Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
inais spune:
Nicole eu am doi doctori...dr de fam si dr pediatru...Dr de familie nu stie de pediatra, pediatra stie de dr de familie! ![]()
![]()
Dr de familie ii face vaccinurile. Dr pediatra ii face controalele lunare (sau aprox) daca o chemam noi si in plus (cum a fost azi) e sunata daca sunt probleme.
Ma rog...si dr de familie este ok, insa este mai tot timpul ocupata, plecata din tara, plecata din oras...drept urmare m-a cam sictirit de cateva ori si prefer sa sun pediatra direct!
Plus ca am gresit la inceput...am invatat-o cu bani multi. 
Ref la faza cu dr de fam. al tau...se poate fiindca e tanar si pasionat sa se simta lezat in orgoliul propriu...plus faptul ca el nu primeste bani! ![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
Hai sa va pove rapid de botez: L-am facut la United Church, unde a fost botezat si sotul meu; a fost tare deosebit (ptr. mine), dar mi-a placut mult. Nu mi-au dezbracat-o, a udat-o doar cu apa turnata de daddy in bazinel. Toate bune si frumoase, am avut vreme superba, am facut acasa dupa aia, ca am fost doar in familie. Toata lumea a stat afara, in curte, eu eram in buc. cu nasa puneam mancarea pe masa (am facut bufet suedez) si ma uit io asa pe geam la un mom. dat si ce-mi vad ochii!!! Am crezut ca fac infarct! Fosta sotie a sotului meu, cu Victoria in brate!!! Am vazut negru! Nu era invitata (normal) si dupa ce ca a venit neinvitata, chipurile sa o ia pe fiica-sa si tocmai duminica a intrat, jegoasa dracu' stia ca avem botezul. Primul instinct a fost sa ies sa o iau pe Victoria si sa-i spun ca nu e binevenita si ca nu a invitat-o nimeni! Dar, iar mi-am muscat limba, tot ptr. fiica sotului meu! OF!
ce nesimtita! A stat vreo 5 minute, a vazut ca nu o baga nimeni in seama si a plecat! Fetelor, nimeni nu i-a zis nici macar buna ziua! Soacra-mea era acolo, sotul meu era afara, matusile si unchiul sotului meu, nimeni nici macar un Hello!
Dupa ce a plecat l-am intrebat pe sotul meu daca macar le-a oferit ceva de baut (a venit cu noul prieten) si el a zis ca nu, ca stia ca eu nu o vreau aici si nici el nu, asa ca nici nu a bagat-o in seama, sa priceapa proasta ca nu e binevenita.
Eu am vb. cu ea dupa ce am nascut, ea a sunat. Si i-am spus ca daca vrea sa o vada pe Victoria, poate sa vina sa o vada; dar nu in ziua botezului!!! 4 luni nu a venit, vaca, a venit duminica. Am decis atunci sa nu o las sa-mi strice ziua, dar acu' ma apuca nervii. Nici nu am iesit din casa pana a plecat.
Na, mi-am zis si io oful.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
simonacip spune:
Bai fetelor, cit ati mai scris…
Noi suntem bine, nu mai mucim, nu mai tusim.
Dar ca sa nu ne fie prea bine, David mi-a cazut nasol azi la gradi
, are obrajorul drept rosu si zgiriat…Oof si nici in educatoare n-am putut sa intru tare ca-l stiu pe el ca-I agitat si sunt convinsa ca n-aveau cum sa preintimpine cazatura sau lovitura (am inteles ca de dulap s-a lovit. M-am dus si l-am luat la prinz, ce sa-I fac cind m-au sunat asistentele sa-mi spuna am crezut ca fac infarct…mai bine nu ma sunau..
Mihaser…ai slabit? Superr..Cum????
Andrada,bine ai venit!!Anisiap, la fel!!
Iulia, zyrtecul e bun ca antialergic, dar sa stii ca dr care-ti prescrisese calciu stia ea ce stia, calciu se da intotdeauna in fenomenele alergice, are mare legatura…Sanatate multa la mufita, ofof..ce ajutor ai si tu in socrela!
GD< bine ai revenit si tu, ia uite ce iese lumea la apel! Bravo!
Inais, e foarte bun eurespalul. Dar dc nu vrei sa-l fol poti da Stodalul ca e homeopat…daca zici tu ca nu tuseste. Oricum, mucisorii tb scosi foarte des ca de la ei se poate ajunge si la rosu in git..Sanatate multa. Noi am scapat cu Ambroxol 7 pic de 3 ori pe zi.Si scos nasul la greu. Ah, i-am mai pus si pivalone in nasuc o data pe zi.
Adriana 78…nu e o regula sa se ingrase cind incepe diversificarea..Oof cind e mai grasut iti pui problema dc e bine sau nu pt el (eu
), cind e mai slab il vrem gras. Bine ca ai interupt si s-a linistit fata. Avem tot timpul sa –i diversificam..Eu d eex ii bag la 6 luni carnitza si brinzica. Asa mi-a recomandat dr, deocamdata il las pe supita asta d elegume pina la 6 luni, apoi incet incet mai diversificam.
Gabitzam, success in cautarea de gradinitze. Citesc acum ca ati gasit o gradi misto, bravo, sa-I mearga bine lui Andrei!
Alysh…da nu ar fi nevoie deocamdata de gris si biscuiti…Eu lui david aproape ca nu-I dadeam, toti copilasii mincau biscuiti in carucior numai al meu sugea jucariile (bine, era si grasut intr-adevar…cum e si MAtei) Foarte misto pozicile, ba sa stii ca-ti sta foarte bine cu parul scurt..Macar cade mai putin?
