici eu nu-s maritata.

Ma apuc de bagaje. Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Casa De Piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gusta, Casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti ca-s povesti.
Ai fost o mireasa furmoasa, ti-am admirat toate tinutele,dar cea de la nunta a fost de vis,ai facut o alegere frumoasa.Iar Mara a fost o printesa.
Asteptam sa devi mai activa.#
Lou, am luat ceva multivitamine,plus ca mananc fructe,acum vine vremea citricelor si trec pe ele.
Eu am picat mai devreme, am colindat mai toata ziua.Am fost prin magazine si pt mine si pt un bebel.Eu nu mi-am luat decat o veste si niste pantaloni(marimea 36),am probat niste blugi da am fst nehotarata si nu mi-am luat ca la cat de pitica sunt toti imi sunt lungi,da cred ca sapt viitoare ma duc sa-mi iau.Plus ca iar am dat iama in parfumerii si nasul nu mai dectecteaza cine stie de cat am mirosit la parfumuri
Acum ma delectez cu un Ramazzoti si inchin in cinstea Marilenei si nu numai.
Azi am papat doar niste file de peste cu orez fiert si niste fructe de mare.
Roxa,Delia, Anda, distractie placuta.
O seara placuta va doresc, fug sa vad ce mai mesteresc pe aici si nu stiu daca mai apuc sa intru.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

oooooooooooo, lume noua: Marilena, ai fost mi-nu-na-ta, ! Formati un cuplu reusit si aveti o fetitza tare frumoasa! Casa de piatra, fericire si sa imbatraniti impreuna!

ooooooo,, bine-ai revenit, Delia. Ti-am simtit lipsa, deci ti-am dus dorul, :)) si .
Intalnire placuta si sa ne aratati poza de grup.

Gabi, merci ca m-ai lamurit in privinta titulaturii.

Anky, , si mie mi-a placut.

Daniela, spor la bagaje si drum bun, sa ajungi cu bine.

Tzuni, nu fi trista, tu esti urmatoarea pe lista, .

somn usor, vise placute!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput