Comori de nov-dec 04' (187)
Raspunsuri - Pagina 2
roserb spune:
Of, ce de bolnaviori, sanatate tuturor.
Noi (bat in lemn) suntem in deplinatatea facultatilor , cred ca Mihnea si-a facut ceva imunitate de anii trecuti, desi cica toti copilasi de la gradi sunt raciti, el vad ca e strong (mai putin abcesele dentare pe care le tratam cu antibiotic
); am fost si la sedinta, iarasi 2 ore de discutii, apoi ceilalti parinti care sunt la primul copilas si in primul an, afland ca sunt "vetarana", m-au zapacit cu intrebari despre toate cele, asa ca am mai dat consultati vreo jumatate de ora
. Ma bucur ca sunt si tura asta oameni draguti si de calitate. L-am inscris pe Mihnea la engleza, arte plastice si calculator si e ultra fericit.
Aime, cred ca e tare greu sa te descurci fara nici un ajutor; doamna care va ajuta anul trecut nu o mai poate face?
Eu care am 2 bunici si o bona nu mai indraznesc sa zic nimic. Bine, bunicile nu preseaza decat luatul de la scoala al Biancai (2 zile una, 3 zile cealalta) si in zilele in care vine mama , mai face si lectii cu ea; pe la 2 si ceva pleaca catre casele lor.
Bianca are lectii peste lectii , uneori mi se par cam multe avand in vedere ca e asa la inceput, dar vad ca nu se plange prea des.
O plictsesc teribil orele de religie (cred ca au o profa care nu stie sa abordeze intr-un mod atractiv), si ii plac toate celelelalte.
Gazella, Adriana, ma bucur ca am fost de folos.
Ochi verzi, e grozava Diana ta !
Monicutzo, nu mai sta cu frica in san si gandeste pozitiv, ca altfel iti dau bataita!
Roxana&Co
miria_cristina spune:
Tare rau face fata!
Astazi a fost ziua mea de cosmar!
A facut pneumonie!
I-am facut radiografie si analize la Budimex. Am stat vreo 4-5 ore. A inceput la pranz sa faca frisoane, de plangeam amandoua, una pe alta.
Da, asta patanie!
Ma duc sa vad ce mai face ca numai pe langa ea am stat astazi.
Va pup pe toate si pe copilasi la fel!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Eu maine o duc la gradinita. Nu cred sa mai transpire la noapte. A inceput sa-i revina si culoarea in obrajori. Azi s-a jucat toata ziua, nici nu a vrut sa doarma la pranz. Dar parca prea repde si-a revenit, vorba Monicai nu pot sa nu am indoieli si sa stau cu teama.
Mihaela, ce frumos te ocupi de Diana, se vede ca lucrezi in domeniu si cu copii dar ai si multe idei despre ce ar trebui sa stie si te pricepi sa-i povestesti. Sanatate multa si voua si un
Dianei scumpe.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
monica-elizabet spune:
roserbina, dar dr-ita stomatolog ce zice ref abcese dentare? noua ne-a spus ca infectia la dintisorii de lapte poate cauza dintilor definitivi si de aceea i-a scos asa de timpuriu
sanatate multa... 
ref teama mea...ce sa zic...nu ma pot relaxa in totalitate...crd a de mult timp nu am mai facut=o...asta e...poate sunt nebuna...dar ce sa fac...am si io un stres ![]()
Of Doamne, sanatate multa, multa Damianei 
Oti, ma bucur ca e mai bine anuta
aveti grija de voi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
ionela roxana spune:
buna dimineata
Miria SANATATE MULTA DAMIANEI!!!

; doamne ajuta sa trece-ti peste chestia asta urata!; ai gasit pe cineva sa stea cu ea???; i-ai schimbat tratamentul???; multa putere tie!!!
roserb bine ca Bianca are teme ffff. multe, la Arisa teme consta intr-o fisa cu 2 subpuncte la mate de exp.

;
iar la jap. bat pasul pe loc cu kanji inca la liter
le cifrelor, dar si alea niste teme infime, si cu toate acestea copii vin xu lectiile nefacute sau le fac in clasa dimineata

