Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 20
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Matei a plans cad i-am dat brocoli ...poate trai si fara patruNjel diN asta... |
Lui Robert nu i-am dat niciodata si m-am gasit sa fac experiente taman acum.
I-am dat conopida pe care n-a savurat-o.

| mi-a stricat tastarura, N-am NNNNN si-l copii si eu de uNde pot |
O adevarata aventura postatul unui mesaj.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui aeperju da' ce papati dom'le? laptic de vaca? i-l dati asa nediluat? multam! emma |
noi da, demult inca.dar niciodata simplu, doar cu cereale..dar probabil ca dupa 1 an ii vom da si simplu.. La inceput, ii dadeam diluat cu apa..dupa aceea am renuntat.Am luat lapte cu 3% grasimi, la cutie, cedra napolact,milli sau dorna.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2
mariussimiuc spune:
Amira inca o are pe Fulga la purtator. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Amira inca o are pe Fulga la purtator. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
noi aveam o alta denumire..milka
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)De vanzare 1
De vanzare 2