Experiente din toaletele lumii !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui philip
eu doar vreau sa zic ca am fost surpinsa cand o data ajunsa in State am descoperit ca buda e plina pana la jumate cu apa, initial am crezut ca-s defecte, apoi am realizat ca asa-s toate. o fi mai igienic? nu stiu? cert e ca-i mai galagios. lol.

"Obiectul" () parcurge o distanta mult mai mica pana atinge apa, deci nu face "pleosc", apa ii franeaza mult plonjonul, prin urmare nu manjeste portelanul, iar sistemul cu pompa este mai eficient decat cel cu scurgere gravitationala. Implicit mai igienic.
Si eu am avut aceeasi impresie ca-i defect la prima intalnire de gradul III!

Daca-i asa de sus nivelul, nu te stropesti cand aterizeaza "obiectul"?

Interesante experiente...
Cu ani buni inainte de revolutie, in Polonia, intr-un cantonament, cazati intr-un super hotel din Olsztyn, intru in baie, imbracat, sa inspectez minunile. Atunci am vazut pentru prima oara o baterie fara robineti si, caznindu-ma sa o deschid, ca nu voia doar prin miscari stanga dreapta, am intrat imbracat si incaltat in cada de dus, sa manevrez mai bine. In final, mi-a dat prin cap sa salt maneta aia si am vazut cum functioneaza. Direct pe haine.
In rest...sunt foarte atent la pisoare, sunt destule (si chiar in locuri cu pretentii) care au sifonul defect sau chiar lipsa, asa ca totul curge direct pe pantofi. Cand te prinzi, e prea tarziu...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Cea mai ciudata chestie pentru mine, chiuveta de la baie dintr-un hotel din aeroportul din Londra: avea 2 robinete pe una curgea apa rece, da' rece ca gheata si pe ailalta fierbinte de nu puteam tine mana in apa. Si ca sa ma spal pe maini, treceam repede cu mana de la un robinet la altul.
Si cada, avea un singur robinet dar cred ca avea 2 orificii pentru ca veneau 2 jeturi de apa alaturate, calda si rece si simteam apa fierbinte si rece in acelasi timp, nu se amestecau una cu alta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Oana, asa sunt in mod traditional chiuvetele din Marea Britanie si din Irlanda. Se mai gasesc si din astea "normale", ca la noi, dar lumea le prefera pe alea cu doua robinete, nu numai in toaletele publice, ci si in casele oamenilor, bineinteles.

Sa vezi ce interesant e sa speli vase cu asa ceva !

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Daca-i asa de sus nivelul, nu te stropesti cand aterizeaza "obiectul"?

Nu! Am verificat de sute de ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da nu ne povesteste nimeni de rolls royce-ul japonez......la care apesi pe buton...si din teava strategic amplasata iese jetul cald si te spala la ...sau in caz de in partea cealalata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

In franta in toaletele publice scrie peste tot sa nu stai mai mult de 15 min. Scrie la modul de avertisment - ti-e destul de clar ca e nasol daca stai mai mult ....
Sotul meu cu oaresce probleme momentane .... a fost foarte stresat si in acelasi timp curios ce se intampla dupa cele 15 min.
Ma rog - sta omu' cu ceasu' in mana - iese dupa 12 min - si trage cu okiu pe sub usa - a plecat WC-ul cu podea cu tot!!! Asa ca ... atentie!

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, pe mine m-au fascinat toaletele de pe autostrada inca de cand am iesit din Romania.
Cele din Ungaria unde, la chiuveta, prin aceeasi teava curge si sapun si apa si iese si aer cald, cele din Germania cu colacul rotativ care se spala si se dezinfecteaza, cele din Austria impecabile iar cele din Franta... bleah
Pe autostrada in Franta nu am gasit decat toalete turcesti.
Ma asez pe vine incepe si curge apa. Ma ridic se opreste. Ma asez incepe si curge, ma ridic se opreste. Chiar ma stropea, si am renuntat.

In Elvetia, la un moment dat, intr-o baie superba, cam cat dormitorul meu, cu oglinzi pe toti peretii, cada m-a imbiat din primul moment. Mi-am zis adio stress cu o baie fierbinte!
Stressul a venit abia dupa aceea: nu am stiut cum sa scot apa.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Noi la un botez care se tinea la o cabanä.toaletele erau in altä clädire.trebuia sä mergi vreo 15 metri.era iarnä si frig.io intru in cabinä,rezolv cazul si apuc clanta.si clanta apucä sä facä poc si mä uit la ea cum atärnä la mine in mänä.sä-mi iau avänt si sä fac ca-n filme cu usa nu mergea,partea cu aväntul,asa cä mä catär pe wc si mä pun pe strigat.asta pänä mä plictisesc,cä mergea muzica si toatä lumea avea altceva de fäcut decät sä ..viziteze..buda sau sä mä audä pe mine.asa cä am stat acolo pänä s-a indurat o vezicä sä-si impingä stäpänul pe afarä.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

am uitat sä vä zic de cele din franta....eram pe autobahn si intr-o parcare era o clädire rotundä.cum altä clädire nu se vedea prin zonä i-am dat roatä pänä am dat de o usä,a doua usä...wc turcesc si io mä pozitionez cu spatele la usä.se pune pe cäntat si muzica si dupä,,lipsa micä,,mä trezesc cä se inundä adidasii.se späla wc si io stäteam invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ma duc la un interviu care se tine intr-o institutie pionier in ergonomie. La sf, fuga la toaleta, ca aveam cam o ora de sofat pana acasa. Curat, luminos, o muzica de surdina, ma asez, produc, ma ridic si pe la jumatatea miscarii "cineva" trage apa. Ma sperii rau de tot si dau cu capul de usa wc-ului. Vad stele verzi, ma echipez si ies afara jurand sa nu mai intru in toaleta aia cu senzor cand iti ridici fundu!
Mi se ofera pozitia la cateva zile, cucuiu nu trecuse inca, si aflu ca am de facut deplasari regulate la institutia respectiva.Acu pot sa zic ca sunt pretena cu toaletele de la CHSI! (dar tocmai am schimbat locul de munca)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Un subiect fff interesant de citit, legat oarecum de tema acestui subiect este acesta.

Iar ca sa raspund la subiect ... nu am avut experiente deosebite in acest sens ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput