Autorizatie pt inchidere balcon?!
Stiti cumva daca trebuie autorizatie pt inchiderea balconului? abea am cumparat apartamentul..inca nu e iesit nici Cf-ul.... dar e la parter si ma gindesc sa il inchid.
Raspunsuri
GeorgetaR spune:
Cu siguranta ai nevoie de autorizatie pentru orice fel de modificare adus planului initial al apartamentului. Nu doar pt. inchis balcon ci si pentru daramat un perete, chiar si partial, pentru largit o usa sau un geam, daramat camara sau pentru orice alta modificare vrei sa faci.Asta teoretic, ca practic multi fac modificari fara autorizatie dar risti sa deranjezi vreun vecin cu zgomotul lucrarilor si sa te reclame. Si cu atat mai mult e recomandat pt inchis balcon pt ca asta e o operatie chiar la vedere.
"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE
Angelinne spune:
Asa este...dar tare cred eu ca marea majoritate care au balcoanele inchise nu au autorizatie.... si asta banuiesc ca din cauza birocratiei si a statului pe la usi...deocamdata se pare ca nu pot misca nimic deoarece nu este iesit Cf-ul pe ap...de care as avea nevoie.
Rufus spune:
Legea spune ca trebuie.
Eu m-as apuca sa-l inchid. Fara autorizatie.
Ai vecini rai? Apartamentul e cu vedere la strada principala?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Angelinne spune:
Apartamentul este linga oras.... nu e la strada principala si nici pe fatada principala a blocului...care de altfel abea acuma s-a construit....e in spate si inspre gradini...
diana spune:
Eu nu stiam ca trebuie autorizatie pt inchidere balcon. Stiam ca pentru modificari de genul spart ziduri, mutat pereti...etc. Dar pt schimbare tamplarie si inchis balcon...nu stiam ca trebuie. Eu l-am inchis si nimeni nu m-a intrebat nimic. De fapt toti vecinii au inchis balconul si m-as mira sa aiba autorizatie...
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni
lorellay spune:
Da exista balconul?Tu doar vrei sa-l inchzi nu sa-l construiesti nu?
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
ligia13 spune:
Sa inteleg deci ca se afla intr-un cartier nou construit?? Acestea au alt regim. Din cate stiu eu proiectul ramane proprietatea celui de la care ai cumparat si nu ai voie sa mobifici nimic ce tine de exteriorul blocului. Nu scrie asha ceva in contractul de vanzare cumparare?
Noile cartiere rezidentiale cam asha functioneaza...Intreaba la firma de unde l-ai cumparat, pt ca aici primaria nu mai are nic un amestec, este proiect si constructie particulara 100%
Eu si Raducu (22.04.2005)
Angelinne spune:
da este un cartier nou linga oras.... am sunat la primaria de acolo si mi-au spus ca trebuie autorizatie dar pina nu am Cf nu am ce face...sincer nici nu stiu daca sa ma apuc sau nu asa... balconul exista...si este la parter apartamentul are 8 mp se are iesire de la ambele camere.M-am gindit ca ar fi bine si pt obtinerea unui spatiu de depozitat caci noile blocuri sunt fara debarale ceeea ce este foarte rau , plus ca conteaza si la plata facturii de incalzire.