Nou stil de viata (229)
Raspunsuri - Pagina 11
carina spune:
Neata dragelor,
Asa o zi mohorata e azi in Cluj .., bacoviana si imbietoare la somn.
Am baut o tona de cafea si nu are efect.
Laura: multam de cafea. Mai ai?
Roxa: mersi de apreciere. Daca ai nevoie vreodata de idei spune.
Rolo: of of.... Hai aduna-te un pic. Ai vazut Zuzi ce bine se descurca. Imi vine sa o pupacesc (mai are si ea scapari, dar se vede schimbarea).
Tumpi: sa te faci bine repede
Claudia: sa ne zici de pantaloni.
Carmen: hai mai des pe la noi. Esti mai bine?
Zuzi: hai la raport cu meniul.
Meniul meu:
40 g granola (facuta de mine si minunata)+ 150g de mure si lapte
mancare de varza si curcan
Inca nu stiu pe diseara ca avem ceva musafiri si nu stiu nici la ce ora vin si nice ce vor sa faca.
Va pup si fug ca am o groaza de munca,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Hello, domnite subtierele si frumusele!
Mi-s la treaba si am un chef... ce bine ca azi e vineri si urmeaza weekendul!
Tzuni, cum rezisti? Dormit 2 ore si inapoi la treaba??
Violeta, e greu sa nu te afecteze cand cineva iti spune un lucru rau. Insa, gandeste-te ca exista persoane - cum probabil este colega ta - de la care, daca ai auzi ceva de bine despre tine, ai incepe sa te intrebi daca nu cumva ai probleme. Asta pentru ca o asemenea persoana are probabil acel gen de valori si principii cu care tu ai nici o legatura. Fruntea sus!
Tumpi, sanatate multa!
Anky, spor la scoala!
Zuzi, felicitari pentru meniuri!
Cate o tuturor doamnelor.
Hai sa mai scriu si eu meniul, caci n-am mai facut-o de mult (nu ca in ultimele zile as fi avut vreun meniu prea sanatos...)
Azi:
MD - cereale (fulgi de porumb) cu iaurt
P: salata de toate legumele cu peste/ 1 iaurt
G: 2 biscuiti cu multe cereale si faina integrala
C: nu stiu inca
Va doresc o zi minunata!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Buna dimineata la pranz,dar eu abia m-am trezit acu juma de ora
Tuni mama cum rezisti fara sa dormi macar 4-5 ore nu zic mai mult?Esti sigura ca la programul asta ai "culu male"
Cludia, cred ca acum sunteti la Salzburg,va doresc o zi frumoasa si insorita.
Anky,spor la invatat
Violeta, nu pune la suflet,malta lume e frustata de propiria persoana si de realizarile sale si atunci imprastie cu rautati.
Laura multumim de cafelut si eu asa avea nevoie de vreo 2.
Astept sa mi se trezeasca iubitul si sa luam micul dejun
Carina si la noi la fel de urat e, ploua maruntel si nu-ti vine sa faci nimic,Cu vremea asta nu mai ies din casa,poate ajung maine sa-mi fac poze,azi cred ca stam si mai tragem o pastida de tenis si bowling.
Fug sa pregatesc micul dejun si mai revin eu ca azi sunt acasaica si lenevesc.
O zi minunata va doresc la toate , chiar si celor nenominalizate.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
yubi spune:
M-am trezit si eu ,pe la 9 si ceva ,pt. ca azi sunt libera.Violeta ,nu mai pune la suflet ce zic altii. Pt. mine doar parerile celor la care tin ,conteaza. Un sa mai treca supararea .Zuzi ,m-am culcat ieri .Am inceput sa imbatranesc si ma refac mai greu ,dupa turele de noapte.Meniul de ieri:ora 8.30 - 1 iaurt (2%) cu musli si cereale fitnessora 12 - 1 strugure micora 13.30 - un fel de mancarica de cartofi cu ciperci si galuste de faina (seamana cu paprikasul ardelenesc) + 1 felie de paine integralaora 21 - 3 felii mici de pizza cu spanac + 3 prajiturele + 2 pahare de apa plata cu lamaie ( am mancat asa tarziu pt. ca am fost la ziua unei verisoare )
carolinah spune:
Violeta, lasa mama supararea ca viata e scurta.