;
aaa, am uitat sa-ti raspund roserb parca, Emily nu merge la gradi.;
am eu o "rana" de la Arisa cu gradi, asa ca nu pot trece peste; ar fi multe de spus dar cand mi-aduc aminte
simnt ca iese fum!
ieri fiica-mea a avut test la inot si a mai urcat inca o treapta la inot, acum fiind la nivelul 5!!!; are deja 2 medalii primite bronz si argint, acum urmand cea de aur dar si cea mai grea, dar ea isi doreste fff. mult, dar mai are muuuult de munca; acum poate sa inoate cu usurinta stilul broastei 25m de bazin!!!
ieri le-am dus iar la medic, ptr. ca si sunt una care ma stresez rau de tot la orice, ca daca ar fi dupa ei n-ar conta, ca ce daca tuseste si ii curge nasul, daca este activa si mananca n-are nika, dar mucii au o culoare
; l-eam trecut pe antibiotic!!!; sper sa le fie bine.
aaaa, si ieri eu am fost la dentist
; urasc cabinetele stomatologice!!!
paxela acomodare placuta Deliutei si fara inbolnaviri!!!
ochi verzi sanatate Dianei
; cred ca ii venea lui tati s-o pape, nu alta ashai???; imi inchipui ce mandru era de fetetele lui!!!
si Emilica meu este fffff. dragostos, si uneori nu-si poate exterioriza dragostea fata de noi prin cuvinte, se incurca si se fasticeste si se enerveaza, asa ca prefera sa ne pupe si ras-pupe!!! mie asa drag de ea de-mi vine s-o mananc nu alta; parca Arisa n-a fost asa cu afectiunea sau poate nu stie sa si-o manifeste?
azi de dimineata 5.30am s-a trezit brusc si ma striga c-a facut putin pipi pe chilot, un mic accident se mai intampla, nu s-a mai putut controla, somnul fiind dulce si asta a fost, dar sa speram ca nu se va mai intampla!
o zi buna tuturor!!!
Otiliav spune:
Vai Miria ce ghinion, cu tot cu medicamente sa ajungeti deja la pneumonie. Ea nu a mai fost pana acum la gradinita dar chiar asa de rau sa fie de la prima raceala. Sunt convinsa ca i-ai dat si ceva pentru stimularea imunitatii.
Eu am mai stat sa vad cum este Ana si vad ca nu mai transpira deci isi revine.
Eu de abia acum ca a racit imi pun problema sa-i dau ceva pentru imunitate. Ca anul acesta am ignorat complet, nu radeti de mine dar am venit cu o punga de medicamente pentru mine si bb, pentru Ana doar Ca, vigantol si Baneocin unguent. Si chiar daca ea face fata si unor virusi mai puternici nu vreau sa risc sa ajunga si la bb.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
Madachan spune:
Buna dimineata!
Miria,sanatate multa Damianei! Of,mititica pneumonie deja.
Nici noi n-am scapat.Suntem toti t3 raciti,lui EDy ii dau deocamdata doar nurofen sper sa treaca numai cu atat.
Sanatate multa si celorlati copilasi!
Eu sunt cam suparata,Edy dupa ce toata luna august nu l-am dus la grad cum am inceput iarasi nu mai vrea sa faca pipi acolo.Ori de abtine de la 8 dimineata pana pe la 4 juma cand il iau ori face pe el.Nu are nimic,decat ca-i f incapatatnat si nu vrea sa se duca la baie cu nimeni dact cu mine.Ieri am ajuns sa-i iau pampers ca sa-i puna la gradi sa nu mai ude salteaua. Dar nici in el n-a facut s-a abtinut cu orele. Nu stiu ce sa-i mai fac,cum sa-l mai conving!
O zi buna va doresc!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
onitza spune:
'Neata! Vad ca multi copilasi sunt bolnaviori, cel mai rau e Dami, o pupam si speram din suflet sa treaca repede boala, iar mamei ii dorim putere multa sa pupe fata dulce si din partea noastra
.
Fug la treaba, va pu dulce, nu am apucat sa va citesc decat pe sarite dar poate diseara imi fac un pic de timp.
Noi suntem bine, sanatosi, multumesc lui Dumnezeu.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
eveline spune:
Am intrat mai rar din cauza de treaba si vad o gramada de copilasi bolnaviori....of....multa sanatate va doresc, Damiana, Ana, Vladut.
Bianca a prins si ea o viroza insa e bine, spun eu, cred ca a avut ceva efect imunostimulatorul caci nu s-a lasat decat cu febra (peste 39) sambata, dar atat...am coborat-o repede si am tinut fata acasa. Maine o duc iar la gradi, dar parca vad ca in we o iau de la capat....of. Chiar am aflat ca la urgente la noi in we asta au fost peste 30 cazuri de copilasi cu febra mare (scria in ziar), si medicul de acolo explica asta prin schimbarile bruste de temperatura. Ma gandesc ca ori sunt prea putin imbracati si racesc ori prea mult imbracati si transpira si iar racesc...oricum ai lua-o e greu sa potrivesti hainele. Plus ca mai iau unii de la altii...of, asta e.
carmen spune:
Miria , Daria cand a avut pneumonie si nu a cedat la antibiotic oral a trecut-o dr pe injectii, eu cred ca nu e de gluma cu febra si pneumonia. Daca dupa atatea zile de ZINAT ea a facut pneumonie cred ca trebuie schimbata medicatia. Scuze, e doar un sfat din experienta mea cu Daria. Sanatate multa si sper sa rezolvi cumva si cu mersul la servici.
Mandachan si Daria mea se abtine sa faca pisu uneori de dimineata pana seara, stiu stiu ca nu e bine dar oricum am facut progrese mari. Anul trecut in iarna a avut o infectie vaginala (nu ma intreba de unde si cum ca nu stiu) si avea o jena cand facea pisu, drept urmare nu ma vroia sa faca deloc. Am trecut prin clipe groaznice, am ajuns sa ii fac control la gineco ca sa duc o lama sa vedem care ar fi problema. Ei de atunci e tare greu cu pisu, uneori se inhiba si nu vrea sa faca. Sta pe WC si "chemam" pisu cu cantecele si poezii. Acum ca a mai crescut ii pot explica ca nu e bine sa se abtina , ca nu e sanatos si e mai cooperanta. Cu rabdare sper sa il faci sa inteleaga pe Edy ca nu e bine sa se abtina. Succes.
si daca tot m-am invrednicit sa ma arat hai sa ma laud si cu fetel, nu sunt chiar recente pozele dar e ceva.
http://family.webshots.com/album/565196350EfjfKC
Numai bine.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.