Chiar asa de prosti ne cred astia???
Raspunsuri - Pagina 2
anamaria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
Despre ce sume se vorbeste? Adica sa ia de la omul de rand care trudeste acolo si sa dea la cutarica care poate e un pierde-vara prin strainataturi... Hmm, sper sa nu se puna asa ceva in practica, oricit de disperati ar fi sa adune lumea la vatra. |
adica va rog, sa-mi explice si mie cineva ce vina am ca am decis sa raman in RO, sa muncesc si sa-mi platesc taxele aici, in tara mea???
acum uite, ma trezesc ca daca as fi plecat prin alte meleaguri, pe langa ca poate mi-ar fi fost mai usor, as fi castigat mai mult samd...(asa zice lumea) m-as putea intoarce maine-poimaine in RO si a sprimi vreo 20000 Euro ca prima de instalare...
din banii alora mai putin 'orientati' care au muncit pe bani mai putini, in locuri de munca mai putin civilizate & so on...
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
ingeras70 spune:
Dar cine ia adus pe astia la putere?Cine a votat de la revolutie pina acum?Sa-i tinem sanatosi in conditiile astea!!
kariguld spune:
dragilor???!!! nu v-ati prins?? e praful din campania electorala...!!!!
e gargara cu piper....iar multimea inghite, ca sa aiba apoi ce stranuta si tusi.....
"prosti" suntem noi, cu totii, cei care cred...se maresc pensiile!!!se dau Dacii!!!medicamente gratuit!!!!bani celor care se intorc in tara!!!!! chiar asa???? chiar daca, se va da ceva la pensie, sau se vor mari plafoanele medicale.....intrebati-va ce se va intampla dupa...dupa terminarea alegerilor...??? care va iesi ALESUL, va avea grija sa puna jugul pe noi iarasi....vor creste preturile, nu vor mai fi fonduri pentru medicamente, le va iesi pe nas, urechi, ochi celor care au capatat ceva...
americanii au votat deja in Congres importiva alocarii de fonduri pentru salvarea bancilor, iar in Romania sunt bani .....nu ma pot exprima aici!!!!!
fraier e cel care crede toate astea si nu se uita putin si la ce se intampla in lumea asta mare!!!
PS imi cer scuze catre voi toti, nu am dorit sa jignesc pe nimeni!
Kari
andreea81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Acum, inainte cu o luna de a fi in situatia de a fi alesi de cei la care oricum nu se gandesc, au inceput "marile" pomeni electorale (ca cele mici vin atunci, cu carnati si bere). Dintr-o data, pensiile se maresc in avans, plafonarea retetelor medicale a disparut, Daciile pe CEC-uri sunt gata de drum. Daca veniti in tara, primiti o mica avere, cica de instalare. Ca la fotbal. Din ce bani? Nu exista raspuns. Mai oameni buni, nu vreau sa polemizez pe politica, nu ma mai intereseaza demult, dar chiar asa fete de prosti avem, de se manifesta astia cum ii taie capul? Auzi, a 4-a putere in Europa... poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Da, Rufus, ai perfecta dreptate...suntem tratati ca niste prosti, si suntem inconjurati numai de nulitati,snobi, mincinosi si .........nu ma pricep la politica, dar daca e sa-mi exercit dreptul la vot, zau ca ma apuca toate durerile: pe cine sa alegi dintre....hoti??????!!!!
jenn spune:
Stati linistiti,nu o sa se faca nimic din toate cele promise,ca de obicei!Iar cu banii aia ...nu cred ca vine cineva inapoi pe promisiunile lui Geoana..eu una sigur nu.Campanie-minciuni,promisiuni pt cei care cred ce vor sa auda!
AYSHA 2 spune:
Nu vreau sa jugnesc pe nimeni, persoanele da fata se exclud, dar raspunsul este DA, NE CRED PROSTI SI CHIAR SUNTEM !
Uitati-va numa i putin la alegerile locale: sectorul 4 din Bucuresti, spre exemplu, daca cineva l-a votata pe Pie(t)one, poate sa-mi spuna si mie ce a avut in vedere ?
Ca in fara de flori si campanie pentru p[artidul lui nu vad ca face altceva.
la mine in Tineretului e balegar si gunoi cat casa ...
ionica spune:
Stiti ce nu inteleg eu?
Pe internet ,suntem toti foarte destepti si cunoscatori de probleme in economie si politica,
jos palaria
Dar cand e vorba sa faceti ceva ,sa va implicati cu adevarat ,oamenii buni care va credeti ,sa schimbati ceva,oha,nimeni pe la colturi.
Lasa-ti totul pe mana incompetentilor de politicieni iar voi sunteti buni doar de criticat pe la vreun colt de forum.
Ati luat vreo data atitudine pozitiva ? sa va implicati mai mult in destinul tarii voastre?
Eu personal, nu-mi exprim parerea deaorece am renuntat la identitatea de roman.
Asi spune mai multe dar ma doare ,acolo undeva sunt romanca si pt.nimic in lume nu m-asi intoarce in romania nici pt 1mil. euro.
Apropos, banii alocati pt. reintegrare a natiunii nu sunt de la contribuabili.
Si acum un exemplu concret: la parintii mei in bloc au venit cei de la PSD si au imbracat toata scara blocului in gresie pana la ultimul etaj.
Cu cine credeti ca vor vota parintii mei si celelalte familii de pe scara la nr. 34?
cu PSD-ul.
hai ca ma pierd in ex. si ma indepartez de esential.
Sophia 2ani
+14
for2nity spune:
citat din mesajul lui zepellina Eu cred ca da. Si mai cred ca si suntem. Masa de oameni, se poate manipula cu asa ceva. Chiar daca tie n ti se pare ok, eu cred ac putini vad asta...din pacate. "Cu cit esti mai entuziasmat de viata, cu atit mai multa bucurie vei gasi in ea." zepellina |
poate suntem, dar prosti sau nu, vorba cuiva, daca statul imi da cum sa nu iau? Cam asa gandim majoritatea si bineinteles ca profitam de mizeriile ce ni se arunca indiferent ca sunt sau nu doar manevre populiste.
Iar despre cei stabiliti in strainatati, cred si eu ca sunt disperati guvernantii, nu vedeti ca nu mai are tara forta de munca?
Cum sa se dezvolte economia tarii? In cele 40 de ore lucratoare saptamanale in care fiecare facem ce si cum stim sa treaca mai repede? In fine, asta este deja alta poveste. Oricum, per total, suntem intr-un mare rahat (parerea mea) si asta in cea mai mare masura din vina noastra, si cand spun asta nu ma refer la faptul ca n-am stiut pe cine sa votam.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui AYSHA 2 la mine in Tineretului e balegar si gunoi cat casa ... |
Palmierii din balegar si gunoi isi trag seva.