Alex@Sara, sanatate si voua! Ati facut vaccinelul pana la urma???
Ancaurn, iubita, Mateiut iar s-a dus linga Mirciulica?? Mai, stie copilul ce stie, poti sa-l lasi asa nu ne suparam…dar cred totusi ca ai pus o varianta mai veche..
Lily, sa va treaca repede vaccinul si sa n-aveti urmari.
Nicole, hai stai linistita, n-are de ce sa-ti para rau cu atit mai mult cu cit nu continui in tromba…
Andrada, ooof, nasoale momente. Sa stii ca nu a patit nimic bb, mie david mi-a cazut prima oara la 4 luni din patul mare…si a mai luat trinte. Uneori sunt inevitabile. Acum cu Matei sunt mai vigilenta, nu-l mai las singur decit in patut, carut, iar sapt viitoare ii pun si scaunul de masa sa stam amindoi in bucatarie, sa socializam cit timp gatesc eu .
Ylari…stai linistita, n-are nimic, creste, descopera. Dar bine ca n-a inghitit cercelul, mai au copilasii astia ingerasul lor, ma conving de fiecare data.
Miss, DOloress are dreptate, nu m-am gindit pina acum, poate incerci sa renunti o perioada la (,) laptele dulce sa vezi cum ii merge lui daviducu.
Simonix, si tu ai sistat diversificarea??
Getutza, sanatate muuulta!!!
Desiree, am vzt pozicile voastre, frumos tortul, frumoasa printesuca! Iar tu arati superbine!!
Nicole, dr meu de fam e si pediatra si nici nu ne iubim prea mult, nici nu ne urim prea mult. E cu toane tipa, dar isi face meseria ok, noi mergem cu el doar la vaccinuri sau cind Doamne Fereste are vreo problema, nu-l bag in policlinica dc nu e cazul,acolo vin numai copilasi bolnavi…
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Victoria_mami spune:
Simo, mersi.
Ai vazut ce diferit e aici? Eu am tinut-o in brate pe Victoria, nu nasa.
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
simonacip spune:
Desiree, da, am vzt si am obs ca tot tu ai citit ceva, probabil cum e Crezul la noi.Ah, nasoala treaba cu fosta sotie ... chiar nu era momentul sa apara, eu una cred ca intram in pamint sa apar asa nepoftita la un eveniment, cred ca nu stiam cum sa dispar mai repede, d'apai sa iau si copilul in brate.Oof
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
inais spune:
Simo, ce inseamna scos cat mai des? Cat de des! Nu-ti poti imagina cata tona de muculeti are...stranuta cred ca din 5 in 5 minute...offfff! M-ai mai linistit cu Eurespal-ul ala!
PS Acum citesc de zor despre imunizare!!! Ma ucide sa o vad bolnavioara!!
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Inais...cit mai des inseamna cum auzi ca fornaie..Eu asa i-am scos lui Matei, chiar dc asta insemna uneori si 1/2 de ora...Decit sa-i inghita si sa-i ramina in gitut mai bine ii scot eu imediat ce-i aud...Al meu dimineata avea mai mult, deci atunci trebuia sa-i scot de 2 ori una dupa alta, in rest ii mai scoteam la prinz si seara poate tot de 2 ori. Eu i-am dat imunobaby lui Matei, dar acum ca vad ca-i mai bine l-am intrerupt, a ramas doar David sa ia... Oscillococinum e apa de ploaie, cel putin la David n-avea nici un efect, totusi amblele sunt pe baza de echinaceea.... Imunostimulantele sunt recomandate mai mult cind intra copilul in comunitate, acum nus tiu dc e cazul la iasminuta ca nu are frati mai mari care sa-i aduca virusi tot timpul...CUm crezi tu, mi-e sa nu le afecteze ficatul...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
inais spune:
Mai citesc si asa am aflat ca ai dreptate...e un topic aici pe DC. Si se vorbeste despre 'nspe mii de chestii...Imunobaby, Imunogrip...insa toti isi pun problema pentru cand urmeaza sa intre copilu' in comunitate!
Pe de alta parte sa-i scot cand ii aud...pai ii aud non-stop. Si cred ca stii ce urla copiii cand vine vorba de scos din nas! Ma gandesc cu groaza la noaptea care ne asteapta! I-am propus lui barbate-miu sa ne facem o cafea ca e clar ca nu dormim! 

lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Noi suntem bine, nu mai mucim, nu mai tusim. |

Rad si ma si bucur! Ai facut ditamai conspectu' si lu' sor-ta nu i-ai scris nimic!

Ylari uitam, eu i-as scoate cerceii sau as gasi altii, mai safe.
Nicole, dr mea de familie este mai de forma asa. Da concedii si face formalitati. Nu interferam. LA pediatru merg si la Culcer si la MEdicover...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
![]() Rad si ma si bucur! Ai facut ditamai conspectu' si lu' sor-ta nu i-ai scris nimic! ![]() Ylari uitam, eu i-as scoate cerceii sau as gasi altii, mai safe. Nicole, dr mea de familie este mai de forma asa. Da concedii si face formalitati. Nu interferam. LA pediatru merg si la Culcer si la MEdicover... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Lu sormea i-am scris pe mess, dar nu era

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)