Tzuni, citesc ca ai "pundu male" si mi-am adus aminte ce penibil m-am simtit odata. Fostul meu prieten era divortat si avea o fetita de 5 ani cu care ieseam cateodata in w/e. Era super-dulce de altfel si eu ma intelegeam f bine cu ea. Mi-a zis prima data cand m-a vazut dezbracata la piscina: ooooo, dar ce grasa esti tu! de ce esti asa grasa? Mananci prea mult? Ca mami a mea (care era un fel de manechin, asa) mi-a zis ca daca mananc mult ajung o grasana. Dar eu nu vreau sa ajung grasa ca tine, mai bine frumoasa ca mama... Oooops, mi-a cazut cerul in cap la momentul ala! Nasol...
Yubi, iar comentez cand vad ca mananci mancarea cu cartofi si galuste de faina cu paine integrala...
Roxa, si eu am facut ieri Ab revolution 1/2 ora si cycling 1 ora... prima oara ca fac cycling. Nene, te stoarce de vlaga!!! Da' mi-a placut, mai merg numai ca vreau sa imi cumpar pantaloni speciali ca ma doare poponeata de moooor de la saua aia (chiar tu ai? daca da, de unde i-ai luat?). Plus ca pantofii mei de sala au talpa prea subtire si simt pedala dura, mai ales la pedalarea din picioare. Trenuie sa-mi iau si de aia.
Anda, Carina sta pe langa tine cand gatesti? Ca si mie mai imi vine sa gatesc cate ceva, dar mi se pare ca iau din timpul de stat cu copilul. Tu cum faci?
Tumpi, ce fain ca stai acasa! Eu mai am de muncit vreo 3 ore, dar pe urma plecam din Buc, abia astept!
Va pup si ne vedem luni. Un w/e minunat va doresc.
vikinga spune:
Caro pai inseamna ca cyclingul e tot un spinning, tot ma intrebam care o fi diferenta, din ce zici mi se pare aceesi treaba, nush ce-o fi cu atitea denumiri. Eu am panataloni din aia cu "pampers" lol, da' sa stii ca se vede diferenta. Iar la pedalat eu am pantofi de sport normali, adidasi cum s-ar zice. Cit faceti voi, o ora sau jumate? Si tot asa si cu jumps ori numa jos si in picioare? Fetita divortatului m-a dat gata:)))Ia sa vad din urma care mai are "pundu" mare.Tzuni ce zici, marti parasim grupa medie;)? Apropos aici e Cupa internationala de surf, nebunie ce de-a tipi frumosi, muschiulosi, bronzati si ce mai vrei tu pe aici, aoleooo. Hai P#aici ca-s si party-uri o groaza, miine e de iesit neaparat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Khristin nastere usoara! Si puii mei au vrut mai tirzior, amindoi la vreo 8 zile dupa DPN. Cami sarcina usoara si sa stii ca nu e rau sa ai grija de dieta, acum nu neaparat sa slabesti, eu zic ca e cam riscant, dar sa incerci sa nu iei prea mult de acum incolo. Poate reusesti, eu nu am reusit, si mi-a fost greu mai ales in ultimele 3 luni. bebei au fost amindoi sanatosi, mari si frumosi, de nota 10 plus:) dar durerile spatelui si pozitiile incomode de stat si dormit m-au afectat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
danielag spune:
Vik, acum am vazut ca trebuia sa te mut la categoria usoara! Acum operez modificarea (sau sa o mut pe Tzuni langa tine, sa o motivam? ).
Fetelor, eu va citesc, dar nu prea am timp sa scriu ca am multa treaba. Si cum duminica dimineata plec spre Bucuresti, trebuie sa termin o gramada pana atunci.
Va scriu mai pe seara, dupa ce ma intorc de la filarmonica (azi e zi de culturalizare ).
Daniela
louisea spune:
Anda ce-i aia granola?
M-ar interesa retetele la empanadas argentiniene si placinte cu feta marar si patrunjel. Da nu-i urgent asa ca scrie atunci cand esti mai libera
Claudia
Week-end placut tuturor
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Buna dimineatza.
Azi sunt un pic prinsa de "flama" sper sa nu mi se intoarca raceala. Deja am dat-o pe ceaiuri fierbinti cu miere si lamaie. Parca vad ca iar o sa ma umflu de lichide. si mai simt si-o galma-n gat.
Meniul de azi:
MD - cafea + ceai + 2 guri de muffin low fat (intreaga are 190 cal. estimez eu ca 2 guri inseamna 38 calorii) + un ciorchine de strugure.
La pranz inca nu stiu dar cina va fi usoara. Probabil o salata verde sau de varza rosie.
Va sarut pe toate si ma intorc la ale mele ca-s destule.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)