mucisori umezi

mucisori umezi | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Am o problema ,de vreo 5 zile bebelusul meu de 2 luni jumate are mucisori multi si umezi.I-am dat si marimer,si scot cu pompita mucisorii dar la supt tot se aduna si se infunda mititelul.
Am incercat si cu panadol beby dar degeaba ...
Aveti vreo idee?
Nu face febra..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pompita nu te ajuta, sau mai bine zis nu il ajuta pe el, prea mult , ideal ar fi sa folosesti Batista Bebelusului, care o sa il ajute f mult. Ii pui in fiecare nara ser fizioligic sau Sterimar ( sau orice altceva pe baza de apa de mare) si scoti mucisorii .
Il mai poti ajuta folosind un umidificator in care sa adaugi eventual esenta de Eucalipt sau de foioase( Brad ,Pin ,etc) si cu salteaua la patut ridicata putin in dreptul capului, atunci cand doarme ...si rabdare si dragoste multa .
O sa treaca .
Sanatate multa.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Este posibil sa fi luat vreo viroza respiratorie de afara. In general asa debuteaza viroza, cu mucisori aposi si ulterior se ingroasa.... nu stiu daca la 2 luni si ceva bebelusul tau are voie PANADOL BABY (imi amintesc vag ca limita era undeva la 3 luni, adica pana la 3 luni se da cu acordul medicului).... ai fost la medic? Eu iti recomand sa va vada si un medic chiar daca nu face febra sau alte alea... atata timp cat fornaie mucisorii in timpul suptului, el nici nu poate sa ii sufle afara, nici sa ii inghita odata cu suptul, asa incat si recomandarea mea ar fi aceeasi: aspira-i mucisorii cat de des e nevoie cu BATISTA BEBELUSULUI (mult ser inainte si apoi aspirat) si daca poti culca-l in plan oblic cu capsorul.... SANATATE MULTA!

poti sa ii mai dai oscilococcinum:
- preventiv 1 tubulet pe saptamana;
- in timpul bolii 1 tubulet pe zi, timp de 3 zile.

CUM? Tubuletul trebuie dizolvat intr-o seringa de 5 ml.... scoti pistonul seringii, pui granulele din tubulet in serinta, tragi putina apa fiarta in seringa, dizolvi si ii dai continutul in 3 reprize.... dimineata, pranz si seara... acum ca este foarte mic nu ii da tot continutul odata; important: nu ai voie sa atingi granulele respective nici cu mana, nici cu lingurita; nu le atingi cu nimic! ... apoi trebuie sa mai tii cont de un aspect: inainte si dupa ce administrezi bebelusului acest medicament homeopat - care se gaseste in farmacii - nu are voie sa puna in gurita nimic timp de jumatate de ora - nu tu apa, nu tu tzitzi sau alta mancare; de asemenea e contraindicat sa pape/bea ceva mentolat in ziua cu tratamentul.

Inca o data SANATATE MULTA!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput